Som vi alle ved, kanel er et krydderi og bruges meget i madlavningen til at give smag mange af de desserter vi spiser hver dag. dog egenskaberne af kanel er mange, og smagen er ikke dens eneste funktion.

Ligesom mange andre elementer, der er en del af vores natur, ligesom planter og frugter, dette krydderi er gavnligt for helbredet, hvorfor kanel bruges ofte medicinsk. Vi ved lidt mere.

Oprindelse kanel


Der er nogle kinesiske dokumenter af året 2800 f.Kr. der allerede taler om Cinnamomum zeylanicum. Dette er et ord af græsk oprindelse betyder sød træ og kommer fra navnet Zeeylanicum hvor vokset, Ceylon.

I Italien blev han udnævnt Canella, Det betyder lille rør, med henvisning til formen, det tager, når tørret. I dag kanel dyrkes i Sri Lanka, Kina, Indien og nogle lande i Sydamerika, så dens anvendelse er spredt over hele verden.

medicinske anvendelser og egenskaber af kanel

Kanel har medicinske anvendelser siden oldtiden. og tidligere Det blev brugt i behandlinger for åndedrætsproblemer og influenza. Ttambién blev brugt til at bevare kød, fordi nogle af de egenskaber af kanel efterlader ingen forskud svampe eller bakterier.

Du kan være interesseret: 4 naturlige infusioner for mennesker med fordøjelsesproblemer

kredsløbsproblemer

Kanel er en potent antikoagulerende og fremmer blodcirkulationen. Hyppig indtagelse af kanel hjælper god blodcirkulation ved at forhindre blodplader fra akkumulere.

Ved at have denne egenskab Det er meget nyttigt at bruge det i løbet af menstruation, undgå de smerter, der opstår i løbet af disse dage.

En god blodcirkulation giver god iltning af cellerne, derfor vores krop fungerer meget bedre. Mange mennesker forbruge infusionsrelaterede behandlinger til at øge vægttab.

Kanel er antitrombotisk, antitrombotisk og antiesclerótica, så Det er meget nyttigt at forebygge og undgå åreknuder.

Læs 7 fødevarer, du kan spise for at forbedre din omsætning

Type II diabetes

Ved nogle videnskabelige forskning er blevet udført på de fordele, som kanel kan give patienter med type 2-diabetes, Det blev konstateret, at meget gode resultater opnås ved at indtage dette krydderi.

Kanel har blandt sine medlemmer en meget vigtigt opkald cinnamtannin, dette Det hjælper lavere glucoseniveauer i blodet. Det er forbrugt i fastende og efter måltider.

At bringe en behandling for diabetes Det bør indtages en halv teskefuld to gange om dagen, pulver, kan infusions- eller også kapsler kanelolie.

Andre anvendelser af kanel

Det anbefales stærkt forbrug af kanel hvis de nuværende problemer eller svampeinfektion. Dede tusinder af år siden brugt i behandlinger til at reducere forkølelse og overbelastningerne for deres antiinflmatory og antibakterielle egenskaber. Det er også meget nyttig til at afbalancere kropstemperaturen, og derved reducere feber.

Endvidere egenskaberne af kanel er nyttige for fordøjelsessystemet. Drikke en kop kanel te åbner appetit, stopper diarré og opkastning; vores fordøjelsessystem er positivt stimuleret.

Det er også en potent afrodisiakum, Du kan have en kop infusion af kanel i selskab med din partner lige inden jeg skal sove. og Det studerede sin mulige gevinst som et nydelsesmiddel på det centrale nervesystem i ældre voksne.

Billede venligst udlånt af ElColorComunicación.