Cystitis er en bakteriel infektion i urinvejene. Det er mere almindeligt hos kvinder, der lider af dette problem mindst én gang i deres liv. Mød i den følgende artikel, hvordan man kan helbrede og behandle blærebetændelse med hjem retsmidler.

Hvad at vide om blærebetændelse?

Blærebetændelse rammer flere kvinder, fordi den kvindelige urinrør er kortere end den mandlige. bakterier (Escherichia coli, stafylokokker, streptokokker eller trachomatis) rejser derfor en afstand fra huden bedre.


De mest almindelige symptomer på blærebetændelse er:

 • skarpe smerter og punktere i maven
 • hyppig vandladning og en brændende fornemmelse eller brændende under vandladning
 • feber, kulderystelser og utilpashed

cistitis2cistitis2

Årsager til blærebetændelse

Blærebetændelse kan være forårsaget af mange forskellige årsager, Disse kan omfatte følgende:

 • Brug af eksterne metoder til prævention som membraner, kondomer og sæddræbende geler.
 • Sår i urinrøret forårsaget af langvarig eller kraftig samleje
 • hormonelle forandringer fra graviditet og overgangsalder
 • Ikke tisse, når du har behov for at gøre det ( "hold" lang)
 • prostatitis

Anbefalinger til behandling af blærebetændelse

Drik masser af væske

Ved det første tegn eller symptom på infektion skal drikke et glas vand hver time, i det mindste. Så du rense blæren og køre ud urinen, der kan forårsage blærebetændelse.

drikkevanddrikkevand

Hold ikke

Må ikke vente for længe med at gå på toilettet, når du føler trang til at tisse. Blære fordrage der bør udvides til at tilbyde mere plads til overskydende urin. Hvorfor ikke har nok styrke til at uddrive urin og bakterier "gearing" at bo i urinvejene.

lindrer ubehag

Anvend varme til området. Under maven, når det gør ondt en masse, er det en god idé at sætte en varm komprimere eller varmepude.

Hvis den brændende fornemmelse eller brændende er meget stærk, udfører en varm Sitz bad for at lindre smerten. Gravide kvinder er ikke tilladt denne praksis ofte under graviditet, da det kan forårsage aborter.

Lee: Hvad farven på din urin siger om dit helbred

Pleje hygiejne og beklædning

Hold hygiejne under sex. Din partner skal være godt desinficeres i deres private dele før sex. Det samme i dit tilfælde.

Det er også vigtigt at være opmærksom på din personlige hygiejne. Bør ikke bruge vaginal deodoranter eller sæber, samt undgå meget varme og lange brusebade.

også, Det er tilrådeligt at bruge bomuld undertøj, da kvinder i mere kontakt med tøjet. Den mindre stramt tøj tillader private dele "ånde", og på samme tid vil være mere tør. For mænd, bedre slid korte bukser-type (også kaldet "Boxer").

Undgå alkoholholdige drikkevarer

Disse drikkevarer er irriterende for urinvejene. Så hvis du har blærebetændelse ofte eller lider, er det bedst at ikke indtage alkohol.

homebrewhomebrew

Ændrer præventionsform

Membranen bæres af kvinder komprimerer blærehalsen og gør ondt, som forårsager betændelse, der ikke kan lade vandet ordentligt. Geler sæddræbende kan også forårsage forstyrrelser i forsvarsmekanismer har blære, hvilket tillader bakterier at overleve og flytte til blæren.

Overvåger blære infektioner

Hvis du oplever dette problem meget gentagne nødvendigt at skrive det ned i en notesbog og identificere de årsager, der kan forårsage blærebetændelse. Så du kan opdage, hvad der udløser det.

Derudover Du skal deltage i lægen, hvis din familie sygehistorie af nyreproblemer, Hvis du har diabetes, du er gravid, lider rystelser eller opkastning, du har feber, urin med blod, du lider af forhøjet blodtryk, du er over 50 år (mænd) eller har mistanke om du har en seksuelt overført sygdom.

Folk retsmidler mod blærebetændelse

cistitis5cistitis5

Der er enkle løsninger at lindre og behandle blærebetændelse. Disse er nogle af dem:

 • Drik et glas vand med to spiseskefulde honning ren bi og to af æble cider eddike med hvert måltid.
 • Spis tre fed rå hvidløg dagligt.
 • Indtages to gange dagligt med et glas vand en spiseskefuld af natriumbicarbonat.
 • Drikker en infusion af majs silke. Kog tre spiseskefulde i en kop vand i 10 minutter.
 • Drikker en infusion af persille, der fremstilles med to spiseskefulde af denne plante i kogende vand i 10 minutter.
 • Forbruger fire spiseskefulde marshmallow rod udblødt natten over i en liter vand. Drik i løbet af dagen.

Det kan interessere dig 12 fantastiske anvendelser majsstivelse eller majsstivelse

Andre naturmedicin

 • Kog to spiseskefulde kamille med 3 fed rå hvidløg i en liter vand. Fjern fra varmen, lad afkøle og stamme. Douching udført før sengetid.
 • Drik tre glas tranebær juice syrer en dag, fordi denne frugt har et stof, der forhindrer bakterier er fastgjort på væggene i urinvejene og udstødes i urin.
 • Forberede en bouillon med 4 løg og en liter vand og drikke det hele dagen.

cistitis6cistitis6

Et middel med kirsebær

Lava halv kilo kirsebær (uden at fjerne ud) og sætte i et vandbad. Kog indtil de er bløde og forbereder en slags puré. Fjernede knoglerne til at bryde bedre og placere dem tilbage i beholderen.

Koger længere indtil det bliver alt til en pulp. Tilsæt 250 gram rørsukker og fortsætte madlavning, indtil sirup. Opbevaret i en tør beholder og dækker tæt, når kold. Tag en spiseskefuld om dagen.

Billeder venligst udlånt af amerikanske Pacific Air Force Ces, Lara 604, Department of Foreign, Ben Scholzen, Larry Hoffman, N. Varchar