Vandaag de dag zijn veel mensen getroffen door obesitas en overgewicht, die twee gezondheidsproblemen als gevolg van sedentaire levensstijl en slechte eetgewoonten. Bestrijding van beide problemen is niet onmogelijk en nu kun je een dieet van veel er om die overtollige kilo's weg te nemen en terug te winnen zowel de gezondheid en het cijfer te volgen.

Velen van ons zijn voortdurend op zoek naar manieren om gewicht te verliezen, want hoewel bijna altijd doen het voor onszelf en goed voelen, hebben we ook in gedachten houden dat een uitgebalanceerde gewichtsverdeling is synoniem met een goede gezondheid.


Als u op zoek bent om gemakkelijk gewicht te verliezen en geen van de diëten je hebt gedaan tot nu toe heeft gewerkt voor u, dan we willen een effectief dieet delen voor u om afscheid te nemen van die kilo's die u niet nodig zeggen.

Diet "wonder soep" tot 10 pond te verliezen in een week

De "wonder soep" is een recept gemaakt in 1988 door de Loma Linda Hospital (California, Verenigde Staten). In eerste instantie werden de soep geleverd aan patiënten met hart-en vaatziekten en overgewicht ze nodig hadden om kilo's te verliezen voor een operatie ondergaan.

echter, In de loop der jaren werd de soep populair en hij werd een bekend recept onder de mensen die wilden snel en veilig gewicht te verliezen.

Het dieet bestaat uit een plan 7 dagen, in hen ons lichaam zal worden in een proces van zuivering en afvoer van allerlei giftige stoffen die onze gezondheid kunnen beïnvloeden.

Zodra het dieet je status gezonder zal zijn en een gevoel van welzijn dat je genoeg zal motiveren. Tijdens die 7 dagen dieet eten is gebaseerd op de consumptie van groenten, fruit, vlees en soep.

Dagelijkse gewoonten-en-nacht-to-lose-gewichtsverhoudingDagelijkse gewoonten-en-nacht-to-lose-gewichtsverhouding

De "wonder soep" omvat onder zijn plantaardige ingrediënten, zoals kool, ons naast geven het gevoel van volheid, ook helpt versnellen de stofwisseling om gewicht gemakkelijker te verliezen.

Dit dieet bevat geen meel, vetten en suikers. Daarom is ons lichaam gedwongen om te versnellen de stofwisseling en energie te gebruiken als vet reserves aan de energievoorziening we dagelijks nodig hebben.

Volg uw dieet veilig

Vooraleer het eten plan 7 dagen om verliezen tot 10 pond, is het zeer belangrijk op te merken dat dit dieet alleen in een speciaal geval moet worden toegepast en voor geen enkele reden het moet meer zijn dan aanbevolen worden verlengd.

We moeten niet vergeten dat dit dieet niet de noodzakelijke voedingsstoffen om ons lichaam in goede conditie en om deze reden te houden alleen van toepassing voor 7 dagen.

Zie ook 8 gewoonten die je moet nemen als je probeert om gewicht te verliezen

In het ideale geval aan het eind van het dieet, je een gezondere levensstijl te beginnen en een evenwichtige voeding die u toelaat om het evenwicht te houden niet om de kilo's je dit gewicht eten plan verloren te herwinnen.

Als die lijden aan nierfalen problemen of diabetes beter te onthouden van dergelijke diëten omdat in deze omstandigheden, patiënten hebben behoefte aan een meer evenwichtige en complete voeding.

Het eten van plan om gewicht te verliezen in 7 dagen

Sap-de-ananas-met-muntSap-de-ananas-met-munt

Het is belangrijk om een ​​streng dieet manier om resultaten te geven volgen. Dit is de dagelijkse plan:

 • Dag 1: U kunt meerdere porties fruit, bij voorkeur die die rijk zijn aan water, zoals watermeloen, meloen en ananas verbruikt.
 • Dag 2: verbruiken alle soorten verse groenten, bij voorkeur rauw. Je moet voorkomen dat de keuze van bonen, groene erwten of maïs. Als u wilt, kunt u zich voorbereiden gekookte groenten, en vergeet niet om uw waterverbruik te verhogen.
 • Dag 3: U kunt eten fruit en groenten, vermijd aardappelen en bananen of bakbananen.
 • Dag 4: in de loop van deze dag je moet eten acht bananen en bakbananen en 6 glazen magere melk. Dit geeft je energie en helpen u het verlangen om te snoepen te verminderen.
 • Dag 5: verbruikt tijdens de dag tussen 2 en 3 porties vlees en ongeveer 6 kleine tomaten. Vlees moet worden gekookt of geroosterd en tomaten kan rauw worden gegeten of gekookt. Vergeet niet om voldoende water te drinken.
 • Dag 6: verbruikt 2 tot 3 porties van mager vlees en compleméntalo met veel rauwe of gekookte groene groenten.
 • Dag 7: U kunt verbruiken tot 3 porties van bruine rijst en het voorbereiden van shakes voor groenten en fruit ongezoete.

Recept "wonder soep"

In aanvulling op de hierboven genoemde levensmiddelen in dit dieet plan, U kunt consumeren de hoeveelheid soep die u wilt elke dag, wanneer je honger hebt. Deze soep biedt weinig calorieën, dus je kunt meerdere malen verbruiken per dag zonder enige problemen.

ingrediënten

 • 3 witte uien.
 • 1 groene paprika.
 • 1 tomaat.
 • 1 sluitkool.
 • 1 bosje selderij.
 • 2 wortels.
 • Zout naar smaak.
 • natuurlijke specerijen.

Hoe voor te bereiden?

Snijd alle groenten in kleine blokjes en breng ze in een pot met voldoende water. Peppers soep natuurlijke kruiden en zout en breng aan de kook gedurende 10 minuten of tot de groenten zacht zijn.

Bezoek dit artikel 8 interessante ideeën om geen afval zo veel groenten en fruit

Recept wortelsap en peterselie om gewicht te verliezen

Om de eigenschappen van de bovengenoemde soep te versterken wordt ook aanbevolen het maken van wortelsap en peterselie. Het zal u helpen gewicht te verliezen, dankzij de diureticum en vet reducerende eigenschappen van de ingrediënten. Dit sap kan elke dag (1 beker) worden genomen zonder enig ongemak, maar het ideaal is dat er naast deze ook versterkt met de oefening prestaties.

ingrediënten

 • 2 sinaasappels
 • 2 wortels
 • 1 kopje water (200 ml)
 • 1 bosje peterselie

voorbereiding

Om de voorbereiding van dit heerlijke schudden leren raden wij u aan deze video te bekijken. Mis het niet!

Vond je ons artikel? Vergeet niet om het te delen op sociale netwerken!