Mensen op zoek om gewicht te verliezen niet alleen tot doel om uw figuur te verbeteren, maar ook voorkomen dat de ontwikkeling van een breed scala aan ziekten geassocieerd met overgewicht en obesitas.

Hoewel pas enige tijd ijdelheid was de belangrijkste reden voor het verminderen van overtollig vet, nu velen zijn zich bewust van de rol die de gezondheid van gewicht.


Het probleem is dat zowel de wens om gewicht te verliezen is dat soms, methodes die niet helemaal goed voor de gezondheid worden aangenomen.

Populaire diëten 'wonder' of dieet plannen die voedsel groepen onderdrukken zijn enkele van de meest populaire, een paar te noemen.

Het goede nieuws is dat het nu heel eenvoudig toegang afslanken plannen, compleet en gezond, als meer en meer informatie over het ontwerpen van effectieve diëten en geschikt voor elk geval.

Daarbij zij bekend zijn gemaakt vele voedingssupplementen voor hun eigenschappen, een verbeterde stofwisseling, verhogen vetverlies en het verlengen van het gevoel van verzadiging.

Onder de opties vinden we een natuurlijke smoothie ananas en chia zaden dankzij zijn hoge voedingswaarde is effectief voor gewichtsverlies bewezen.

Hier geven we de belangrijkste eigenschappen en eenvoudig recept voor u om ervan te genieten thuis in detail.

Ananas smoothie en chia zaden om gewicht te verliezen

De smoothie ananas en chia zaden is een gezonde en lekkere optie om te ondersteunen diëten vermageringsdoeleinden geworden.

De eigenschappen vergemakkelijkt de verwijdering van afvalstoffen in het lichaam en vastgehouden, last but not least, Het bevordert de vermindering van vetweefsel.

Zie ook: 6 prachtige ideeën om chia zaden in uw dieet

Pineapple voordelen gewichtsverlies

ananasananas

Ananas is een tropische vrucht, waarvan het watergehalte en antioxidanten maken een van de beste alternatieven om het volume te verminderen.

Het wordt gekenmerkt door zijn sterke diureticum en ontgiftende, naast het vergemakkelijken van de verwijdering van vocht en vuil, regelt inflammatoire processen van het lichaam.

De belangrijkste voordelen voor gewichtsverlies wordt toegeschreven aan het hoge gehalte aan bromelaïne, een soort spijsvertering enzym dat betrokken is bij de vertering van eiwitten moeilijk te doorbreken.

Dezelfde stof geeft digestieve kwaliteiten hij geschikt constipatie, gas en gezwollen maag te voorkomen.

Daarbij komt het vezelrijk, een belangrijke voedingsstof voor een goede vertering van voedsel en cholesterol toegevoegd.

Voordelen van chia zaden om gewicht te verliezen

chia zadenchia zaden

Chia zaden is een van de voedingssupplementen heeft zich gepositioneerd aan de top van de natuurlijke methoden om gewicht te verliezen.

Hoewel het niet een wonder of iets dergelijks product bleek velen hebben woningen voor mensen op zoek naar een paar kilo's te verliezen.

Vanuit voedingsoogpunt ze springen als die 5 keer meer calcium dan melk, 3 keer meer ijzer dan spinazie en meer vezels dan havermout.

Ze zijn ook gecrediteerd antioxidanten en digestieve eigenschappen die essentieel zijn voor het lichaam te reinigen zijn.

Regelmatige consumptie regelt de continue gevoel van honger, voorkomt verstopping en geeft een "extra" eiwit Hoge kwaliteit lichaam.

Wilt u meer weten? Lee 8 calcium-rijke voedingsmiddelen

Smoothie recept voor ananas en chia zaden

ananas en chia zadenananas en chia zaden

Dit schudden maatregelen om gezond te verminderen Het moet worden beschouwd als een voedingssupplement, maar niet een hoofdmaaltijd.

Terwijl het in het ontbijt kan worden opgenomen, moet de consumptie ondersteund worden met andere gezonde voedingsmiddelen, zoals eieren, volle granen en groenten.

ingrediënten

 • 2 schijven ananas
 • 2 eetlepels chia zaden (20 g)
 • Sap van 2 sinaasappels
 • ½ kopje water (100 ml)
 • Honey (optioneel)

voorbereiding

 • Schil de ananas, snijd twee grote segmenten en trocéalas in kleine blokjes.
 • Pak het sap van twee sinaasappelen en giet het in een blender met gemalen ananas, honing en water.
 • Processen al een tijdje, tot een gladde drankje.
 • Serveer zonder inspanning en gebruikt chia zaden voor de garnering.
 • Optioneel kun je de zaden van chia weken, ten minste twee uur, en voeg ze in de blender met de andere ingrediënten.
 • Consúmelo vasten, als onderdeel van het ontbijt of momenten van oncontroleerbare honger.

Vergeet niet dat de heilzame effecten van deze drank zijn alleen toegankelijk als je begeleiden met gecontroleerde maaltijd plan calorieën en lichaamsbeweging routine.