De bedste anti-inflammatoriske fødevarer

Det er velkendt, at narkotika kommer med advarsler og rigget flere bivirkninger i de fleste tilfælde. Apropos især antiinflammatorisk, vigtigste bivirkninger er en irritation af maveslimhinden og fordøjelse lidelser (tyngde, brændende), blandt andre. Selv om nogle, hvis de anvendes kontinuerligt, kan forårsage mere alvorlige problemer.

Denne type medicin er normalt bruges til at lindre smerter, reducere inflammation og reducere feber. For de er nødvendige, men hvis der anvendes under lægeligt tilsyn og være opmærksom på anvisningerne der følger med produktet bør ikke være problemer.

Årsager til smerte og inflammation fælles


De mest almindelige tilfælde, hvor vi generelt bruger anti-inflammatoriske er:

 • Hovedpine
 • Stød og slag
 • artrose
 • artritis
 • Betændelse i sener
 • menstruationssmerter
 • Forstuvninger, etc.

Faren ligger i den vilkårlige brug af denne eller en anden medicin. Du bør altid respektere dosis, tid mellem optagelserne, behandlingsperioden og de betingelser, der tager det (normalt ikke bør være at være fastende) Fortæl din læge om sygdomme eller anomalier, at kabysser, på den måde han anbefale kender hver specifik medicinering undgå collateral damage.

Normalt, ved det første tegn på smerte eller hævelse gå på apoteket for at bede om medicin til at berolige vores ubehag så hurtigt som muligt, men hvis du er mennesker, der foretrækker naturlige retsmidler snarere end kemikalier, bør du fortsætte med at læse denne information om at nævne visse fødevarer og urter, der har desinflamantes effekter, kan du forbruge, hvis du lider af nogen smerte eller hævelse og forebyggende. Hvis betændelsen er alvorlig konsultere din betroede læge.

antiinflammatoriske fødevarer

 1. Fisk: sardiner, laks, makrel, ørred er nogle fisk med egenskaber til at reducere inflammation, takket være dens høje indhold af omega 3, hvis daglige forbrug virker som anti-inflammatoriske, især i tilfælde af kroniske sygdomme og / eller er forbundet med alder.
 2. Ekstra jomfru olivenolie
 3. Nødder: valnødder, hasselnødder, mandler
 4. papaya
 5. blåbær
 6. ananas
 7. bananer
 8. broccoli
 9. brøndkarse

Så at fødevarer kan virke positivt faldende inflammation og smerte skal forbruge dem regelmæssigt. Husk altid at inkludere dem i dit daglige skema, skiftevis imødekomme dine behov. Vær sikker på at købe et sted af tillid.

nyttige lægeurter

ingefæringefær

Inden allierede urtemedicin for smerter og betændelse vi kan nævne:

 • Kamille: Kamille te er hensigtsmæssigt at lindre inflammatoriske og smertefulde processer. Fremragende til at lindre menstruationssmerter.
 • Calendula: almindeligt anvendt til behandling ondt i halsen, tyggegummi. Du kan gurgle med en infusion af blomster. Om stød og hævelser anvende knuste blade og blomster.
 • Ingefær: anti-inflammatorisk plante par excellence. Du kan drikke din te eller inkludere det direkte i din kost som et krydderi, hvis din smag sin smag.
 • Salvia: hovedsageligt bruges til at gurgle i tilfælde af ondt i halsen, samt skyl munden ubehag. Meget nyttig i menstruationskramper, samt hjælper med at regulere hormonelle forstyrrelser af kvinder.
 • Malva: meget nyttigt for betændelser i almindelighed, især i munden. Du kan drikke infusion af denne plante.

Suspendas aldrig erstatte din medicin til naturmedicin. Altid tale med din læge om din hensigt at bruge lægeplanter til at forhindre lægemiddelinteraktioner.

Hvis du lider hævelse ikke falde eller værre, det er en feber, konsultere en professionel. Naturlige behandlinger også kontraindikationer og forholdsregler, du bør vide.

Sund kost er afgørende for din organisme held afværge angreb og sygdomme, som vi udsættes hver dag. Et godt ernæret krop vil have en stærk og i stand til at være en succesfuld barriere mod mikroorganismer, der forårsager forskellige sundhedsmæssige betingelser immunsystem.

Bemærk: Selvmedicinering anbefales ikke til noget, i flæng forbruge noget medicin forårsage uønskede virkninger på dit helbred. Vælg bedre bevare dit helbred med nærende mad og sunde vaner.

Like this post? Please share to your friends: