Der er mange grunde til, at grøn te har været en del af asiatiske kulturer i flere århundreder. Det er en drink rig på antioxidanter og næringsstoffer, der gavner organismen på mange måder, Det er en stor støtte til at styrke forsvar og forebygge sygdom.

Desuden er det nu kendt, at denne te Det er en stor støtte til at tabe sig og forebygge kroniske sundhedsproblemer såsom kræft. Kender du de fantastiske fordele af grøn te? Vi inviterer dig til at opdage flere grunde til at drikke grøn te mere regelmæssigt.

1. Grøn te er rig på antioxidanter


Antioxidanter er kemikalier, som er ansvarlige for bekæmpelse af andre molekyler, såsom frie radikaler. Grøn te er en rig kilde til antioxidanter og, Takket være dette, er det en allieret til at forebygge kroniske sygdomme og for tidlig ældning hudproblemer.

2. Det kan hjælpe med at forhindre kræft

Undersøgelser har vist, at grøn te har vigtige egenskaber, der er lovende som en metode til at reducere risikoen for at udvikle forskellige typer af kræft.

I forskning foretaget af McGill University i Montreal (Canada), blev det konstateret, at antioxidanter, der er indeholdt i denne te kan medvirke til at reducere risikoen for prostatakræft. I en anden analyse blev observeret nedsat risiko indtil 18% af lungekræft.

Andre kinesisk forskning De har knyttet grøn te forbrug med nedsat risiko for at udvikle mavekræft, pancreas, esophageal, prostata- og tyktarmskræft.

3. Heart Health

Sundhed-hjerteSundhed-hjerte

Dens høje indhold af antioxidanter gør det en allieret til at regulere niveauet af dårlige kolesterol blod og forhindre det i at blive installeret på blodkar.

Takket være dette, er det opfattelsen, at regelmæssig indtagelse af grøn te kan reducere hjerte risici og andre problemer relateret til hjerte-kar-sundhed.

Vi anbefaler, at du læser 10 tegn på hjertesygdomme end ignorere

4. forbedrer lever sundhed

Leveren er det organ er ansvarlig for at filtrere giftstoffer, der ophobes i blodbanen og kan påvirke sundheden. dog overskydende toksiner kan have en negativ effekt og forhindre korrekt funktion.

En kop grøn te om dagen kan være drivkraften til at rense leveren og sørg for at det fungerer korrekt. Regelmæssig indtagelse af grøn te hjælper med at forebygge skader forårsaget af giftige stoffer som alkohol og forhindrer inflammation.

5. stimulerer stofskiftet og hjælper dig med at tabe

Det er videnskabeligt bevist, at drikke grøn te hjælper med at forebygge og reducere overskydende kropsvægt. En undersøgelse fastslået, at kraften i fedt oxidation af grøn te havde hjulpet deltagerne tabe over en periode på tre måneder.

Desuden også det bestemt, der hjælper til at aktivere stofskiftet, Det forbedrer evnen til at brænde kalorier og fungerer som en hjertebeskyttende.

6. fordøjelsessystemet Support

Support-fordøjelsessystemetSupport-fordøjelsessystemet

Grøn te har en mild afførende virkning som kan bidrage til at forebygge og behandle forstoppelse, samt har egenskaber til at reducere gas, oppustethed og andre fordøjelsesproblemer.

7. Forebyggelse af diabetes

Egenskaberne for denne te kan hjælpe med at kontrollere blodsukkeret for at forebygge diabetes. Nyere forskning har vist, at grøn te kan hjælpe med at forhindre udviklingen af ​​type 1-diabetes, ud over at styre type 2-diabetes.

Se også: Tips til at tage sig af din diabetes

8. Forbedrer tandsundhed

I traditionel kinesisk medicin har det brugt grøn te som en Mundbeskyttelse, stand til at forhindre orale infektioner, samt bidrage til kontrol dårlig ånde problemer.

9. Forebyggelse af gigt

Forebyggelse-de-la-gigtForebyggelse-de-la-gigt

Flere undersøgelser har fastslået, at grøn te har en stærk smertestillende og antiinflammatorisk virkning som kunne være meget nyttige i behandlingen af ​​rheumatoid arthritis og andre inflammatoriske sygdomme.

Forbruget af denne te kunne hjælpe med at stoppe den inflammatoriske respons, samt fordelingen af ​​brusk i mennesker, der lider af disse sygdomme.

10. Styrker immunsystemet

Dens høje indhold af antioxidanter kombineret med vitaminer og mineraler gør denne te er en af ​​de bedste naturlige allierede i immunsystemet. De egenskaber ved grøn te har vist sig at være effektivt i behandling forskellige typer af infektioner, ud over almindelige luftvejsproblemer såsom forkølelse og influenza.