Citron vand fastende: det er det, vi bemærker mennesker, der tager

Der er mange mennesker, der har brugt år efter en meget sund morgen ritual: drikker et glas vand med citron faste. Noget så simpelt og billigt Det bringer utrolige fordele for vores krop. Kender du ham allerede?

Det er underligt, hvordan denne daglige vane har været praktiseret i lang tid, og står, samt en af ​​de bedst kendte naturlige midler, der findes. Så hvis det går godt, hvorfor ikke prøve det?


I dag i vores rum, vi inviterer dig til at tage til efterretning af alt opleves af folk, der drikker vand med citron faste.

Fastende citron vand til at fugte vores krop

En af de første symptomer, der føler, når vores krop ikke er ordentligt hydreret er hovedpine. Har du nogensinde rejst med en nagende hovedpine? Det er rigtigt. Derfor bør vi tage hensyn til alle de symptomer forbundet med dehydrering:

  • Meget gul urin
  • tør hud
  • takykardi
  • mundtørhed
  • træthed
  • hævelser

Start dagen med et glas vand med citron er en fantastisk måde fastholde, at indre balance, vi har brug for til ansigt dagen.

Desuden, hvis drikkevand er kedeligt for dig, er du velkommen til at tilføje dine flasker lidt citronsaft for at nyde det mere. Det er umagen værd!

Oplev 6 bruger citron til dit daglige skønhed

Folk, der drikker vand med citron kæmpe forstoppelse

Skulle galejer gentagne problemer med din tarm transit, anbefaler vi følgende:

  • Bebe, næsten varmt, kombineret med saften af ​​en halv citron varmt vand. Citrus og varmt vand giver os mulighed for at kæmpe fejlårsager og blødgøre afføringen.

Stand til at reducere urinvejsinfektioner

Citron fordeleCitron fordele

Hvis du har en urinvejsinfektion, bør du vide, at en af ​​de bedst kendte naturmidler er at tage dette meget effektiv kombination.

Citron hjælper os med at afbalancere pH i blodet til opnå en mere alkalisk miljø i urinvejene og derfor, som vi bekæmpe disse skadelige bakterier, der gør os syge.

Sig farvel til dårlig ånde

Næsten alle af os fik op om morgenen med dårlig smag og tørhed. Drikke citron vand kan bekæmpe bakterier til stede i sproget og også give os en behagelig friskhed, som øjeblikkeligt fjerner dårlig ånde.

Men husk, at citron kan erodere tandemaljen, så du aldrig tage din saft alene: kombinere det med vand.

Lee også hvordan man debug tyktarmen naturligt

Citron vand kost

Lemon er en frugt, der Vi vil hjælpe med at fjerne giftstoffer og forhindre lipid ophobning i vores krop. Det betyder ikke, at kun drikke vand med citron kommer til at tabe sig, men det er en meget god supplement til vores kost.

Søger at følge en fedtfattig kost med masser af friske grøntsager og fiber. Hvis man vænner sig til at drikke hver morgen denne enkle naturligt middel, vil det være lettere at miste disse uønskede kilo gå.

Pas på din hud

Lemon er rig på antioxidanter. Desuden, takket være dens C-vitamin fremme dannelsen af ​​kollagen. Vores hud vil se mere elastiske takket være dens fugtgivende og denne tone, der giver den dens væsentlige biomolekyler.

Vand med citron til at styrke dit immunforsvar

Igen, prise vi den ubestridelige magt vitamin C. Hvis du ønsker at kæmpe forkølelse og infektioner heler hurtigere, så glem ikke at forbruge citron vand hver dag.

Nu, hvis du i øjeblikket er på vej gennem en hvilken som helst af disse problemer, så glem ikke at tilføje citron vand en spiseskefuld honning. Således øger sine helbredende egenskaber.

Di farvel til urinsyre og ledsmerter

Naturlige-løsninger for syre-urinsyre-o-dropNaturlige-løsninger for syre-urinsyre-o-drop

Lemon vand hjælper os reducere urinsyre krystaller forbundet ophidse leddene.

Vi skal også huske på, at denne citrus er fabelagtig til at øge blodcirkulationen. Derfor, i kraft for at fjerne giftstoffer og puriner, der er forbundet med urinsyre daglig du se, hvordan du har det meget bedre.

Citron optimere hjernen sundhed

Denne forsikring data, der interesserer dig: citron indeholder en kraftig phytonutrient kaldet angeretina der Det hjælper os med at bekæmpe sygdomme som Parkinson.

Dette næringsstof er i sin skal, så du vil altid være meget nyttigt at foretage den frosne teknik til at høste det fulde udbytte af denne citrus citron.

Vi kan ikke glemme, at citron indeholder kalium, som hjælper os med at forbedre hjernens funktion og nerve sundhed.

Opdag, hvordan at udføre teknikken med frosne citron

Vand med citron til at rense leveren

For den resterende del af leveren og galdeblærenFor den resterende del af leveren og galdeblæren

I sin bog Biologic Ionisering Som Anvendt til human ernæring ( "Biologisk Ionisering påført menneskelig ernæring"), A. F. Beddoe, baseret på teorien om biologisk ionisering af Dr. Reams, fortæller os, at forbruge vand med citron på en regelmæssig basis hjælper leveren til at syntetisere mange flere enzymer at tage sig af dit helbred.

Til gengæld hjælper det os til at styrke og muliggøre en mere grundig udrensning af kroppen.

Som du ser, kan hver dag indtager et glas vand med citron fastende gøre meget for vores sundhed. Du føler at du også at gennemføre det?

Like this post? Please share to your friends: