Naturlige behandlinger for urinvejsinfektion

Urin infektion er en meget almindelig sygdom i urinvejene, som rammer flere kvinder. Det er irriterende og smertefuld, og udover irritabilitet, kan forårsage søvnløshed, og vi er nødt til at begrænse nogle af vores daglige aktiviteter.

Det er rigtigt, at man aldrig skal handle uden recept, men ofte bare dømt til tvungen brug af antibiotika, som ud over at skade leveren, nogle gange kan de ender med at blive resistente og ikke optræder som effektivt som de burde. Derfor er det vigtigt for forebyggelse og tage skridt til at vide, at urinvejsinfektion eller blærebetændelse, igen ikke forstyrre vores trængende dag.

Hvad er årsagerne til urinvejsinfektion?


Efter vores nyrer har opfyldt deres fremragende arbejde at rense blodet, deponeret toksiner i blæren, der senere skal udstødes gennem urinen, hvorfor det er vigtigt for eksempel at alle kanalerne fører fra nyren til urinrøret er intakte, uden forhindringer og med et surt miljø for at forhindre forekomsten af ​​bakterier betingelser. Men nogle gange, faktorer relateret til alder, graviditet, overgangsalder, nogle anticoceptivos, prostatitis, sygdomme såsom diabetes eller fysiske abnormiteter i urinvejene ... osv, kan forårsage vækst af bakterier og deraf følgende blokering af urinvejene begunstige følgelig urin inflammation eller blærebetændelse.

symptomer

 • Stikkende eller brændende ved vandladning.
 • Trykket i bækken området.
 • Fortsat haster med at urinere.
 • Mørk urin og ensartet udseende af blod i det.
 • Feber.

fysisk behandling for urinvejsinfektion

vand

vand Vand: Grundlæggende og uundværlig, altid. Anbefalet to til tre liter om dagen, rense vores urinveje og bekæmpe infektion.

Mest egnet til behandling af blærebetændelse eller urinvejsinfektion er initiering af behandling med naturlige antibiotika begunstige løsningen af ​​disse bakterier i urinen.

 • tranebær: primær til bekæmpelse urinvejsinfektioner takket være sin antioxidant stoffer, såsom anthocyaniner og carotenoider, herunder vitamin C. Dens antiseptisk og antibiotisk funktion gør det muligt, der kan virke direkte på frøene, forhindrer for eksempel E. coli-bakterier klæber til kilde urinvejsinfektioner vægge, mens C-vitamin styrker immunforsvaret bekæmpe infektioner.
 • Persille og hvidløg: fremragende mad med antibiótocas egenskaber. Vi kan tilføje til vores måltider eller spise dem fra hinanden. Persille er mest egnet blande det med andre sure frugtsaft og hvidløg som vi kan macerlarlo og spise den med lidt olivenolie.
 • mælkesyrebakterier De er lige stor fordel, at vi kan finde dem i supermarkeder i fermenterede mælkeprodukter, for eksempel hjælpe med at forbedre tarmfloraen og udvikle antistoffer.
 • diuretika: De hjælper os til at fjerne fremmedlegemer fra urinvejene og bekæmpe væskeophobning. De er derfor uundværlig, når vores kost omfatter asparges, agurker, selleri, lucerne ... Og især ananas, stor fordel takket være dens desinflamantes egetræer.

Anbefalinger for at forebygge infektion

Appelsiner har længe været anerkendt som en meget interessant frugt til sin vitamin C.

Appelsiner har længe været anerkendt som en meget interessant frugt til sin vitamin C. Appelsiner har længe været anerkendt som en meget interessant frugt til sin vitamin C.

 • Forøg din væskeindtagelse for at fremme væksten af ​​bakterier.
 • Tager C-vitamin, appelsinjuice, citron, ananas, blåbær ...
 • Altid tage sig af din personlige hygiejne.
 • Du må ikke drikke eller kaffe, alkoholholdige drikkevarer og grøn te, da det irriterer blæren og vores ubehag.

Du ser, er virkelig nemt at behandle urinvejsinfektion, kræver vilje og en afbalanceret kost, der vrimler væsker, især tranebær. Det er videnskabeligt bevist sine fantastiske egenskaber til at bekæmpe infektion, så godt værd at prøve og få den altid ved hånden, hvad enten fysisk eller juice, der kan nemt findes i enhver supermarked.

Like this post? Please share to your friends: