Hoe mee-eters verwijderen

Ze zijn een echte nachtmerrie, want vaak heel moeilijk te verwijderen ... lijkt "vast" op de neus (voornamelijk), en dat zijn er niet zal komen meer. En ze zijn niet alleen aanwezig in de gezichten van vrouwen, maar ook bij mannen, hoewel ze meestal niet veel belang te hechten. Voorkomen of eliminatie van zwarte vlekken is niet eenvoudig: als je wilt uit te roeien, moeten geduld hebben en voorkomen dat uitbraken in een bepaald gebied.

Wat zijn mee-eters?

Die beroemde en lelijke plekken die zal verschijnen in bepaalde gebieden, zoals de neus, kin, wangen of rond de lippen, zijn dode cellen, "gemengd" met talg. Zij verschijnen donker tegen oxidatie die optreedt bij contact met het oppervlak.


Ze zijn niet altijd gerelateerd aan acne (in tegenstelling tot wat wordt beschouwd), maar ook om overtollige productie in vette huid. Daarom hebben ze de neiging vaker voorkomen in de warmere maanden.

points2points2

Mee-eters niet alleen verschijnen tijdens de adolescentie. Als u een huid die te veel aas produceert en ook niet goed schoon te maken, zijn ze meer kans om te verschijnen. Elimineer hen tijd en toewijding vereist, maar vooral geduld.

Het is essentieel dat u een routine van het reinigen van je gezicht, zowel overdag als 's nachts te houden. Als u te veel transpireren, doe uw make-up niet terug te trekken voor het slapen gaan of niet je je gezicht wassen met veel water als je op straat, heb je meer kans om zwarte vlekken verschijnen.

Afhankelijk van het type huid je hebt precisarás min of meer wasbeurten. Je zou nooit vergeten om je gezicht hydrateren! Vergeet niet dat als je eenmaal hebt geslaagd om mee-eters verwijderen, moet u doorgaan met die routine te behouden, zodat u niet opnieuw verschijnen. Probeer om je poriën schoon en "gesloten". Dit vereist het wassen van het gezicht met koud water elke dag.

punten3punten3

Af en toe zelfgemaakte maskers, gemaakt met havermout, yoghurt of suiker toe te passen: zijn exfoliërende par excellence.

Hoe mee-eters verwijderen?

Er zijn verschillende methoden om mee-eters van uw gezicht te verwijderen en geweldig om je te zien. Hier zijn we de meest effectieve en populaire ter bestrijding van dit probleem trucs:

  • Koopt een kleefstof (zo'n gebruikt op school, niet-toxisch). Verdampt je gezicht met warm of zet een natte handdoek water. dan naarplica lijm in gebieden waar mee-eters zijn. Wacht tot het volledig droog. Wanneer hard, verwijder het alsof het een tape. Als je draait, zult u zien dat er al de wortels van de punten.
  • Het tweede alternatief is om de badkamer te gebruiken en voor een te verwijderen. Verwarmde gezichtshuid met water uit de douche om de poriën uit te breiden. Als u langzaam en voorzichtig op, zal alleen, maar moet ondiep voor zijn. Een goede optie is om een ​​pincet gebruiken om ze te verwijderen als ze eenmaal "look out" voor de huid. Dit voorkomt vlekken.

punten4punten4

  • Gebruik een zachte scrub om alle dode cellen te verwijderen (kan zelfgemaakt of gekocht masker). Om de huid te reinigen, droog hem goed af, waardoor zachte kranen met een handdoek. Plaats natte pad voor ongeveer 10 minuten om mee-eters te verzachten. Droog goed. Gun katoen ballen en plaats een op elk van uw vingertoppen: dus niet glijden over je gezicht en zal uw huid niet te markeren. Pas lichte druk totdat ze uit de printer.
  • Deze methode vereist een tandenborstel niet meer gaat gebruiken en tandpasta. Breng de pasta als om je tanden te poetsen. Bevochtig de borstel en je gezicht met warm water. Elke dag voor het slapen gaan voor een paar minuten zachtjes te poetsen in het gebied, waar de zwarte vlekken zijn. steriliseren vervolgens de borstel met kokend water, hoewel alleen daartoe lot. Grondig wassen je gezicht en een vochtinbrengende crème.
  • Bereiden van een lotion limoensap, amandelolie en glycerine in gelijke delen. Breng aan op het gezicht elke dag 's nachts en laat hem spelen ten minste 15 minuten. Was daarna je gezicht met warm water. Dus u eiminarás mee-eters en zal ook de vlekken op het gezicht te verminderen.

punten5punten5

  • Klop een ei wit en toe te passen over het gezicht, maar vooral in gebieden waar de mee-eters worden gevormd. Plaats twee vellen wc-papier of een papieren handdoek en een uur wachten voordat droge goed, dat wil zeggen wanneer het papier is hard. Verwijder voorzichtig. Spoel het gehele gezicht met warm water. Droog zonder te wrijven.
  • Spoel je gezicht met warm of heet, zodat de poriën open water. Vervolgens in de hoek van de handdoek wat olijfolie en amandelolie. tandpasta toevoegen hierboven. Breng voorzichtig maar stevig over de neus of in het gebied waar je zwarte vlekken. Massage in kringen. Als je het nodig ziet, kunt u de mix te herhalen. Wacht 5 minuten en spoel af met warm water.
  • Verwarmde handdoek met fornuis of kokend water. Zonder je verbrandt, zet het op je gezicht voor tien minuten, tot cool. Was het gezicht met warm water met een milde zeep. Afspoelen met koud water, zodat de poriën worden gesloten en past een bevochtiger die geen olie bevat. Breng vervolgens alcohol en gemasseerd gedurende vijf minuten. Rinses.

Afbeeldingen met dank aan Bradley Gordon, Orin Zebest, Juan Pablo Olmo, Michael Coghlan, Javier Cohen, Eleazar

Like this post? Please share to your friends: