Natuurlijke remedies voor gezwollen oogleden

Gezwollen oogleden zijn niet alleen een cosmetisch probleem. Eigenlijk weerspiegelen de nieren en de lever zijn vaak overbelast. Veel mensen lijden ochtend, wakker worden, maar die hebben meestal andere, die hem een ​​ziekelijk en vermoeid geeft.

In dit artikel leggen we een aantal natuurlijke remedies voor gezwollen oogleden en ook een aantal aanbevelingen om te helpen de balans van de nieren en de lever.

overladen nieren


Met slechte voeding, overmatig vet en gebakken worden overbelast nieren en het lichaam niet elimineren overtollige vocht uit het lichaam, waardoor retentie in verschillende delen van het lichaam, zoals de benen, het gezicht of de oogleden. Als je op een dag wakker met gezwollen oogleden raden wij alleen 's morgens consumeren ui bouillon totdat het lichaam overtollige vloeistof kan verwijderen.

Ter voorbereiding kunt u twee uien in halve liter water aan de kook gedurende dertig minuten en laat nog eens 10 minuten. Het is beter om niet te zout toe te voegen, hoewel ze een scheutje kon toevoegen zeewater, dat ondanks het feit dat een zoute smaak helpt bij het reguleren van lichaamsvloeistoffen bedanken alle mineralen die het bevat. Zeewater kan worden gekocht in de gezondheid van voedsel, dieet en sommige supermarkten.

Deze bouillon is ook kon selderij toe te voegen, en een ander alternatief zou infusies van horsetail, dat ook een krachtige diureticum functie.

ui bouillon Lablascovegmenuui bouillon Lablascovegmenu

lever overbelast

In sommige gevallen is het de lever die overbelast is, en omdat ons lichaam gerelateerd zijn aan elkaar, dit zorgt ervoor dat de nieren werken meer en dus uiteindelijk ook eindigen gezwollen oogleden. Daarom raden wij u aan regelmatig aandacht een dag te zuiveren van de lever. we raden een menu voor een dag lever reinigen, je kunt doen een keer per week, een maand, of wanneer je daar behoefte aan hebt:

  • op een lege maag: Een glas warm water, sap van een halve citroen en een eetlepel extra vergine olijfolie.
  • ontbijt: Fruit smoothie fruit, noten, biergist.
  • In de ochtend: infusie van distel en paardebloem gezoet met stevia eventueel
  • eten: Groene salade met avocado, bruine rijst, linzen
  • midafternoon: Infusie van distel en paardebloem gezoet met stevia optioneel. Gebakken appel met kaneel en honing
  • diner: Plantaardige crème met havermout en pannenkoek

Het is belangrijk dat het diner vroeg eind diners bijdragen aan de lever overbelasten.

Roast wortel en avocado salade met citrus dressing en zure roomRoast wortel en avocado salade met citrus dressing en zure room

plakjes komkommer

Komkommer, zowel geconsumeerd en toegepast, is een grote diureticum, ideaal voor alles wat vochtretentie lijden. In aanvulling op het eten komkommersalade of juiced leugen raden we dertig minuten met twee plakjes komkommer op je oogleden. Na vijftien of twintig minuten kunt u ze af en je gezicht wassen met koud water.

Komkommer Zeetz JonesKomkommer Zeetz Jones

rauwe aardappel

Rauwe aardappel is een grote anti-inflammatoire, en als we komkommer kunnen er ook voor kiezen om ons twee plakjes rauwe aardappel op je gesloten ogen ten minste 20 minuten.

Kamille theezakjes

Een andere remedie om op oogleden plaatsen voor een tijdje, die ook helpen ontlasten de ogen toen we geïrriteerd en rood, Het is om te profiteren van kamille theezakjes die zijn gebruikt, zet ze in de vriezer en toe te passen in onze ogen dicht als ze al erg koud. Daarnaast zal het aangename gevoel ons helpen te ontspannen laat op de dag.

Drink veel water

We vergeet niet dat de beste manier om vocht te verwijderen en te helpen de nier is het drinken van water gedurende de dag. We moeten alleen niet vergeten dat het van essentieel belang het water is niet koud en drinken tussen de maaltijden, want als ze zouden het tegenovergestelde effect hebben en schadelijk zou kunnen zijn. Als we drinken water kosten we kunnen een beetje citroensap en stevia toe te voegen, zodat een veel beter verteerbaar limonade zal zijn.
Afbeeldingen met dank aan Lablascovegmenu, Blue moon in haar ogen, Zeetz Jones

Like this post? Please share to your friends: