De buik is ongetwijfeld de meest kritische deel van ons lichaam. Het vet zich ophoopt bijna zonder ons te merken, het breken van het evenwicht van onze tailles. Wat kunnen we doen? Wij raden u in uw dieet de volgende voedingsmiddelen. Met een beetje moeite die u kunt krijgen.

Aanbevelingen om vet te verbranden in de buik

Onjuiste leefgewoonten, een aantal sedentaire levensstijl en verkeerde voeding, kunnen we gaan ophopen vet in onze buik. Zoals we weten wonderen bestaan ​​niet, en krijgen een platte buik vergt enige inspanning en weinig offers. Zulke offers zal zich vooral richten op het vermijden van die voedingsmiddelen die vochtretentie veroorzaken en we vet opslaan. Daarom raden wij u eerst het volgende:

  • proberen om te drinken twee liter water per dag, plus natuurlijke sappen.
  • elimineert geraffineerde bloem, industrieel voedsel, snoepjes ...
  • verwijdert zout uw maaltijden, is de belangrijkste oorzaak van vochtretentie.
  • Wennen aan doen een beetje lichaamsbeweging per dag. Alleen met het bewijs van het lopen een half uur per dag, bijvoorbeeld, kun je veel doen voor uw gezondheid. Aarzel niet.
  • Vergeet niet dat een dieet is niet aan het eten te stoppen. ontbijt belangrijk, uw lunch, een kleine snack en diner: Je moet je vier maaltijden te vervullen. Idealiter je eet kleine hoeveelheden, maar doen deze vier momenten van de dag. Gebruik geen maaltijd voor voorbeeld en geen ontbijt niet overslaan.

Voedingsmiddelen die vet te verbranden uit je buik

1. De appel


appelsappels

Wat als we beginnen de dag met een rijke apple? Uitstekend, het is een geweldig idee door artsen en voedingsdeskundigen, een zeer geschikte manier om het ontbijt te bevelen als we voltooien, bijvoorbeeld, met een goede kom havermout. De reden waarom appels zijn goed voor het verbranden van vet ligt in het feit dat ze dragen rijke voedingsstoffen, vitamine C, flavonoïden en beta-caroteen. Nu moeten we rekening houden met een feit, om echt te helpen ons vet dat we eten 2-3 per dag, wat is de reden waarom, naast het nemen van een ontbijt geschikt is om een ​​sap te bereiden hen zou verbranden. Appelsap in combinatie met bieten is iets perfect om ons diner aan te vullen. Je voelt je graag?

2. Bananas

weegbreeweegbree

De banaan heeft tussen de 75 en 130 calorieën. Een vruchten gevuld kalium, calcium, magnesium en vitaminen. Het is als een sportdrank, maar eten, een ideale bron die we niet minstens een keer per dag zou moeten missen. De dagelijkse voeding bijdragen aan onze goede verbruik van natuurlijke vruchten, zoals deze zullen helpen niet alleen het verliezen van vet, maar om uw gezondheid te verbeteren. Vergeet niet, de banaan is zeer succesvol. Je komt van pas halverwege de ochtend of halverwege de middag, wanneer u een hapje nodig heeft, zal het de angst te verwijderen en zullen veel vitamines te houden met dagelijkse taken.

3. Selderij

Selderij niet falen in onze dagelijkse voeding. Het is een plant die ons helpt perfect te verliezen vet, in combinatie met veel van onze maaltijden en is zeer rijk aan de manier waarop u wilt koken. Het heeft veel vitamine C, plus calcium, en een van zijn deugden is juist om ons te helpen om gewicht te verliezen. Durf je te eten vandaag?

4. De zeevruchten

schelpdierschelpdier

Het kan een beetje duur om te consumeren dagelijks, maar wij raden dat u niet missen in uw gerechten minstens drie keer per week. Schelpdieren hebben een soort van enkelvoudig onverzadigd vet die ons helpt te voorkomen dat de ophoping van vet, zijn zeer gezond en rijk aan Omega 3. Combineer ze als je wilt, dankzij hen krijgt ook veel vitaminen en mineralen.

5. Avocado

avocadoavocado

Er is een vals geloof den dat avocado's zijn mesten. Niet zo. De avocado heeft oliezuur, een element dat ons in staat stelt op te heffen of te vertragen het gevoel van honger. Het heeft ook vezels, zeer geschikt voor een platte buik. stelt ons in staat om vet te elimineren indien ons niet overextending en als we er met name deugd: het verzadigd. dan gewoon eten een avocado per dag. U zult het geweldig vinden, weet je. Perfect in salades of crèmes, onmogelijk om hun gezondheid en smaak te weerstaan.

6. Kersen

kersenkersen

Wij houden van kersen. Als u de mogelijkheid om uw markt prijs te vinden is niet goed, behalve dat ongelooflijk gezond dudes en goed voor onze spijsvertering, hart en een lager cholesterol of urinezuur, kersen reguleren onze stofwisseling om honger te verminderen en de zorg voor zowel onze gezondheid. Ze zijn zeer rijk aan antioxidanten en de moeite waard het eten van hen wanneer het seizoen. We hebben geen dergelijke sappen in de winkel verkocht, niet zijnde verse verliezen al hun deugden aanraden en doen niets voor ons. Ze zijn alleen suikerhoudende frisdranken dat helemaal niet zal helpen om vet te verbranden.

7. Tomaten

tomaattomaat

We zijn fans van tomaten. Rijk aan salades, sauzen ... gecombineerd in al onze gerechten en we brengen die uniek en essentiële smaak in ons dagelijks leven. Maar wist u dat tomaten verminderen van de ophoping van lipiden in het bloed? Dat klopt, fungeren als goede depurantes zodat het vet niet ophopen. Niet olvides¡ Tomaten ook niet mag missen in uw gerechten!