Gewichtsverlies is niet gemakkelijk, dat weten we. We moeten onze energie richten op andere wijze te leiden een actief leven en hebben veel van de wil. Vandaag, in onze ruimte bieden wij een eenvoudige remedie die zal helpen een hoop. Zoek uit.

Waarom kun je me helpen gewicht te verliezen drinken peper, groene thee en citroen?

TE-pepper-roodTE-pepper-rood


Misschien zo plotseling, zal deze drank lijkt een beetje riskant. Maar er zijn veel factoren die het een goede remedie om een ​​supplement te overwegen om u te helpen gewicht te verliezen, zolang, let op uw dieet en het uitvoeren van een gezonde levensstijl waar je niet wat oefening missen. Je weet dat het verliezen van gewicht vergt inspanning en de wil, en als we ook helpen deze kleine tips, wordt alles eenvoudiger. Maar met betrekking tot deze drank, kunnen we rustig zijn. Er zijn verschillende studies die ons vertellen over hun voordelen, en hoe de uitbreiding van onze energie, het versnellen van de stofwisseling tijdens het reinigen. Maar laten we eens kijken in detail uit wat de voordelen zijn het mengen van groene thee met cayenne, en citroen:

  • Het verhoogt lichaamstemperatuur en metabolisme wordt versneld.
  • gebruikt meer energie en dus calorieën te verbranden. 
  • We vonden een gevoel van oververzadiging het vermijden van snacken.
  • Met dank aan citroen verkrijgen reinigende eigenschappen.

Hoe de drank is bereid cayennepeper, groene thee en citroen?

te-groen-with-pepper-roodte-groen-with-pepper-rood

Wat heb ik nodig?

 • 1 liter water
 • 6 groene theezakjes
 • Een snufje cayennepeper, ook wel gemalen chilipoeder of chili poeder-
 • Sap van een citroen
 • 3 theelepels honing of een zoetstof

Hoe bereid ik me?

 • Het is heel gemakkelijk, het eerste wat we gaan doen is de infusie van groene thee. Zorg ervoor dat het water kookt, neem dan de zakken en laat je essentie zoals altijd verkregen. Toegestaan ​​na ongeveer 5 minuten staan.
 • Als je eenmaal hebt uitgerust, vallen we citroensap en snufje cayennepeper dat -zeer weinig of steken te veel en kunnen we niet drinken - Als alles goed gemengd en homogeen is, voeg een beetje honing.
 • Afgekoeld, We hebben om het te nemen bij kamertemperatuur.

Hoe kunnen we doen?

TE-cayennepeperTE-cayennepeper

We hebben een liter van deze drank het verbranden van vet verkregen, dus het is wat we drinken gedurende de dag. Idealiter afslanken remedie wat we elke maand duurde meer dan 10 dagen, dus het krijgen van die afslankende effect dat we kunnen onze stofwisseling versnellen.

Maar merkt, zullen we die eerste kop niet meer wakker, vasten en lauw, dat wil zeggen niet te warm of te koud te nemen. Dan, en na een half uur verbruikt uw ontbijt, zorg ervoor dat de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen: een salade van ananas en papaya, avena..etc.

Tijdens de lunch herhalen we hetzelfde patroon een glas half uur voor comer. Op deze manier krijgen we meer verzadiging, verbranden meer energie en ook dankzij de citroen, krijgen een betere vertering met vitaminen en mineralen zeer geschikt.

Het effect op de thermogenese zult goed moeten werken de hele dag, dus je merken hoe je gevoel van behoefte aan zoetigheid wordt verminderd, zoals maaltijden en hoe beter te verteren, zonder het te beseffen, je vetverbrandings. Halverwege de middag niet vergeten om een ​​nieuw schip te nemen, om de dag af te sluiten met dat laatste te nemen een half uur voor uw diner. Zorg ervoor dat de laatste maaltijd van de dag is licht en voldoende, ook niet vergeten dat salades met veel sla, andijvie, boerenkool of spinazie niet worden aanbevolen, want het is moeilijk te verteren, dus de beste is zeker artisjokken met een beetje olie en azijn olijfolie, aubergines ... enz Iets gezond, licht en een lust voor uw smaakpapillen. Er zijn vele opties, zonder twijfel.

Vergeet niet, kan deze afslanken remedie te helpen. Probeer het!