7 Fordele Ginger bestemt ikke kender

Ingefær er en rod med nogle nice leder, men meget speciel smag vi kan bruge i forberedelsen af ​​saucer, supper, marinader, hovedretter og endda nogle desserter.

Men ud over sine kulinariske anvendelser, er det blevet populært i mange årtier i hele verden for en helt anden sag. Denne rod har mange medicinske egenskaber at fremme vores sundhed på mange måder.


Mange mennesker er stadig uvidende om fordelene ved en økonomisk og nem plante at finde. Ofte vi normalt ser på markedet, og ignorere, at, til en lav pris, kunne vi have en fremragende allieret for sundheden. Af denne grund, I dag ønsker jeg at dele syv vigtige fordele af ingefær, så tøv ikke med at købe det, næste gang du går til markedet.

1. Forbedret blodcirkulation

Ingefær indeholder magnesium og zink, der er afgørende for at forbedre blodcirkulationen. Derudover Det har egenskaber, der hæmmer ophobningen af ​​dårlige kolesterol i leveren, der kunne også forhindre en masse hjerte-kar-problemer.

Blandt andet Det er også nyttigt til at reducere feber og overdrevne sveden problemer.

2. Forbedret absorption af næringsstoffer

Ingefær-home-middelIngefær-home-middel

Når vi spiser denne rod garanti bedre absorption af essentielle næringsstoffer i kroppen. Dette skyldes, at Det forårsager stimulering af sekretionen af ​​mave og pancreas enzymer. Hertil kommer, at hvis vi har problemer med appetit, kan vi tygge lidt ingefær før måltider for at stimulere det.

3. Forhindrer forkølelser og flus

Ingefær har slimløsende egenskaber og antibiotika der kunne fungere effektivt på spørgsmål af forkølelse og influenza. 

Denne rod har været brugt i århundreder i Asien som en kraftfuld behandling mod flus, forkølelse og hoste. Institut for Medicin ved University of Maryland bekræftet denne fordel og, gennem en undersøgelse, fastslået, at ingefær te kan reducere symptomerne på forkølelse og influenza hos voksne.

4. Forbedret fordøjelse

Ingefær, udover at forbedre optagelsen af ​​næringsstoffer i kroppen, også Det hjælper lindre mavesmerter en mave betændelse opstår normalt, når der. Desuden forebygger og bekæmper forstoppelse, reducere tarmluft og fremmer bedre fordøjelse.

5. Kunne være anticarcinogenic

KræftKræft

Flere undersøgelser har fundet, at denne rod kunne have meget stærke anti-cancer stoffer, stand til at inhibere væksten af ​​cancerceller i colon og prostata.

6. Immunologisk forstærker

Regelmæssig indtagelse af denne plante styrker immunforsvaret og Det opretholder stærke krop forsvar mod eventuelle infektioner, flus, forkølelse eller kroniske sygdomme.

også reducerer risikoen for slagtilfælde og det er meget nyttigt til bekæmpelse af intestinale bakterielle infektioner.

Du kan være interesseret: 6 tips til at styrke dit immunforsvar

7. Lindrer ledsmerter

ingefær Det har signifikante anti-inflammatoriske egenskaber at medvirke til at reducere smerter og betændelse i leddene, og andre almindelige lidelser.

Sådan høste fordelene af ingefær?

Ingefær du NerdlingIngefær du Nerdling

Som vi nævnte, er denne rod bruges i mange kulinariske formål takket være dens krydrede og aromatiske smag. Så vi give dig nogle gode ideer til dig at drage fordel af alle de fordele af ingefær hver dag.

Ingefær og naturlægemidler ris

ingredienser

 • Basmati-ris.
 • 1 fed hvidløg.
 • 1 tsk stødt ingefær.
 • 1 chili.
 • Korianderblade.

forberedelse

Hak hvidløg og chili. Derefter placere madlavning Basmati 20 minutter. Når du er klar, tilsæt hvidløg, ingefær, chili og hakkede korianderblade. Rør det hele godt og klar til at integrere.

Oplev de utrolige fordele ved brune ris

Ginger saft at forbedre blodcirkulationen

ingredienser

 • 1 blok i stykker.
 • 1 kop appelsinjuice (200 ml)
 • 1 stykke ingefær.

For at forberede bare nødt til at indtaste alle ingredienser i blenderen og processen indtil godt integreret. Coldish spise en gang om dagen.

Ingefær te at styrke forsvar og bekæmpe sygdomme

Dette er en af ​​de bedste måder at drage fordel af alle de fordele, som dette rod. Normalt te er parat til at bekæmpe symptomerne på influenza og forkølelse, og fælles lidelser. Det anbefales også at forebygge sygdomme og styrke immunforsvaret.

ingredienser

 • 1 frisk ingefær.
 • 1 citron.
 • Honning.

forberedelse

Placer en kop kogende vand i en kedel eller gryde og, mens det koger, skåret i stykker eller rives det fint i ingefær. Uddrag citronsaft og sat i en skål med den revne rod. Så Hæld varmt vand over ingefær og citron og forsøde med lidt honning.

Like this post? Please share to your friends: