Ongetwijfeld is de droom van vele vrouwen is om een ​​glad en zijdezacht, zoals de modellen in advertenties, catwalks en tijdschriften haar te hebben. Echter, de gebruikte procedures tot nu toe doen zeer slecht op de hoofdhuid en het haar, omdat ze branden. Maak kennis met de volgende artikel over de beste maskers om haar natuurlijk recht en om afscheid te nemen van de planchette of chemicaliën.

Gezichtsmaskers om haar recht

Om te pronken met een glad, lang, glanzend haar en sterke, voel je vrij om de volgende recepten maskers gebruiken, omzeilt bekende behandelingen tot nu toe en vergeet genetica:

  • Straightening haarmasker kokosnoot: Deze zelfgemaakte crème rechter haar vergt enkele eenvoudige ingrediënten in elke markt te krijgen. Je moet verse kokosnoot halve eetlepel gemalen haver, een eetlepel zetmeel en een half kopje melk. Leg ze allemaal (met uitzondering van zetmeel) is een verwerking en gezeefd. Verdund in een beetje water zetmeel, neem het mee naar het vuur en maken het koken, voor het toevoegen van de andere bestanddelen gemengd. Blijf roeren tot je een crème te krijgen. Op het haar van de uiteinden van wortels en dek af met folie of plastic zak (een cap). Laat zitten voor ongeveer 25 tot 30 minuten en dan was je haar zoals gewoonlijk.

hair vettehair vette

  • Strek haarmasker olijfolie: Ongetwijfeld olijfolie bondgenoot in beauty (en gastronomie). Om dit recept te maken zul je 30 gram van deze elixer nodig, capsule jasmijn olie (of een eetlepel van etherische olie) en 30 gram conditioner ammoniak of neutrale en natuurlijke voorkeur. Meng deze drie ingrediënten tot een homogene crème goed gevormd. Toegepast op het haar na het wassen met shampoo en conditioner voor. Laat staan ​​20 minuten en goed naspoelen. Borstel normaal zonder gebruik van een haardroger.
  • Straightening haarmasker honing en fruit: Honing is een natuurlijk product met tientallen eigenschappen, waardoor hydratatie en bescherming tegen slecht weer (zon koude, wind) of chemische en thermische processen (chloor, planchette, droger, tinctuur). De vruchten zijn antioxidanten bij uitstek, zorgen voor een goede dosis vitaminen en mineralen, voeden haar, uitdroging te voorkomen en als gevolg daarvan, buiten beschouwing laten van de gehate "kroezen". Om dit recept te maken wat je nodig hebt vijf eetlepels zuivere honing, een halve banaan en twee sinaasappels. Pel en snipper de bananen; Haal het sap van twee sinaasappels en voeg alles aan de blender. Blend tot een gladde massa. Was het haar en droog is, plaats dan het masker in zijn geheel. Laat staan ​​een uur en opnieuw met shampoo en conditioner gebruikelijke gewassen.

strijken hairstrijken hair

  • Selderij behandeling om haar recht: Je moet een takje selderij. Sommige gewreven met koud water in een blender en giet de vloeistof af. Opgeslagen in een glazen fles gedurende een nacht. In de ochtend toe te passen door het haar door massage, totdat al het haar is erg nat. Spoelen en wassen zoals gewoonlijk.
  • Ontkrullen behandeling met melk: Je moet gewoon wijzen op een kopje melk en een half kopje water. Leg ze in een spuitfles en toe te passen uniforme wijze door het haar. Laat staan ​​ongeveer 25 minuten en daarna droog met een handdoek. Kammen goed, wast en spoelt. U kunt deze alternatieve herhalen tot drie keer per week voor de beste resultaten.
  • Behandeling van honing en citroen: Meng een glas melk met twee eetlepels citroensap toe en breng aan de koelkast. Wanneer u een dikke consistentie hebben gemaakt uniform wordt toegepast en goed gemasseerd. Kammen en bedekt het hoofd met een kap. Laat het drogen (ongeveer 30 minuten). Spoel met behulp van een kam. Als u herhalen twee of drie keer per week en krijg meteen glanzend haar.
  • Zelfgemaakte crème voor haar rechttrekken kokosnoot en citroen: Terwijl ze niet zal laten goed steil haar, goed is om u te helpen elimiar kroezen en laat vloeiender, minder "fluffy". Meng een kopje kokosmelk met citroensap en plaats in de koelkast voor een paar uur. Op het haar en liet gedurende 45 minuten tot een uur, daarna gespoeld en gewassen zoals gewoonlijk. Zal dienen om haar golven te verminderen.

Groei-of-cabello3Groei-of-cabello3

  • Zelfgemaakte crème voor haar rechttrekken oliën: voert een behandeling van hete oliën (kokos, amandel-of olijfolie) op de hoofdhuid masseren. Wikkel vervolgens in een warme handdoek en laat een paar minuten voor normaal wassen.
  • zelfgemaakte crème van melk en honing: Meng een paar eetlepels melk met honing en enkele andere aardbeien voetstappen. Plaats het haar en laat twee uur voor het spoelen.
  • Oil zelfgemaakte crème om kroeshaar glad: Begin met enkele eetlepels verwarmen amandelolie tot warm, daarna aangebracht op het haar gedurende 20 minuten en omwikkeld met een handdoek. Kammen alle knooppunten en keert terug naar bestrijken een half uur. Als u uw handdoek te nemen en kam je haar voor de tweede keer, dan heb je heel merkt dat gladgestreken haar haar, en als je nodig hebt om de planchette gebruiken, in ieder geval je haar zal niet veel te lijden.

haarhaar