10 fordele ved gær

Sikkert overraske dig at vide, at Ølgær er en vidunderlig kilde til sundhedsmæssige fordele, i virkeligheden er det de mest nærende fødevarer komponenter tilbud. Det er hovedsageligt en type svamp, der gærer malten ikke indeholder sukker, proteiner og kun stor biologisk værdi, som du vil elske at vide.

Først må vi sige, at skal differentiere øl gær egnet til menneskeføde og jomfru øl gær, sidstnævnte er ikke godt at forbruge, fordi det producerer forskellige gastrointestinale problemer.


Gær øl vi taler om, ikke indeholder alkohol, laktose eller gluten, eller konserveringsmidler. Du kan finde den på ethvert helsekostforretning i din by, og selv i supermarkeder. Det er et kosttilskud simpelthen perfekt til data, som vi kommer til at levere.

1. Det er den mest komplette kilde til vitaminer B

barmhjertighedsbarmhjertigheds

Vitamin B er vigtig for mennesker: Det giver os energi, beskytter immunsystemet, gør vores hår er stærk, vores knogler, vores negle ...

Dog kan vitamin B ikke opbevares i vores krop, er opløselig, og derfor bør vi få dem fra vores mad. Ølgær er den bedste kilde, fordi du kan have vitamin B.

2. Regulerer kolesterol

Ølgær er rig på umættede fedtsyrer og lecithin. Det er derfor en stor ressource for at reducere vores kolesterol og triglycerider.

Oplev 10 højt kolesteroltal symptomer, bør du ikke ignorere

3. Fremragende kosttilskud

Det er meget velegnet til folk, der har en vis form for underskud, enten anæmi, lavt indhold af vitaminer eller proteiner ... du kan også nyde godt af ølgær atleter takket være denne naturlige energikilde.

Hvis vi ledsage vores mad dagligt, hende opnå phosphater, kalium og magnesium. Også jern, kobber, zink, mangan, nikkel, silica, chrom ...

4. Underrettede for hypertension og diabetes

Ølgær indeholder ingen sukker, lavt natriumindhold og indeholder en høj ernæringsmæssig at gøre op kost af alle mennesker, der præsenterer en form for mangel eller sygdom. Den er ideel til at regulere vores stress, og det er derfor meget velegnet til at forbruge dagligt.

5. regenerere, huden heler og bekymringer

Ølgær har B-vitaminer, zink og er en naturlig kilde til biotin. Det er derfor en vigtig aktivator af metabolisme til cellevæv regenerering af huden.

Læs, hvordan du undgår fem dårlige vaner, der påvirker sundhed og skønhed i din hud

6. Combat forstoppelse

Regelmæssigt ledsage vores måltider en teskefuld gær, tillade os at have en mere fremragende inputfiber at gå justere vores forstoppelse at gøre det forsvinde.

7. aktiverer immunforsvaret

Takket være dens utrolige kilde til B-vitaminer, Du kan forvandle fedt, proteiner og kulhydrater direkte til energi, styrke os mod sygdomme, der giver os styrke og opmuntring til at klare dagen.

8. Egnet til kronisk træthedssyndrom

Ølgær favoriserer syntese utallige enzymer og fremmer utallige kemiske processer i vores krop. Dens bidrag af mineraler, proteiner og vitaminer gør det en grundlæggende kosttilskud for mennesker, der lider af kronisk træthedssyndrom.

Besøg denne artikel: 5 ting du kan gøre hver dag for at oplade din energi krop

9. regulerer funktionerne af skjoldbruskkirtlen

Ernæringseksperter anbefaler ofte drikke gær skjoldbruskkirtlen tilfælde af hypothyroidisme, Det er meget velegnet til udvinding af normale kirtel og dens grundlæggende funktioner.

10. Regenerere tarmfloraen

Når vi lider nogle ernæringsmæssige mangel eller i de tilfælde, hvor vi er nødt til at tage mange medikamenter, vores tarmflora altid hæmmet, hvilket hindrer grundlæggende funktioner for vores krop. Tag en til tre teskefulde om dagen af ​​ølgær vil hjælpe genvinde.

Sådan skal du tage ølgær?

øl gær flagerøl gær flager

Du kan finde gær i helsekost butikker, eller endda i din købmand, hvis du har en sektion af kosttilskud. Det er muligt at købe i forskellige formater, såsom pulveriseret eller flager. Hvis du tager det naturligvis er lidt bitter, men normalt markedsføres og fjerne den bitre smag til at ledsage hende i dine hovedmåltider.

Du kan stænke det på dine salater, supper, gryderetter, smoothies eller endda bruge det i bagning. På samme måde skal vi også fortælle dig, at du kan købe gær i form af tabletter eller sugetabletter.

Endelig fortælle dig, at daglige doser er i to eller tre spiseskefulde, opdele dem i flere doser i løbet af dagen. Hvis du ønsker at tage tabletter, skal du følge den vejledning folder, men typisk er omkring fire om dagen.

Like this post? Please share to your friends: