Hoe maak je tanden met natuurlijke producten witter

Op dit moment, modieuze tandheelkundige behandelingen om goed te laten glanzend witte tanden. Echter, producten die met invasieve uiteindelijk het bekleden van tanden beschadigen en is onomkeerbaar. Je hoeft niet te gaan om dergelijke extremen, als u op zoek bent naar witte tanden niet aarzelen om de volgende natuurlijke producten uit te proberen.

Hoe verkleurde tanden?

Het glazuur die jassen de tanden is licht poreus en worden "gevuld" met wat we eten. Dat is de reden waarom als we wijn te drinken of te eten bosbessen, dan zijn we violet. Dat is geen probleem, omdat we onze tanden en klaar te poetsen, maar er zijn andere voedingsmiddelen en dranken die tanden meer pervasively en uiteindelijk het busje verlaten van een gele of bruine kleur, echt lelijk vlekken.


Gekleurde zoals koffie, thee of frisdrank ze op deze lijst van "beits" tand. Ook roken en slechte mondhygiëne hulp nadelige gevolgen voor het beeld, dat wil zeggen verhoging van de porositeit van het glazuur.

dientes2dientes2

Het zuur van bepaalde voedingsmiddelen ook schade op weg. Eten van vlees, zuivelproducten, eieren, citrus, geraffineerde suiker, bier, kunstmatige zoetstoffen, koolzuurhoudende dranken of plantaardige oliën verergert de situatie. We kunnen ook zoetigheden omvatten, maar vooral, hoe vaak je ze verbruikt.

Een typische fout is om je tanden te poetsen net klaar met eten. Weliswaar holten voorkomt vorming, maar veroorzaakt ook het glazuur geen tijd om zijn krachten te komen hebben.

Op de tegenoverliggende stoep zijn voedingsmiddelen die u helpen om witte tanden te behouden. Onder de groenten en fruit zijn peren, appels, wortelen, komkommers, bloemkool, sla, broccoli en spinazie. Sommige van de vezels, andere voedingsstoffen die een beschermende film te maken aan het tandglazuur, waardoor kleuring.

tanden poetsentanden poetsen

Op zijn beurt dienen ze kaas omdat ze eiwit en vet zuren neutraliseren van andere voedingsmiddelen. Ook omdat ze de productie van speeksel met fosfor en calcium te stimuleren, waardoor het glazuur remineraliseren.

thuis bleken van tanden recepten

 • Wrijven tanden gedurende 45 seconden met de binnenkant van een sinaasappelschil, het witte gedeelte tussen de korst en de segmenten, genaamd mesocarpio en met stof tanden witter. Borstel half uur later.
 • Maak een pasta van aardbei en natriumbicarbonaat. De eerste fungeert als een natuurlijke bleekmiddel. Net verpletteren het fruit en meng met de andere ingrediënten. Toegepast op de tanden en laat 20 minuten en spoel. Wacht 30 minuten en vervolgens als gebruikelijk poetsen. Niet hun gebruik geen misbruik (indien mogelijk één keer per week of om de week).

dientes4dientes4

 • Dagelijks eten van een stukje papaja of zelfs een appel. Deze vruchten dienen om het tandvlees te versterken en met behoud van witte tanden.
 • Spreid wat houtas op de tandenborstel en was zoals gewoonlijk. Spoel met warm water en vervolgens borstelen met de gebruikelijke tandpasta.
 • Plaats twee eetlepels salieblaadjes in een kop kokend water. Laat afkoelen en het uitvoeren van swish na elke maaltijd. U kunt ook kauwen een blad na het eten.
 • Meng twee eetlepels waterstofperoxide met water. Imbibes sommige katoen en wrijf zachtjes op de verkleurde tanden. Spoelen met water.
 • Neemt een homogene pasta 1 eetlepel gist 2 theelepels zout en een beetje water. Bestrijk met deze voorbereiding zoals tandpasta.
 • Wrijf je tanden gedurende twee minuten met de binnenkant van een bananenschil. U kunt deze procedure zo vaak als je wilt elke dag. Salicylzuur heeft een uitstekend blekend effect bij het glazuur uitgeoefend.
 • Meng half kopje gist en twee theelepels zout tot een pasta. Poets je tanden mee.
 • Maak koolstofpoeder en plaats in de tandenborstel, wrijven tanden. Hoewel het inderdaad een vreemd gevoel kan zijn (zoals in het geval van hout as), velen zeggen het is de beste remedie voor het bleken van tanden.

Zuiveringszout om tanden witter

Alle huismiddeltjes die hierboven werden beschreven zijn zeer effectief als je je tanden te laten kijken parelwitte kleur. Echter allemaal over eens dat er geen betere behandeling dan natriumbicarbonaat. Het is een meer ecologisch en gezond alternatief voor je tanden, maar ook niet om tandpasta te gebruiken, als dat uw voorkeur.

Giet enkel ¼ theelepeltjezuiveringszout in een beker en natte tandenborstel met kraanwater. Doopt het in bakken, zodat u gaat plakken en penseel als elke tandpasta. Als je een grote hoeveelheid, kunt u een zoute effect of zuur in je mond, maar maak je geen zorgen, ga je gewoon grondig afspoelen met water.

Echter, je moet dit niet vergeten zelden doe het in de maand, als zijn overmatig gebruik tandglazuur kan aantasten. Vergeet niet, alle met de juiste hoeveelheid en met een zorgvuldige toepassing. 1 aanraden om tussen om de andere week, dan verhogen tot een keer per maand, meer niet.

Final tips voor wittere tanden

 • Houd altijd uw mond schoon
 • Gebruik geen harde borstel
 • floss
 • stoppen met roken
 • Verminder de consumptie van koffie, thee of frisdrank
 • Gebruik een rietje

Afbeeldingen met dank aan Marco Alexandre, torbakhopper, D. Sharon Pruitt Rupert Taylor Prijs, JavCon 117, Rory McLeod en Katy Warner.

Like this post? Please share to your friends: