Især når det kommer til børn, at mange forældre ikke ønsker at tage medicin, når de har feber. Der er effektive måder at reducere feber naturligt, vi vil se nogle anbefalinger til at få det.

Tips til at reducere feber

Som et første skridt, kan du følge nogle af disse tips, hvis du har feber eller hvis et familiemedlem viser en højere temperatur end normalt. Enten de vil yde nødhjælp.

Placer våde sokker ved anklerne


Dette fungerer godt i små. Bare være at få lidt våd og sted, der dækker denne del af kroppen. Når tør, gentages proceduren, men ikke lækker og vand. Det skaber lettelse og gør børn falde til ro.

Tag et varmt bad

Opholder sig i bruseren et par minutter er et godt middel, således vil temperaturen falde langsomt, at lægge mærke til mindre ændringer.

fiebre2fiebre2

Drik masser af vand

Det er vigtigt, fordi feber er lig med dehydrering, fordi kroppen reagerer mod organismer fremmede for ham. Så drikker vand, te eller juice er en god idé, især hvis billedet er færdig med opkastning eller diarré.

Beløbene afhænger af patientens alder: 3 liter for voksne mænd, 2,2 for kvinder og 1,5 liter hos børn.

Cool hoved og hals

brug kulde eller vådservietter. Gentag om nødvendigt, når lærredet tørrede eller for varmt.

Du kan være interesseret: Hvad er den normale temperatur af vores krop?

Ikke spiser for

Det er bedre at træffe sunde væsker som grøntsagssuppe eller te. På denne måde vil kroppen komme sig hurtigere og lettere. Hvis du er sulten, ikke fyldt, er det tilrådeligt at spise noget mad fra tid til anden.

Home retsmidler til at reducere feberfiebre3fiebre3

Disse opskrifter kan være effektiv, hvis du har feber, selv om det er altid bedst at rådføre sig med eksperter (f.eks i urtemedicin eller naturmedicin):

Te rosiner

Placere 1 kop rosiner og 7 i vand i kog i en gryde. Når du bryder i kog, lad det simre, indtil væsken er reduceret med en tredjedel. Sluk for varmen og lad det køle af. Du kan drikke en halv kop flere gange om dagen.

Sage te

Denne urt kan svede og lavere feber. I en kop, sætte kogende vand og nogle salvieblade. Dæk med et låg og lad i ti minutter. Tilføj honning, stevia eller sukker og et par spiseskefulde citronsaft.

Vil du vide mere? Lee: Bounties af salvie

Salat te

Et godt valg at bo hydreret. Denne plante indeholder meget kalium, calcium, magnesium, natrium og fosfor.

For at forberede, du er nødt til at koge en liter vand og hæld i en skål med hele planten salat. Lad i femten minutter. Stamme forberedelse. Tilføj sødemiddel af valg. Drik før det bliver koldt.

Få is

Dette er en løsning, at alle børn vil sætte pris på. Indeholdende sukker er gavnligt i disse tilfælde, ud over at være koldt. Reducer varmen og tilføre fugt til kroppen, samt et incitament.

Billeder venligst udlånt af Sunshinecity, Sherry Kang, Karl Ludwig