Zelfs als je gewend bent om te oefenen, een van de meest vervelende delen van het lichaam is slank en de toon van de buik. Helaas is ook het gebied waarin meer overgewicht, waar merkbaar en heeft de neiging om meer vet product van slechte voeding en andere vergissingen ophopen.

Is het mogelijk om zich te ontdoen van love handles op de buik zonder huis te verlaten? Het antwoord is ja, zolang je voor te stellen en wat je bereid bent om een ​​constante uitdaging aannemen zijn. De meest effectieve manier om buikvet te elimineren is door het doen van oefeningen.


Veel liever sportscholen te wonen, omdat de machines te stimuleren banen en helpen optimale resultaten bereiken. Maar degenen die geen tijd of geld hebben, kan de excuses die ook vertrekken er zijn effectieve manieren om dat buikje te verminderen zonder huis te verlaten.

vandaag zullen we de 5 meest aanbevolen oefeningen te delen met de buikstreek werken, terwijl wij verminderen van het gewicht en kneden Activering Fig.

1. Abdominale liggend op de grond

Buikspieren-liggen-on-the-groundBuikspieren-liggen-on-the-ground

Buikspieroefeningen zijn de meest aan te raden om de taille te verminderen, versteviging van de buik en te ontdoen van vet in dit gebied van het lichaam.

Er zijn verschillende manieren om te doen, maar dan we zullen een ras dat is heel gemakkelijk om binnen de praktijk te delen.

Hoe dat te doen?

 • Op een mat of de uitoefening mat, Ga op je rug, benen gebogen en voeten vlakke ondergrond.
 • Nu, met zijn handen achter zijn hoofd, stijgt enigszins trunk door abdominale optreden, waarbij de rug recht zonder de hals te buigen om letsel te voorkomen.
 • Voer 3 sets 10-20 herhalingen.
 • Als u wilt dat de intensiteit te verhogen, Doe dezelfde beweging, maar met de benen licht opgetild van de grond.

 Vergeet niet te lezen: magic voedsel? Nee, maar ze branden vet uit je buik als waren zij

2. Iron

ijzerijzer

Houding ijzer, of ook wel bekend als plank, is een oefening die steeds zeer populair vanwege Het blijkt dat in slechts een paar seconden het hele lichaam kan werken.

Aangezien het idee is te doen om de buik te verliezen, Het is heel belangrijk dat daarbij houden de buik gecontracteerde.

Hoe dat te doen?

 • Op een oefening mat, mager gezicht naar beneden op je onderarmen en tenen. Zorg ervoor dat je ellebogen zijn net onder de schouders en rug recht rechts.
 • Probeer om de balans ten minste 20 seconden te houden en voert vijf series. Als u al level hebt kun je tot maximaal 1 minuut.

3. schoppen frog

Frog schoppenFrog schoppen

Met deze eenvoudige oefening midden-en bovenbuik werken, ze zijn moeilijker te toongebieden.

Hoe dat te doen?

 • Lean met billen en handen op een stevige ondergrond, en zet de benen in de lucht met je knieën licht gebogen.
 • nu, beweeg je benen heen en weer, op hetzelfde moment dat u een beweging met de borst, zodat beide gebieden zijn te maken.
 • Het verbindingspunt zal de abdominale wand waar u alle stress van de oefening te voelen. Voert 10-20 herhalingen.

4. Uitoefening lifting poten

Lift-de-benenLift-de-benen

De truc om deze oefening is om te blijven werken buik gecontracteerd terwijl de benen worden verhoogd.

Hoe dat te doen?

 • Ga op je rug, met armen in de onderrug en de benen volledig gestrekt.
 • bij elkaar te houden je benen, begint ze op te trekken opwaartse als een draad werden trekken ze te dragen aan het plafond.
 • Probeer je benen verheven een paar seconden te houden zonder dat de rest van de lichaamshouding en langzaam laten zakken naar de uitgangspositie.

5. Rek abdominale

Rek-abdominaleRek-abdominale

Te dien einde routine buik stretching is goed, ook gericht op dit gebied.

Zijn functie is om de toon, maar dient ook om het lichaam te herstellen na het uitvoeren van de trainingsintensiteit. daarom Idealiter vertrekken naar de finale.

Hoe dat te doen?

 • Lie gezicht naar beneden hele lichaam uitgerekt en handen rustend op de vloer.
 • nu, Hij heft zijn armen, zodat de voorkant van het lichaam weer wordt verhoogd met de buik gecontracteerd.

Bezoek dit artikel: Hoe hebben de perfecte abs in twee weken

Remember!

Verwijder de buik is een uitdaging. Voor optimale resultaten vereist het veel doorzettingsvermogen en bleef het werk.

Deze oefeningen dienen als ondersteuning routine naar de maag af te vlakken. Maar behalve dat in overeenstemming met haar praktijk, Het is ook heel belangrijk om deze oefeningen te vullen met het aannemen van een gezonde voeding.