Det lader til, at hver dag flere mennesker opdager (faktisk, genopdaget og re-værdsat) de mange fordele ved at drikke urtete. Det er, at Naturen har virkelig givet os gennem planteriget, utallige løsninger til alle former for forhold.

Denne gang Vi diskuterer om infusion af lavendel. Denne type af te i særdeleshed har været brugt i århundreder, især for folk, der lider af sygdomme i nervesystemet. Men det er ikke den eneste helbredende kraft, men deres sundhedsmæssige fordele er mange. Vil du gerne vide mere om fordelene ved denne formidable anlæg og infusion?

Oprindelsen af ​​lavendel


Det er en meget aromatisk plante, selvom det ligner mere en busk, med sine mange grene og træagtige stilke. Det er let genkendelig med sine lilla blomster, men der er også hvid og lyserød.

Den lavendel plante er hjemmehørende i det nordlige og østlige Afrika, Arabien, Indien, Middelhavet og selv i Sydeuropa. Dens popularitet har spredt sig til andre steder såsom USA og Japan, som i øjeblikket vokser. De bedste resultater, når lavendel afgrøden plantet på steder, hvor der er masser af sol og tørt vejr forekomme.

Lavender te, godt for dit helbred

Lavendel bruges i en lang række produkter til sin aroma og beføjelser som afslappende. Der er mange produkter på markedet lavendel: æteriske olier, stearinlys og endda røgelse, men Te er en af ​​de mest populære for sine mange fordele for kroppen.

De sundhedsmæssige egenskaber kommer fra de forskellige anlægskomponenter såsom tanniner, kamfer olie, flavonoider, etc.

Nogle af dens helbredende egenskaber:

  • Mennesker, der lider af søvnløshed De har opdaget at de kan opnå en væsentlig forbedring drikke lavendel te.
  • For folk med maveproblemer, såsom problemer med gas og kramper, Det er især god.
  • Dem, der lider af infektioner i tarmen eller maven også de værdsætter dens beroligende virkning.
  • Det er meget nyttigt for folk med nervøse lidelser, dem, der lider af angst, depression og stress, fordi det hjælper dæmpe disse betingelser, forbedre stemningen og gøre dem har en bedre samlet fornemmelse.
  • For folk, der lider af problemer i forbindelse med åndedrætsorganerne (Forkølelse, hoste, bronkitis og endda astma) er også meget gunstige drikke denne te, fordi det producerer en bronkodilaterende effekt.
  • For følsomt tandkød og forebygge dårlig ånde meget effektiv.
  • For at helbrede skader, sår eller sår og sår i munden, lavendel te kan anvendes direkte på huden.
  • Når feber er en fremragende behandling til kontrol, fordi at stimulere sved, det giver et fald i temperatur.
  • For kvinder, der lider og lider af hovedpine PMS denne infusion kan gøre underværker.

Forberedelse lavendel te

Proceduren er meget enkel: Du skal blot dyppe et par af tørre blomster i kogende vand, lad stå i ca 10 minutter, belastning og servere te.

Endelig Hvad tror du, at tanken om at vokse i dit hjem denne vidunderlige plante? Så du kan nyde sin prydværdi, sin rige aroma og også altid have ved hånden til at forberede denne fremragende bryg, så gavnligt for menneskers sundhed.

 Foto venligst udlånt af Maia C