Forkølelsessår er en infektion forårsaget af herpes simplex virus, der er en meget smitsom virus, der let spredes ved at berøre en aktiv ømme.

Den infektion forårsager en lille, smertefulde blærer, sædvanligvis kaldet forkølelsessår eller brande, ud over at være uskøn, kan også let spredes infektion med kun hudkontakt huden.


Se også: Fremskynder inddrivelse af sår i munden med disse 7 hjem behandlinger

Hvad er årsagen til forkølelsessår?

herpes-labialherpes-labial

Dette, almindelig i munden, er infektion forårsaget af herpes simplex virus type 1 (HSV-1), der normalt inficerer mennesker før 20 år. Når en person lider en primær infektion blev viruset "valne" i væv af ansigtet og på et tidspunkt kan det vække, igen forårsager generende brande.

I de fleste tilfælde, labial herpes er forårsaget af herpes simplex virus type 1 (HSV-1), som normalt er lettere at bekæmpe. Imidlertid har der været tilfælde af mennesker med forkølelsessår forårsaget af herpes simplex virus type 2 (HSV-2), som er den ene, der forårsager genital herpes. I disse tilfælde er det overføres, når personen havde oralsex og derefter havde kontakt med munden.

Besøg denne artikel: 7 Myter om oralsex og sundhedsmæssige konsekvenser

Den kolde ømme virus kan spredes nemt fra person til person, når man har et aktivt udbrud eller herpes læsion. Derfor Undgå direkte eller tæt kontakt med en person, der har forkølelsessår og undgå at røre ved læsion eller bruge noget, der har været i kontakt med det som barbermaskiner, håndklæder, fade eller andre genstande.

Hvordan man kan stoppe et forkølelsessår på blot en nat?

Eat-hvidløg-i-fastendeEat-hvidløg-i-fastende

Med et simpelt trick af naturmedicin kan vi slippe af forkølelsessår i en nat. Dette trick er at drage fordel af de egenskaber af hvidløg, da dette virker som et naturligt antibiotikum, stand til at standse virkningen af ​​vira, bakterier og svampe.

Hvidløg indeholder nitrogenholdige stoffer, natrium, kalium, selen, calcium, magnesium, silicium, hydrogensulfid, phosphorsyre, vitamin C, D, B, phytosteroler og æteriske olier.

Derudover har et stof kaldet allicin, som har en stærk bakteriostatisk virkning som hjælper helbrede infektioner hurtigt, ifølge nogle undersøgelser. Faktisk mange undersøgelser hævder, at hvidløg kan arbejde bedre end farmaceutiske antibiotika, plus det har ingen bivirkninger.

Oplev et naturligt middel hvidløg og honning med utallige sundhedsmæssige fordele

hvidløg også det hjælper med at forbedre blodcirkulationen, Det forhindrer hjerte-kar-problemer, anbefales det at folk med diabetes, det hjælper med at reducere kolesterol, bekæmper frie radikaler og hjælper med at forhindre en masse sygdomme.

Trick til at slippe af forkølelsessår i en nat

cut hvidløgcut hvidløg

Hugge eller slibe godt et fed hvidløg. Derefter sætte det direkte på forkølelsessår eller brand. Hvis forkølelsessår er stort, gentage behandlingen flere gange med nye stykker af hvidløg. Lad hvidløg pasta i 10 minutter og derefter skylles med varmt vand.

Midlet kan medføre kløe eller brændende, men disse symptomer forsvinder inden for få sekunder. Derudover hvidløg kan lindre smerter straks og kan dræbe forkølelsessår i et par timer. Bør ikke fjernes, anbefales det at gentage igen om natten for at få gode resultater.

En anden mulighed er at anvende hvidløg pasta, dække det med en forbinding og lad den være tændt hele natten. Den næste morgen, du skal vaske og bemærk, hvordan ilden er tørret op betydeligt.

Forhindre en anden infektion

Endelig huske, at forkølelsessår nemt kan sprede sig gennem forskellige personlige genstande. Derfor, når ilden kur, bør du smide din tandbørste, læbestifter, læbe produkter, håndklæder eller barbermaskiner, blandt andre ting.

Det er sandsynligt, at mange af de toiletartikler er forurenet med herpes virus, så senere brug kunne sprede infektionen igen.

også er det vigtigt at bruge solcreme for at forhindre nye udbrud. Undgå direkte sollys, da det kan føre til et nyt udbrud af forkølelsessår.