7 maakt gebruik van kokosolie voor schoonheid

Kokosolie is een van de beste bondgenoten voor de schoonheid die gevonden kunnen worden in onze natuur. Dit product heeft sinds de oudheid gebruikt voor zijn gezondheid eigenschappen, is het ook uitgegroeid tot een van de beste producten voor huid- en haarverzorging.

Dit ingrediënt is perfect voor schoonheid, omdat Het is organisch, is zeer hydraterend, kan worden gebruikt voor vele doeleinden en ruikt goed. Merk op dat dit is erg belangrijk voor extra vierge kokosolie te kopen omdat de markt er zijn ook andere oliën die niet dezelfde eigenschappen als biologische hebben. Wilt u het gebruik van olie in schoonheid weten?

1. Kokosolie als lichaam moisturizer


Veel moisturizers die beschikbaar zijn in de markt hebben een hoog gehalte aan water en andere chemische verbindingen die zinvol bij toepassing gehydrateerd en zacht.

Echter, met de passerende uur verdampt het water en zag de huid krijgt weer droog. In contrast, etherische oliën diep gehydrateerde huid glad langer.

Kokosolie is een van de beste natuurlijke moisturizers die gevonden kunnen worden voor huidverzorging. De eigenschappen van de kokosnoot hydrateren, verzachten en overigens helpen elimineren dode cellen, voorkomen van voortijdige huidveroudering.

2. Scrub

Piel.asperaPiel.aspera

Kokosolie is een goede bondgenoot om de huid diep te reinigen en het verwijderen van dode cellen die elke dag ophopen. U kunt bereiden uw eigen exfoliator voor gezicht en lichaam op basis van kokosolie. Besteed aandacht aan de volgende instructies:

  • Maakt gebruik van een deel van kokosolie met 2 delen van bruine suiker of zout.
  • Doe kokosolie op laag vuur en, eenmaal warm, moet je suiker of zout giet in de pot, voortdurend roeren gedurende 2 minuten.
  • Voorkomt dat de suiker smelt en voordat dit gebeurt Haal van het vuur, laat staan ​​een paar minuten en toe te passen op de huid u wilt exfoliëren.
  • Voor het beste resultaat, we raden het gebruik van exfoliërende handschoenen. U kunt kopen in de winkels of apotheken.

3. Conditioner

Kokosolie werkt als een uitstekende conditioner, in het bijzonder voor vrouwen die hebben dikke, droog haar. Vrouwen die een dunne, vet haar moet voorkomen dat het gebruik van dit product.

Om het te gebruiken, wordt het haar vochtig en kokosolie wordt toegepast vanaf de halve lengte van het haar en eindigt. Dat wil zeggen, Het is niet van toepassing op de haarwortels. Bij voorkeur liet gedurende 30 minuten gespoeld met water.

U bent wellicht geïnteresseerd zijn voorbereiden van een zelfgemaakte balsem voor haar groei te stimuleren

4. Kokosolie bestrijding van acne

Acne-hormonaleAcne-hormonale

Dermatoloog Jeannette Graf volgens Allure Magazine, kokosolie is laurinezuur, een stof die in staat zijn om bacteriën die acne veroorzaken te bestrijden. Graf verduidelijkt dat dit product effectief is geweest bij sommige patiënten, maar is niet volledig bewezen. Echter, het is het proberen waard.

Bovendien wordt ook gezegd dat kokosolie anti-inflammatoire die helpen beter de verschijning van littekens van wonden.

5. Cleansing

Als u wilt dat de huid van het gezicht en wimpers hydrateren terwijl weg de excessen van make-up, kokosolie is uw beste bondgenoot. Dit product is ideaal voor het verwijderen van overtollige mascara die meestal waterdicht. Hiervoor hoeft u alleen maar vochtig een katoenen bal met kokosolie en reinig het gezicht en de oogleden.

6. Kokosolie om striae te voorkomen

strepenstrepen

Als u in plannen om gewicht te verliezen of u zwanger bent, dan kunt u er rekening mee dat als gevolg striae verschijnen. Als u wilt om dit te voorkomen, kokosolie gewoon toegepast in de gebieden die het meest kans om te lijden van striae (Borsten, buik, billen, armen, enz.), Bij voorkeur elke nacht vóór bed.

Leer zes trucs om het uiterlijk van uw striae te verbeteren

7. Bevochtig gebarsten lippen

Weersomstandigheden, het gebruik van bepaalde soorten lipsticks, sommige ziekten en andere factoren kunnen invloed hebben op de gezondheid van de lippen en maakt ze droog uitzien. Als u merkt dat uw lippen zijn gebarsten en uw huid droogt, met een beetje kokosolie op hen en houd ze gehydrateerd voor lang.

Like this post? Please share to your friends: