Gurkemeje, et krydderi med mirakuløse egenskaber

Det er en plante bruges som krydderi i hundredvis af år. Den er karakteriseret ved gul eller sennep og har en bestemt smag, som giver dig en anden smag til fødevarer.

Derudover Forbruget har mange sundhedsmæssige fordele. Mød i følgende egenskaber gurkemeje, en af ​​stjernerne for alternativ medicin.

Det tjener til at reducere mavesurhed


De, der spiser masser af varme krydderier kender de bringer som konsekvenserne mavebesvær. Gurkemeje kan hjælpe, hvis du spiser noget krydret eller stegt. Det fungerer som en mave tonic som det stimulerer gastriske sekreter og bugspyt, fordøjelse.

Det anbefales til dem, der lider dyspepsi, langsom fordøjelse, kronisk gastritis eller tab af appetit. Den anbefalede dosis er 500 mg pulver, fire gange dagligt, men kan også fyldes tomme kapsler.

CurcumaCurcuma

Curcumin forhindrer gasser

Gurkemeje er meget godt for dette problem. Bliver carminative hjælper udvise tarmluft. Også det lindrer kolik, takket være komponenter såsom eugenol. Det er kendt, at dette krydderi er godt for dem, der lider mave atoni, flatulens og syre dyspepsi.

Det har flere fordele for leveren

Gurkemeje har meget gode virkninger som en beskytter af leveren og galdeblæren tonic. Det hjælper med at fjerne galdesten, har anti-inflammatorisk virkning, tillader dræning af leveren og galdeblæren tømning.

Vi anbefale at spise i tilfælde af skrumpelever, gulsot, leversygdom eller galdeblæren lidelser. At drage fordel af disse egenskaber, koge en liter vand med 20 gram gurkemejepulver og henstod 12 timer. Filter med en klud og drikke flere gange om dagen.

curcuma7curcuma7

Kan behandle visse kræftformer

Rhizomet af planten indeholder 10 anticancer komponenter (Mindst), blandt hvilke curcumin og betacaroten. De har alle beskyttende virkninger over for hudkræft og bryst-, tyktarms-, tolvfingertarmen.

Det hjælper kroppen til bedre at modstå effekterne af narkotika og cancer behandlinger, såsom kemoterapi.

Det er et godt middel til at lindre gigt

De kan drage fordel af de antiinflammatoriske egenskaber af gurkemeje patienter, der lider af rheumatoid arthritis, samt dem, der lider af syndromet (meget almindelig i dag ved overforbrug af computer og mobil) Karpaltunnel.

Værker af lindre symptomer og lidelser, især når smertestillende og ingen effekt eller meget høje doser er nødvendige for at opnå en vis velfærd.

Læs 5 Anbefalede fødevarer for at forebygge slidgigt

Det er en naturlig antidepressivum

Dette er en af ​​de mest populære anvendelser af gurkemeje i traditionel kinesisk medicin generationer. Denne plante / krydderi til behandling af depression og beslægtede lidelser sorg eller ulykke.

Aktuelle undersøgelser viser, at eller forbruge gurkemejeekstrakt gurkemeje pulver tjener til at stimulere nervesystemet, men også det har indvirkning på immunsystemet og humør.

Hvorfor Det reducerer stress niveauer og forårsager en stigning i produktionen af ​​serotonin. Det kan anvendes til patienter med depression (følelsesmæssigt eller sæsonbestemt) og andre lignende lidelser.

CurcumaCurcuma

Beskytter hjertet

Gurkemeje er en vidunderlig naturlig medicin til at behandle og forebygge hjertesygdomme. Derudover dets komponenter medvirke til at sænke dårlige kolesterol og triglycerider, alle naturligt.

Ud over at føre en sundere kost, spiser mere frugt og bibeskæftigelse stegt og fedt, læger rådgive aromatiseret med gurkemeje forebygge kardiovaskulære problemer, såsom myocardiale sygdomme.

Kan øge forsvarsværker

Som nævnt før, gurkemeje er en stor allieret af immunsystemet, dvs. barrierer, der beskytter os mod visse sygdomme, især dem, der opstår på grund af virus. Dette krydderi har en enestående egenskab immunmodulerende. Tilføj i tider med stress, om vinteren og forhindrer test iscenesætter ned forsvar og bliver syge (især influenza).

Mød 5 nøgler til at udvikle et stærkt immunsystem og værdig PSYKOLOGISK

Det er et naturligt middel mod luftvejsproblemer

Gurkemeje har været brugt i århundreder til at behandle bronkitis, som curcumin har en stor antibronquial og antiinflammatorisk virkning.

Dens anvendelse er perfekt til behandling af kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL) og tilrådes hos patienter med respiratoriske problemer, takket være sin antioxidant, anti-inflammatoriske og antibronquiales handlinger. Det anbefales at forbruge 500 mg gurkemejepulver tre gange om dagen, ved måltiderne.

gurkemeje rootgurkemeje root

Det er antimikrobielle

Forskning hævder, at dette krydderi tilbyder sine aktive ingredienser, der hjælper med at eliminere mikrober, forebygge sår fra at blive smittet, for eksempel. Det er meget godt hjem afhjælpe for salmonella, for sin antimykotisk effekt, og har evnen til at dræbe grampositive batterier.

Regulerer menstruationscyklus

Gurkemeje har evnen til at regulere menstruation og lindre symptomer før den periode, såsom smerter i underlivet eller hoved. Men pas på, fordi overspisning forhindrer ægløsning, som gør p-piller.

Forholdsregler ved brug af gurkemeje

Gurkemeje forbrug er kontraindiceret eller rådes til at reducere, i tilfælde af gravide kvinder eller stadier af amning, fordi det kan indebærer en sundhedsfare for barnet.

Det er heller ikke tilladt i patienter med galdeblære problemer, i mennesker med gastroøsofageal reflukssygdom (GERD), fordi det kan forårsage mere ubehag og dem, der lige er blevet opereret, fordi det bremser blodpropper, samt forårsager yderligere blødning.

Like this post? Please share to your friends: