Ondt i halsen er virkelig meget irriterende og ikke lade os tænke på noget andet. Vores generelle sundhed falder, når vi føler et stik, når synke spyt eller mad eller selv når vi indånder. Denne smerte kan være forløberen for en influenza, for eksempel, eller halsbetændelse. For hurtigt og effektivt at helbrede ondt i halsen, så bedes overveje følgende naturmedicin.

Hvad er de bedste hjemmelavede opskrifter til ondt i halsen?

Alle er nemt at få, og er tilbøjelige til at have i skabet eller køleskabet i dit køkken. Ellers kan du gå til markedet og købe dem uden problemer.

cayennepeber


Gurgle med en blanding af 1/8 spiseskefuld med ½ kop varmt vand, flere gange om dagen. Vær forsigtig med mængden af ​​cayennepeber stående, fordi det er meget tangy.

salt

OUT3OUT3

Tilføj en kop varmt vand en teskefuld bordsalt og gurgle gøre med hende om en time hver.

Apple cider eddike

Du skal blande to spiseskefulde med en kop varmt vand. Lad det varme lidt (så langt som du kan tåle) og gurgle hver 60 minutter.

ingefær te

ingefæringefær

Det skal være frisk og revet træder i kraft. Forholdet er ingefær 3 teskefulde pr kop kogende vand. Lad hvile i ca. 5 minutter, tilsæt en tepose og en spiseskefuld honning.

Timian te

Med denne infusion vil du berolige ondt i halsen næsten på få minutter. Fremstillet med 1 spiseskefuld tørret timian pr kop kogende vand. Stamme, fik lov til at varme op og skylle.

Te med honning og citron

honning nerverhonning nerver

Det er en af ​​de mest populære der, og meget let at tilberede. Kun to spiseskefulde honning og en citronsaft pr kop kogende vand, hvortil der er tilsat er brug for en pose almindelig te. Lad køle lidt og drikke langsomt, vil lindre din hals med det samme.

Lakridsrod te

Du skal forberede en infusion indeholder en eller to stykker af lakrids rødder pr kop vand og en tår. En anden idé er at forberede poser af lakrids te eller tygge lidt, så sammen med spyt for at skabe en beroligende din hals. Vær meget forsigtig med dets anvendelse, fordi det øger blodtrykket, hvis de indtages en masse og kan ikke anbefales til gravide kvinder eller dem, der lider af forhøjet blodtryk.

søm

CloveClove

Du kan tygge et par fed nelliker at blødgøre den følelse sting synke, ondt i halsen funktion.

grøn te

Der er mange ejendomme har grøn te for vores krop, men hvis du drikker varm eller varm rolig ondt i halsen. du kan også gurgle med det, fordi det bekæmper infektioner (næsten alle). I kosten sælges i pose og i strenge.

Bagepulver og salt

bicarbonatbicarbonat

Du skal blande halv teskefuld bagepulver med halv salt i en halv kop varmt vand. Gurgle med denne blanding et par gange om dagen.

Kamille te

Denne infusion har blandt andre kvaliteter, lindre ondt i halsen. Det tjener også til at slappe af, mavesmerter og at trøste på en meget kold dag. Og det smager lækkert.

hydrogenperoxid

For at modvirke infektion i halsen gurgle med hydrogenperoxid (3%). Hvis du tror, ​​du har en meget dårlig smag, kan du fortynde med vand i lige store dele.

Andre hjemmelavede opskrifter til ondt i halsen

  • Kog tre blade af citron pr kop vand omkring 10 minutter. Fjern fra varmen og tilsæt en spiseskefuld honning. Drik langsomt før det køler. Du kan også gurgle med citronsaft blandes med vand eller honning fem gange om dagen. Glem ikke at vaske dine tænder for at undgå de skadelige virkninger af citron på dem.
  • Løber et grødomslag med en spiseskefuld tørrede kamille blade og to kopper kogende vand. Lad koge i fem minutter og gennemblødt en klud eller klud. Hæld vandet godt og anvende på halsen, indtil cool. Gentag flere gange om dagen.
  • Udfører slået med 1 spiseskefuld ren honning, granatæbler 1 kop, 1 kop fedtfattig yoghurt, halv kop blåbær og en halv kop skivede bananer. Blend alle ingredienser til at danne en homogen dej og drikke to gange dagligt.
  • I en kop varmt vand sætte et skud af whisky og gurgle så ofte som nødvendigt.
  • Skær 1 løg i skiver og læg dem i en pint af vand. Tilføj tre spiseskefulde sukker og lad opblødes 12 timer. Drik en kop hver anden time, indtil halsen gør ikke ondt længere.
  • Forberede en saft med 2 gulerødder, 4 stilke selleri, 1 fed hvidløg og ¼ fennikel. Blend godt og drikke to gange om dagen.
  • Simmer 25 g jordbær, 700 cm3 vand og 30 g jordbær blade i 15 minutter. Tilsæt 1 spiseskefuld honning. Hældes og en flaske med tætning til at sætte i køleskabet. Du gurgle hver 45 minutter.
  • Vask og hak en bundt persille, et løg og et fed hvidløg. Blend alle indtil en jævn pasta og drikke et glas om dagen.