Selleri juice og grønt æble at afgifte nyrerne

Med denne lækre selleri juice og æble grøn vil få en forfriskende drik og udrensning at drage omsorg for sundheden for vores nyrer.

Vi er overbeviste om, at, at opfylde dine nyre sundhed, du opretholde tilstrækkelige levevilkår, såsom at drikke nok vand og begrænse forbruget af salt eller sukker.


Men denne gang anbefaler vi, at du indtaster i din kost, at vitamin juice med til at forbedre de grundlæggende funktioner i nyrerne.

Det koster dig ikke noget, og endnu, kan du gøre meget for dig.

Skal vi tage til efterretning?

Selleri juice og grønt æble for vores nyre sundhed

Noget at huske på er, at når betjener vores nyrer, ikke nok drikkevand eller sikre, at vores fødevare er natrium.

Vi har brug for visse vitaminer og frem for alt, et godt udbud af antioxidanter, som forbedrer deres funktion og korrekt filtrering blod. Det er derfor tilrådeligt at forbruge friske frugter og grøntsager, fortrinsvis organiske.

Et vigtigt øjeblik af dagen for at tage vare på vores lever sundhed er ved morgenmaden. Start dagen med en smoothie fuld af næringsstoffer, vitaminer og antioxidanter er meget vigtigt for fejlfinding og tillade optimal ydeevne.

Vi forklarer nu, hvorfor i vores morgen drikke bør omfatte disse to ingredienser: æble og selleri.

Oplev også saft af selleri, gulerod og agurk til at tage sig af din lever

Selleri, et stærkt anti-inflammatorisk

En af de mest anti-inflammatorisk virkning plante er selleri. Takket være deres enzymer og mineraler, er en fødevare ideel for patienter med urinsyre eller urinvejsinfektion problemer.

 • Selleri, udover at være meget rig på vand, er rig på vitamin A, B, E og C og mineraler der er essentielle for organismen som jern, kalium, zink, fosfor, svovl, kobber, aluminium og mangan.
 • Hvis vi vænner sig til regelmæssigt at tage saft af selleri og grøn æble, også til at reducere hypertension og forhøjet kolesterol, to fjender af nyre sundhed.
 • Dette er interessant: selleri frø har æteriske olier (limonen og selinene) og dets rod, asparagin.

Disse to komponenter har en høj tonic og vanddrivende, ideel til at fjerne urenheder og klassisk væskeretention, der vises, når du har problemer med nyrerne magt.

 • Selleri anbefales ved behandling galdesten og nyre, fordi det hjælper til at fjerne ophobning af grus.

Selleri juice og grønt æbleSelleri juice og grønt æble

nærende og afgiftende: grønt æble

I vores juice vil vi tilføje et grønt æble med sin hud. Skræl æbler indeholder pektin, at en type meget velegnet behandling af inflammation og omsorg for nyre sundhed næringsstoffer.

 • Æbler også er rige på opløselige fibre, som Det hjælper os med at opretholde en naturlig balance af blodsukkeret, og side reducerer kolesterolniveauet.
 • Et andet interessant faktum om æbler er dens afgiftende effekt, en ejendom, der opnås ved cystein.

Ligesom selleri, vil grønt æble hjælpe os med at reducere blodtrykket. Det er derfor vigtigt at finde i vores markeder frugt og grøntsager, der er af organisk oprindelse, så vi kan drage fordel af de naturlige egenskaber af disse fødevarer.

Klargøring min juice selleri og grønt æble

ingredienser

 • 1 stilk selleri
 • 1 grønt æble
 • 1 kop vegetabilsk drink (rismælk, havre eller mandel) (200 ml)

Også opdage 11 store fordele, du kan få med æble cider eddike

Apple-grønApple-grøn

forberedelse

 • Det første, vi gør, er at vaske det grønne æble og selleri. Derefter skæres vi æblet i kvarte og fjern kernerne fra centrum.
 • også vil skære selleri i flere dele.
 • Vi går nu til mixeren. Hvis du foretrækker at lette væske, vi begynder at indføre æble og selleri. Når du har fået en homogen blanding, tilsæt vegetabilsk drikke og du har valgt.
 • Få en god drink og endda tage det til din foretrukne glas. Hvis du ønsker, kan du forsøde den saft af selleri og grønt æble med lidt honning. ikke tilføje aldrig hvidt sukker.

For at pleje din nyre sundhed, vil det være hensigtsmæssigt Tomaras denne saft 3 til 4 gange om ugen i din morgenmad.

Skal vi starte i dag?

Like this post? Please share to your friends: