Det vurderes, at en person lider af forstoppelse, når du har problemer med at evakuere, enten ved begrænset og hård afføring, eller i en længere tid over 72 timer.

Mens, hver person har en anden potte frekvens ifølge alder, vægt og type kost, Det siges at lide af forstoppelse, når det ændrer sig drastisk og bliver tre eller flere dage.


Mens mange måske tror, ​​at dette sundhedsproblem er mild, faktum er, at Det skal behandles i tide for at forhindre det i at blive et kronisk problem, eller detektere enhver sygdom, der kan være årsag.

I de fleste tilfælde, forstoppelse er på grund af dehydrering, dårlig kost og stillesiddende livsstil. Men det kan også være et symptom på mere alvorlige helbredsmæssige problemer, der kræver lægehjælp.

En af de første foranstaltninger, der træffes af folk med forstoppelse er at tage en form for kommerciel afføringsmiddel. Dette er dog ikke anbefales, da det kroppen kan gøres afhængig af dem og kan lide andre bivirkninger.

Heldigvis der er nogle naturlige retsmidler, der har lys afførende egenskaber til at forbedre fordøjelsen og håndtere forstoppelse.

1. aloe vera juice

Juice-de-aloe-veraJuice-de-aloe-vera

Aloe eller aloe vera er en af ​​disse urter med flere sundhedsmæssige fordele både internt og eksternt. Tag hver dag juice hjælper til at rense den kolon naturligt og lette bortskaffelse af affald.

Ifølge Natural Standard, en forbindelse kaldet aloin aloe den er ansvarlig for bekæmpelsen af ​​forstoppelse.

Se også: Top 5 frugter til at rense den kolon: Oplev dem!

2. Apple

En af de bedste fødevarer til at klare forstoppelse er æblet. Denne frugt indeholder pektin, et stof, der fremmer tarmfunktionen.

Derudover Det bidrager en betydelig mængde fiber er nødvendig for at blødgøre afføring og stimulere deres udvisning, som angivet af data fra en undersøgelse af det medicinske fakultet ved Ohio State University (USA).

3. Banana

Denne lækker mad er ideel til at støtte god fordøjelse og forbedre afføring. Det giver en god mængde af fiber, der virker som en kraftig naturlig afføringsmiddel at lette udvisning af afføring.

Et stykke af banan bidrager 12% af mængden af ​​anbefalede daglige gennemsnit fiber og også det indeholder fructo oligosaccharider, stoffer, som, efter at have nået tyktarmen, bidrager til en god fordøjelse.

4. Grøn te

Te-grønTe-grøn

Grøn te er blevet populært i de senere år som en kraftfuld antioxidant drik med mange sundhedsmæssige fordele. En af disse største fordele er dens evne til at fremme god fordøjelse og stimulere udvisning af affald, der ophobes i colon.

Denne te har en mild afførende virkning, der bidrager til at bekæmpe forstoppelse.

5. Avena

De, der lider af forstoppelse bør omfatter flere havre i din kost.

Denne fødevare indeholder kulhydrater, vitaminer, mineraler og fibre, som bidrager til en bedre fordøjelse og forebygge forstoppelse. Ideelt, forbruge på morgenmad, men også kan føjes til smoothies, supper og salater.

6. Hørfrø

Hør frø er kendetegnet ved deres høje helbredende kraft, hvilket skyldes en stor del af sin høje fiber og omega 3-fedtsyrer. Denne fødevarer indebærer små afførende egenskaber, der kan hjælpe med at forbedre afføring at evakuere snavs og rense kolon.

Du skal blot sætte en skefuld udblødte hørfrø i et glas vand, lad det sidde natten over og drikke den næste morgen fastende.

7. Olivenolie og citron

Olie-de-oliven-og-citronOlie-de-oliven-og-citron

Ved at kombinere olivenolie og citron afhjælpning kan man lave en naturligt afføringsmiddel at forbedre afføring og bekæmpe forstoppelse.

Kun fortynde saften af ​​en citron i en kop varmt vand og tilsæt en spiseskefuld olivenolie. Drik hver morgen før du spiser noget mad.

Vi anbefaler, at du læser: Pas på dit hjerte og lever takket være det varme vand med citron

8. æbleeddike og honning

en anden god kombination til at lave en naturlig afføringsmiddel Den fortyndes 1 tsk æble cider eddike og 1 tsk honning i et glas vand. Bland alle ingredienser og drikke tre gange om dagen.