De Granada is een vrucht met een hoge antioxidant vitamine-rijke stroom, het heeft vele geneeskrachtige voordelen.

verschillende delen van het fruit voor verscheidene ziekten, waaronder de eigenschap gebruikt voor verminderen het risico op hartaanvallen, het verbeteren van de bloedtoevoer naar het hart en houdt de slagaders van vetafzetting.


Verschillende studies hebben aangetoond dat Granada is een van de vruchten die meer eigenschappen hebben. je hebt hoog vitamine C, vitamine B5 plus (pantotheenzuur), natuurlijke fenolen, kalium, vitamine A, vitamine E en foliumzuur. Het heeft ook een hoog niveau van antioxidanten, die vrije radicalen te bestrijden en te voorkomen dat veroudering van cellen.

Granada van zaden, bloemen, schors, enz. Worden gebruikt, en in veel gevallen hun sap wordt aanbevolen, het geven van hun eigenschappen gemakkelijk.

Granada redsea2006Granada redsea2006

De Granada en slagaders

Een recente studie heeft aangetoond dat Granada kan voorkomen en zelfs de belangrijkste doodsoorzaak te keren als gevolg van cardiale redenen, waarvan het de progressieve verdikking van kransslagaders als gevolg van de ophoping van vetafzettingen bekend als atherosclerose.

Atherosclerose kan worden veroorzaakt door hoge bloeddruk, oxidatieve stress en vooral cholesterol, en er zijn drie onevenwichtigheden Granada rechtstreeks bestrijden.

Granada sap is aangetoond dat atherosclerose in 25% van de patiënten die deelnamen aan de studie.

Granada sap quinn-AnyaGranada sap quinn-Anya

Welke andere eigenschappen?

 • Vermindert de ontwikkeling van cataract
 • verbetert diabetes
 • Het heeft anti-ontstekingseigenschappen
 • Versterkt de botten en spieren
 • verlicht stress
 • Helpt het cholesterolgehalte te verlagen LDL "slechte"
 • iets lagere bloeddruk
 • Het helpt voorkomen dat verschillende soorten kanker, met name prostaat
 • Voorkomt opstapeling van vet in de buik
 • Het helpt voorkomen dat kraakbeen achteruitgang
 • De samentrekkende eigenschap helpt voorkomen dat diarree (mensen met constipatie mag geen misbruik maken van het sap Granada), vooral als we gebruik maken van de infusie van shell en boomschors
 • Elimineert darmparasieten
 • Het vermindert de tandplaque en heeft een antibacteriële werking. In India wit en bitter delen van Granada als ingrediënten gebruikt in natuurlijke tandpasta
 • Het beschermt de huid tegen ultraviolette (lokaal toegepast).

Hoe kunnen we doen?

De van nature bij voorkeur consumeren vasten. Veel mensen niet consumeren en de moeilijkheid om de zaden te verwijderen. Het volstaat we snijd het in tweeën en laat spatte uiteen op de deel van de schaal met een lepel. We kunnen ook snijd het in vier kwartalen om zaden te gaan pellen gemakkelijker.

We kunnen ook sap met zaden. Op dit moment veel kruidendokters en dieet te gecommercialiseerd. Of we ons voorbereiden alsof we kopen is het belangrijk om witte suiker te vermijden. In plaats daarvan kunnen we zoeten met een beetje honing of stevia. Dit sap laat een enigszins ruw gevoel op de tong, omdat de tannines, die samentrekkende eigenschappen hebben. We kunnen ook mengen dit sap met appel, sinaasappel, wortel, gember, etc. om meerdere eigenschappen te genieten.

We kunnen ook krijgen schiluittreksel, waarvan een met een antioxidanten en nog meer effecten op cholesterol pulp.

De zaadolie Granada Het helpt bij het bereiken van een grote invloed op ons lichaam en om te profiteren van zijn anti-inflammatoire eigenschappen te nemen. Verder kunnen wij deze olie topicaal om huidconditie verbetering, dankzij de hoge antioxidant, om rimpels te voorkomen, stabiliseren en regenereren van de huid en vertragen veroudering. Het helpt ook verzachten de geïrriteerde en jeukende huid.

Granado bloemen, ze zijn zeer streng, worden ook in infusie diarree en kan extern worden toegepast. Om de infusie 30 gram bloemen worden gebruikt per liter water te bereiden, zodat ze gedurende 15 minuten staan.

Granada bloem vier jaarGranada bloem vier jaar

Infuseren verlaat granaatappel Het helpt bloedarmoede te voorkomen als we drie kopjes gedurende de dag, gedurende ten minste twee maanden.

Wat we kiezen hoe we ten minste drie maanden zal duren en de effecten ervan te evalueren.

We raden altijd in overleg met uw arts, omdat sommige voedingsmiddelen kunnen interfereren met de effecten van sommige medicijnen.

Afbeeldingen met dank aan Vanessa Pike-Russell, redsea2006, quinn-Anya en vier jaar