Den kiwi er en lille og lækker frugt, kendt for sin brune og hud med hår på ydersiden og inde lysegrønne. Den er hjemmehørende i en dal i Kina, men derefter blev taget til New Zealand, hvor der i dag produceres i høj mængde.

Det blev kaldt "kiwi" på grund af sin lighed med den eponyme fugl, Meget populær i Oceanien. Det er en frugt, hvis smag, angive dem, der ved, er en perfekt kombination af banan, jordbær og ananas. Kend fordelene ved kiwi i følgende artikel.

Kiwi: rig på antioxidanter og C-vitamin


Det er de to vigtigste næringsstoffer af kiwi. I tilfælde af C-vitamin, har det 98 mg per 100 gram. så hun har mere end appelsiner og citroner (næsten dobbelt). Kun oversteg denne værdi af guava og stikkelsbær. Et stykke af kiwi giver os mere end 80% af det daglige behov for C-vitamin.

Kiwi og salatKiwi og salatDet er tilrådeligt at forbruge i morgen ved morgenmad. Blandt egenskaberne for dette vitamin kan vi understrege, at styrker immunforsvaret, sænker blodtrykket, forebygger kræft og allergier og forkølelse.

C-vitamin er en potent antioxidant. Dens evne til at neutralisere frie radikaler gør den perfekte Neutralizer kiwi skade, især dem, der har at gøre med aldring. Spise denne frugt holder yngre celler og vedligeholde overordnet organ sundhed.

Forbruget er rådgivet rygere eller der drikker en masse alkohol. Også dem, der har diabetes eller allergi, gravide eller i overgangsalderen, den ældre, dem, der led brækkede knogler eller revet ledbånd, har øjenproblemer såsom grå stær, og dem med immundefekt sygdomme som aids eller herpes .

Andre egenskaber kiwi 9

1. Reducer stress og nerver

Den kiwi er en ideel frugt til moderne tider. På grund af den store mængde af C-vitamin, kan du forhindre nervøsitet og angst. Det er også perfekt til at reducere stress.

Det giver os mulighed for at føle sig roligere og står over for de problemer eller forhindringer, der vises i vores liv. Det anbefales at spise en kiwi, før en jobsamtale eller et vigtigt møde, for at reducere stress.

2. Fald forstoppelse

Kiwi er en frugt fuld af opløselige fibre, således det aids i fordøjelsen og forbedrer intestinal transit, bliver en stor allieret at forhindre forstoppelse.

Hvis du forbruges i megen hjælp i dette aspekt morgenmad. Du kan spise med andre frugter, yoghurt, kefir eller korn morgen. Går ind for udvisning af afføring.

Se også: 4 hjemmelavede infusioner til behandling forstoppelse

3. Anvendes til at tabe og fjerne væskeretention

Det har en stor procentdel af vand og et mellemliggende kalorieindhold niveau (63 Kcal pr 100 gram), så du kan tabe sig og føle sig mere mæt. Til gengæld har det ikke for meget natrium, bliver perfekt for vægttab kostvaner og tabe vand, især i tilfælde af gravide kvinder.

Den kiwi er meget vanddrivende og bør ikke gå glip af fødevarer af dem, der lider af fedme eller overvægt. Det er nyttigt i tilfælde af hjerte- eller leversvigt.

kiwikiwi

 4. Hjælper fordøjelsen

Som nævnt før, kiwi er meget fordøjelsessystemet og disaggregerede tillader fødevareproteiner, samt undgå fordøjelsesbesvær, gastritis og gasser. Tilstedeværelsen af ​​disse proteiner kan kombinere denne frugt mælk eller gelatine.

5. Forbedret blodcirkulation

Ved at indeholde vitamin E og Omega 3 og 6 fedtsyrer, kiwi blod represents, forbedre den generelle tilstand af arterierne. Dette forhindrer dannelsen af ​​tromber eller blodpropper i blodkarrene.

Denne frugt bruges til at beskytte mod blodpropper, angina pectoris, slagtilfælde og hjerteanfald. Og som om det ikke var nok, kan kiwi og fiber reducere kolesteroltallet i blodet.

6. Forbedrede knogler

Dette omfatter enhver knogle af kropelementet, dvs. også tænderne. Denne egenskab skyldes de mineraler i kiwiKobber, magnesium og kalium. Et stykke frugt dækker 10% af de basale behov hos alle tre.

Kiwi forbedrer dermed knogleudvikling og også den funktion af nerver, muskler og organer.

Se også: Kost til at se knogler og svage led

7. Fremmer immunsystemet

Det betyder forhindre forkølelse og op forsvar på grund af den store mængde af folinsyre til stede i kiwi, sammen med vitamin C. Tillad både næringsstoffer til at producere mere røde blodlegemer og hvide, samt antistoffer, der fungerer som barriere virussygdomme.

8. Fight Anæmi

Også på grund af C-vitamin, som øger optagelsen af ​​jern fra hvad vi forbruger. Vi anbefaler at spise kiwi hos patienter med jernmangelanæmi til hastighed opsving.

9. Filter sollys

Hvis du er meget følsomme over for UV-personen, skal du ikke tøve med at spise kiwi. Indeholder lutein virker som et naturligt beskyttende filter til din hud. Lutein er også til stede i chard, spinat og broccoli.

Hvem kan ikke spise kiwi?

Mennesker, der er allergiske over for et proteolytisk enzym kaldet actidina, kan ikke spise kiwi, eller papaya eller ananas. De, der er tilbøjelige til at udvikle nyresten (nyresten) enten, fordi denne frugt er rig på calcium oxalater. Af denne grund, børn nødt til at reducere indtaget, men ikke fjerne den helt.

På grund af dets indhold af kalium, Det anbefales ikke til dem, der lider af nyresvigt. Symptomer på forgiftning kiwi omfatter nældefeber, synkebesvær og opkastninger.