Hoe maak je haar groeien sneller

Misschien heb je haar knippen en hield niet van u, of misschien bent u een beetje moe van je kort haar. Als u wilt dat een haar langer voel je vrij om het volgende artikel te lezen. Leer hoe je haar sneller te denken en in praktijk gebracht vanaf nu.

Methoden voor het maken van haar te laten groeien sneller zijn gevarieerd en niet alle effectief zijn. Dat is de reden waarom we nodig hebben om de juiste optie tussen thuis testen recepten die we laten zien in dit artikel te vinden.

Maak haren sneller groeien, is het mogelijk?


Als je gewoon je haar knippen en hield niet van u, moeten we een oplossing voor uw haar te genieten als voorheen te zoeken en niet hoeven te wachten jaren. Het is niet zo moeilijk als je denkt, maar juist het tegenovergestelde. Hier zijn enkele interessante tips:

vaak uitgeknipt

In tegenstelling tot wat je denkt, snijd de haarpunten kan je sneller groeien, omdat het zal moeilijker. Gespleten haarpunten niet toestaan ​​dat het dienovereenkomstig groeien. U kunt rekening houden met de fasen van de maan, bijvoorbeeld, halve maan is wanneer ze zeggen dat het sneller groeit.

cutting-haircutting-hair

Masseer de hoofdhuid

Als je durft doe het zelf, of het kan uw partner of misschien vragen in de schoonheidssalon. Plaats gewoon een paar druppels etherische olie (of olijfolie als u) op het puntje van je vingers en krijg massages in de hoofdhuid een paar minuten voor het baden.

Als alternatief, baby-olie. Het idee is dat de huid is gehydrateerd en het haar zal sneller groeien.

eiwit

Eiwitten en ei zijn uitstekende voedingsstoffen voor haargroei. Het is perfect in gevallen waarin niets werkt. Eiwitten hebben vitamines die de algehele haar voordeel.

Deel twee eieren, verwijder de dooiers, goed mengen en toe te passen op haar. Toegepast op de hoofdhuid het maken van een massage en laat gedurende tien minuten. Goed afspoelen met warm water en vervolgens gewassen zoals gewoonlijk. Daarnaast zal het haar veel helderder en gezonder uit te zien.

In het ei er ook vitaminen, hoewel 90% van zijn gewicht in verhouding tot water.In het ei er ook vitaminen, hoewel 90% van zijn gewicht in verhouding tot water.

Drink meer water

Hydratatie is heel belangrijk, dus proberen om minstens twee liter water per dag te drinken. Als het te warm, drinkt drie liter. Het is een zeer eenvoudige methode die, op zijn beurt, geeft je veel voordelen. Hydrateert organen, huid en dus het haar. Als je niet van veel water, kunt u drinken koud kruidenthee of smoothies.

Borstel je haar

Als je je haar wast, borstel je haar voor een paar minuten, altijd met dezelfde beweging, van hoofdhuid tot uiteinden, zodat u de rekken. Maar noch is het een kwestie van overdrijven of breng twee uur in de spiegel het ontrafelen van de strengen. Borstel of twee keer per dag, om de haarzakjes te stimuleren.

Leer om 5 natuurlijke en home haarconditioners helder te bereiden

Gebruik geen van de föhn of stijltang

Als je gewend bent om je haar te drogen of gebruik een groot deel van de planchette, vermijd deze gewoonten, tenzij strikt noodzakelijk, dat wil zeggen als het erg koud is of vocht en je hebt om te vertrekken, bijvoorbeeld. Op zijn minst proberen om de droger te verminderen omdat het aansluit bij uw doel om haar te laten groeien snel.

haar ijzerhaar ijzer

anticonceptiepillen

Het is niet bewezen, maar veel vrouwen dragen. Je hoeft niet aan te nemen, maar zet ze in je haar. Net maalt vier of vijf tabletten en voeg ze toe aan de shampoo die u gebruikt op een dagelijkse basis. Dit zal je haar sneller groeien en op hetzelfde moment, meer overvloedig en gezond.

Slaap met een vlecht

Voordat het naar bed gaan, maak een vlecht haar. Als u een zeer kort, maken twee of drie kleinere. Denk eraan dat je nat te zijn (na het baden is perfect). Hij slaapt de hele nacht en vanmorgen kammen, borstelen krachtig. Herhaal dit elke dag voor een week.

etherische oliën

De druivenpitolie is erg goed voor de teelt van haar. Gebruik gewoon een paar druppels toe te passen alsof het een run op de gehele hoofdhuid massage. Dit zal bijdragen aan het stimuleren haarzakjes.

Een andere interessante optie is kokosolie, die u toelaat om een ​​mooi, glanzend en gezond haar, plus langer genieten. Geef jezelf een massage op de hoofdhuid met een paar druppels van warme kokosolie een keer per week. Besteed aandacht als het veroorzaakt huidirritatie.

Discover 9 maakt gebruik van kokosolie kunnen niet weten

Een derde alternatief is rozemarijnolie. Dit geneeskrachtig kruid is goed voor haar gezondheid. In een houder geplaatst twee eetlepels gedroogde rozemarijn en half kopje olijfolie, zonder te koken verhit. Laat afkoelen en laat het staan ​​voor twee dagen. Stam en in een houder geplaatst. masseren dan de hoofdhuid, nadat je je haar wast.

Potato water

aardappelenaardappelen
Aardappel, en meer in het bijzonder aardappelsap (of water), is een goed idee om het haar sneller groeien en tegelijkertijd zodat het lijkt gezonder, niet breken en is zeer dun. Dit is omdat het een veel vitaminen, in het bijzonder groep B. Kook aardappelen in de dop twee in één liter water. Laat het afkoelen en stam. Gebruik als een spoeling na het wassen.

Like this post? Please share to your friends: