Burn mave fedt er ønsket af mange mennesker. Dette skyldes, at maven er et af de områder af kroppen, der har tendens til at ophobe fedt som et resultat af dårlig kost og stillesiddende livsstil.

Når fedtet er beliggende i det pågældende område, er det meget vanskeligt at fjerne, og det er nødvendigt helt at ændre livsstil for at vise en pæn flad mave. Der er behov for Abdominal fedt at brænde en stor indsats og disciplin. Kun på denne måde vil blive opnået gode resultater.


Hvis du er villig til at påtage sig en udfordring, Gå ikke glip af de næste 3 vigtige skridt til at forbrænde fedt og vise en flad mave hurtigt.

Tre trin at brænde mave fedt

Tre trin-for-få-en-mave-upTre trin-for-få-en-mave-up

Første trin: starte dagen med motion og god ernæring

Af en eller anden grund skal du springe morgenmaden eller sulter, da dette sinker stofskifte og gør det sværere fedt fjernelse. Men først starte dagen med et glas varmt vand med citron.

Udfører en rutine cardio halv time. Du kan medtage løb eller jogging, cykling, hoppe reb eller dans, blandt andre. Ideelt set begynde at træne før morgenmaden, da dette tidspunkt ikke har indtaget kalorier og kroppen vil bruge som brændsel, som er akkumuleret.

Efter øvelserne få lidt hvile og derefter forbruge sund morgenmad rig på fibre.

Se også 7 grunde til, at du ikke bør springe morgenmad

Andet trin: det sidste måltid du spiser en dag

Det er meget vigtigt at spise noget lys til middag i mindst 3 timer før sengetid. Før spise forhindrer kroppen gør fordøjelsen og dette gør det tungere ting i kroppen.

Mens du sover dit stofskifte ikke er så aktiv som i dag, og ikke nok til at brænde kalorier. Derfor er ideelle er at spise noget lys, lavt kalorieindhold og tid før sengetid.

Du kan være interesseret: 5 "justeringer" enkelt, at du skal gøre i din middage at tabe sig

Tredje trin: udføre abdominal

Et af de centrale punkter til at brænde abdominal fedt er placeret effektive øvelser såsom crunches. Mens du kan efterlade dem til efter aerob træning, kan du også gøre det på et andet tidspunkt. Det centrale er at gøre flere træningspas i forskellige serier i løbet af dagen.

Disse øvelser hjælper dig med at brænde mave fedt, tone op og få at mave du har så meget ønskede. De har betydelige fordele, som øge stofskiftet og øge dit daglige kalorieindtag.

make-abdominaltmake-abdominaltHvordan laver grundlæggende maveøvelser?

  • Med ryggen mod en hård overflade, Placer hænderne bag hovedet, bøje knæ og placeres fladt på gulvet fødder.
  • Med vedtagelsen af ​​denne holdning, Få op langsomt ved hjælp af dine mavemuskler, mens du trykker den lille af din ryg mod gulvet.
  • derefter Lav langsomt, idet luft, og gentager processen 20 til 25 gange, med 90 sekunder hvile mellem sæt.
  • Er 2 eller 3 komplet serie mere, 20 til 25 abs.

Lær den bedste serie af sit-ups

Det er meget vigtigt at føle presset på dine mavemuskler og ikke nakken. Hvis smerten føles i nakken eller ryggen betyder dårlig kropsholdning vedtaget. Du skal føle, at du arbejder musklerne i din mave, især når de forlod fem sit-ups i hver serie.

Hvis du ikke er vant til at gøre crunches, starter med 10 og gradvist auméntalos indtil den anbefalede mængde. Du bør ikke overdrive det med abs, da kroppen bliver træt og ikke få de samme fordele.

Husk!

huskehuske

Selv om disse tre trin er afgørende for at få en flad mave og fedt fri, er det vigtigt at bemærke, at bør suppleres med en afbalanceret kost rig på frugt, grøntsager, korn og vand. Faktisk for de bedste resultater kan du finde shakes eller te, der hjælper dig med at forbrænde abdominalt fedt.

Du ser, at få abs er ikke umuligt, og kun kræver en masse udholdenhed og tålmodighed. Bemærk, at resultaterne ikke umiddelbart og at du skal være i overensstemmelse med dine rutiner og gode vaner for at opnå de ønskede resultater.

Bedst af alt er, at disse tre enkle trin vil også bidrage til at forbedre din livskvalitet og føler sig sundere.