Vi ved alle, at morgenmad er det vigtigste måltid, fordi det giver os mulighed for ud til gaden med alle energierne og os ansigt dagen på den bedste måde. Vi anbefaler at spise havre til den første sortering i morgen. Har du nogensinde tænkt over, hvorfor? I den følgende artikel vil du vide.

De vigtigste fordele ved at spise havre

Det er depurative

Takket være det store antal af aminosyrer, den indeholder, Det stimulerer produktionen af ​​lecithin i leveren, begunstige oprensningen af ​​toksiner fra kroppen.


Forbrugende havregryn er god til at rense væggene i arterierne, som Fiber er "fejer" fedtdepoter som de er akkumuleret i dem og kan generere mange hjerteproblemer, kolesterol, blandt andre.

Du kan være interesseret: 3 flydende at nære og rense leveren

Det hjælper med at kontrollere sukker niveauer i blodet

Dette er en god nyhed for dem med diabetes. Utvivlsomt, at det er nødvendigt at tilføje til din kost, fordi forbedret fordøjelse stivelse og fastholder stabilt blodsukker, især efter at have spist.

avena2avena2

Forbedret fordøjelse

Hvis du har problemer, når have frokost eller middag, havre hjælper med at reducere galdesyre, på sin side letter afføring og forebygge forstoppelse.

At være rig på kulhydrater langsom absorption, Det holder dig følelsen fuld i flere timer, Det er et godt alternativ for dem, der er på slankekur, fordi det fjerner trangen til at spise hele tiden.

Proteiner har stor værdi

I alt er der 8 essentielle aminosyrer af havre, som gør det en proteinkilde af høj biologisk værdi. Denne kvalitet gør det muligt at danne nye væv i kroppen.

Det beskytter mod kræft

Der er flere undersøgelser, der er gennemført i USA på egenskaberne af havre som et våben til at beskytte mod kræft, en stadig mere almindelig sygdom. Dette er fordi det indeholder fytokemikalier. Det tilrådes at forbruge havregryn hver dag for at reducere med mere end 10% chance for at udvikle brystkræft eller kræft i tyktarmen.

Det er godt for hjertet

Årsagen er den store mængde af omega 3 og linolsyrer, kendt som "gode fedtstoffer", der hjælper reducere dårlige kolesterol (LDL), til aktiviteter inden for hjerte og hjerne.

avena3avena3

Hjælper det centrale nervesystem

Havregryn er en kornsort rig på vitaminer B. det hjælper derfor udvikle, vedligeholde og balancere nervesystemet.

Forhindrer problemer med skjoldbruskkirtlen

Det er særligt tilrådeligt i tilfælde af hypothyroidisme, indeholdende iod, et mineral, der hjælper skjoldbruskkirtlen relateret funktion korrekt.

Se også: 7 Tegn på problemer med skjoldbruskkirtlen, som vi overser

forhindrer osteoporose

at Det er, fordi det har et højt niveau af calcium, nødvendige for god knogle sundhed, forebygge demineralisering.

Andre fordele ved havre

  • Hjælper tabe sig: For at gøre dette, skal du spise havre fastende eller morgenmad med skimme eller sojamælk, appelsinjuice eller nødder.
  • Det er en af ​​de bedste kilder til energi, der findes, så det anbefales at forbruge første ting om morgenen eller før middag, især for dem, der arbejder mange timer væk fra hjemmet eller nødt til at studere til en eksamen.
  • Det er en stor allieret i skønhedsbehandlinger: egenskaber havre ikke tager fordel, når det tages alene. Det kan også anvendes topisk (ekstern) til æstetisk rutine. For eksempel, blandet med fugtighedscreme bliver en stor exfoliator til ansigt og er meget billigere end nogen anden skønhedsbehandling.

Hvordan til at spise havre

Der er mange måder at tilføje havre til vores daglige kost. Disse er blot nogle få:

  • Havregryn shake: tilsat i blenderen et æble, en banan, en pære, mælk eller yoghurt, sammen med et par spiseskefulde havregryn og bland godt. Denne lækker drink kan indtages på ethvert tidspunkt af dagen, så din krop føler sig sundere. Sødet med sukker, hvis det er nødvendigt.
  • pandekage: Kan være salt eller sød, afhængigt af dine præferencer. Den er lavet med nogle havregryn og mælk, og så kan du fylde med grøntsager og krydderier, syltetøj og slik mv
  • Oat brød: Det er en virkelig lækker brød, kan du tilføje kanel og muskatnød og glem ikke at sætte gær til at vokse i ovnen. du kan også placere rosiner, frø, nødder, chokolade, etc.

avena5avena5

  • Havregryn Cookies: De er et glimrende valg for en snack, der er sorter med kokos, mandler eller valnødder.
  • Salat ingrediens: Hakker løg, tomat, kogte kartofler, agurk, salat, revet gulerødder, som du kan tænke på, og til sidst, den særlige touch: havre, som skal kogte (hvis det ønskes med salt), i 25 minutter, vask og skyl med koldt vand.
  • Opdræt grøntsager eller kød: I stedet for at bruge rasp eller mel, havre, du kan bruge til at lave koteletter aubergine eller squash, kylling, fisk, kød, osv
  • Ved morgenmaden: Det er mest populære. Havreflager placeret på rå mælk eller yoghurt, nogle gør direkte i appelsinjuice. Det vil hjælpe dig med at undgå forstoppelse og til gengæld vil give dig masser af energi til hele dagen.

Billeder høflighed af megan chromik, Wiennat Mongkulmann, Rachel Tayse, Alpha, Jim Champion og theimpulsivebuy.