Padderok, en slankende anlæg og remineralizante

Padderok er en medicinsk plante med mange sundhedsmæssige egenskaber, blandt hvilke den hjælp eliminere væskeretention, så det er suppleret kost, hvor personen føler oppustet. Desuden er det er et glimrende middel til at forbedre hud, negle og hår.

Forklar alle dens egenskaber, hvordan skal vi tage for at nyde det og hvor vi kan finde det. Nogle mennesker selv opdager, at kan gå få tæt på hjemmet.

Egenskaber padderok


Disse er blot nogle af de vigtigste egenskaber ved padderok eller Equisetum arvense:

Det er diuretika

Han er muligvis bedst kendt for at hjælpe med at fjerne overskydende væske i vores krop, takket være dens indhold i kalium, flavonoider og sapónidos lægeplante. Du kan stige op til 30% af mængden af ​​urin.

Derfor Det anbefales til væskeretention, ødemer, reumatitis, gigt, nyresten og urinvejsinfektioner, blandt andre.

Det er slankende

Netop på grund af sin vanddrivende ejendom, denne plante hjælper os med at tabe, men vi må overveje, at vi ikke skal fjerne overskydende væske, hvis ikke fedt.

Se også: 7 tips du bør sørge for at undgå væskeophobning

oprensning

Dens evne til at fjerne væske sættes til at fjerne giftstoffer, så denne plante, kombineret med andre, såsom mælk tidsel, brændenælde, mælkebøtte eller burre, tillade os at rense vores krop af giftige elementer.

Vi kan lave en kur rense et par gange om året, i efteråret og foråret, idet daglige infusioner af disse planter.

remineralizante

Dens høje og varieret indhold af mineraler gør denne plante en kraftfuld remineralizing. Den er ideel til at fodre vores knogler og forebygge svækkelse, som i tilfælde af osteoporose eller caries, eller for at forbedre heling af knoglelæsioner.

Det hjælper også os i tider med træthed, udmattelse, træthed, rekonvalescens, anæmi, blandt andre.

 Det forbedrer tilstanden af ​​hud, negle og hår

Dens høje indhold af silicium, som hjælper formular collagen, dybt nærer huden og negle, og takket være dens rensende egenskaber giver os mulighed for at holde dem rene af toksiner og bakterier og svampe. Således padderok hjælper med at forhindre fremkomsten af ​​bumser, eksem og rynker, og kan endda falme strækmærker.

Dens indhold af silicium gavner også håret, fremme vækst og forbedre tekstur. Det forhindrer også grå hår, skaldethed eller skæl.

6 tricks kendt for at forbedre udseendet af dine strækmærker

Det er regenererende, helende og kontrol hemoragias

Padderok er en kraftfuld celle regenerator og Det hjælper til at forbedre sårheling og mærker på huden.

Også tak til sine adstringerende egenskaber kan styre eller endda kurere blødning. Vi anbefaler det i tilfælde af blødende sår, næseblod, sår eller meget kraftige menstruationer.

Forbedrer fleksibilitet sener

Padderok er meget nyttigt for folk, der udfører anstrengende motion regel eller de lider af ømme sener.

Hvordan tager vi den hestehale?

I neil-FarnworthI neil-Farnworth
Den mest almindelige måde at tage det infunderes, kogende anlæg i fem minutter og lade det sidde en anden fem. Hvis vi ønsker at behandle en bestemt lidelse anbefale at tage tre kopper om dagen i en måned og et halvt senere at hvile i et par uger. Behandlingen kan gentages i løbet af året.

Vi kan også vælge en sirup eller ekstrakt. Så følger vi producentens eller læge. Og vi kan gurgle (for lidelser i halsen, tandkød eller sår i munden) eller anvende det eksternt, da det fungerer som desinflamante og er nyttig i tilfælde af vaginale infektioner, hæmorider, herpes, eksem, grøn stær, etc.

Du kan være interesseret: 4 naturlige infusioner for mennesker med fordøjelsesproblemer

Hvor får vi det?

Manuel M. Ramos padderokkeManuel M. Ramos padderokke

Vi kan købe i helsekost, kost eller i nogle supermarkeder, da det er en velkendt plante. Vi kan komme til at lave te eller udtrække eller tabletter, afhængigt af intensiteten af ​​behandlingen eller vores komfort. For de sidstnævnte tilfælde anbefaler vi at rådføre sig med en terapeut eller læge.

Vi ved også, at Vi kan naturligvis finde denne plante i løbet af sommeren på fugtige steder, langs floder, søer eller sumpe, især i lerjord. Den del anvendes, er stilken, ingen blade, som er tørret i hængende neg.

Billeder venligst udlånt af Manuel M. Ramos, uteart og neil-Farnworth

Like this post? Please share to your friends: