3 stappen naar een onmogelijke liefde vergeten

Een onmogelijke liefde kan zeer pijnlijk zijn Als je niet weet hoe het te vergeten. Denkt, hoezeer we willen dat kleine hoop heb je nooit tot wasdom komen.

Het is duidelijk dat het is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoewel het waar is dat wanneer er een liefde die onbereikbaar is voor ons, we moeten erachter te komen waarom we niet laten gaan.


Lee: Er is maar één liefde is altijd het gevoel van eigenwaarde

In veel gevallen, we zijn koppig om de persoon die we willen vrijgeven. "Wie hij nog steeds krijgt het" is een uitdrukking die veel van toepassing zijn.

Echter, met dit zullen we een gat in ons hart dat we nauwelijks in de buurt zullen bereiken openen. We zullen zeer slecht, want we zullen falen in onze poging om die persoon naast ons te hebben.

Stappen voor een onmogelijke liefde vergeten

1. Kijk in jezelf

Gebroken hartGebroken hart

Soms vergeten we te kijken in onszelf, het wegnemen van problemen en omstandigheden die ons hebben geleid tot dit soort obsessie dat de liefde is niet voor ons.

Reacquaint kunt u helpen erachter te komen of, misschien heb je een aantal emotionele afhankelijkheid probleem dat af te schrikken je er bij neervalt die persoon is niet bedoeld om bij je zijn.

Ook kunt u verrast worden elke kant van u, de noodzaak om alles wat je voor te stellen krijgen. Misschien komt dit uit een negatieve situatie van het verleden. Misschien te geven of een liefdevolle afwijzing.

Indagues is van belang of het is een constante in je verliefd met mensen die niet binnen uw bereik. Als dat zo is, misschien je gevoel van eigenwaarde is het maken van onheil.

Niet te missen: Als de liefde knijpt, niet uw maat

Soms ook, we werden verliefd echt onmogelijk, omdat we niet bereid zijn om een ​​relatie te beginnen.

Kijk in jezelf te ontdekken wat er werkelijk gebeurt.

2. Heeft u goed gevoel over jezelf?

illustratie-man-with-arms-crossed-1illustratie-man-with-arms-crossed-1

Wanneer je het analyseert, zult u in staat om deze belangrijke vraag te beantwoorden. Omdat vele keren dat we denken dat we een goed gevoel, maar in werkelijkheid zijn we verbrijzeld.

Misschien zijn we verdrietig, we moeten voelen begeleid of gewoon zijn mensen die we willen voortdurend in de liefde.

Zie dat je niet op zoek zijn naar de goedkeuring van anderen en daardoor val je in de val van de onmogelijke liefde.

Het moeilijkste deel hiervan is wanneer het een manier om ons meer kwaad. Er zijn mensen die, wanneer ze niet goed over zichzelf zelfvernietiging.

Dit hoeft niet zichtbaar te zijn, hoeft niet fysieke schade. Eetstoornissen en duik in giftige relaties zijn andere vormen van nadelige gevolgen.

3. Een spijker niet een andere nagel te nemen

vrouw-wachttijdvrouw-wachttijd

We hebben allemaal gegaan door enkele liefdesverdriet en zeker dat je hebt honderd duizend keer gehoord van de uitdrukking "een spijker drijft op een ander." Woorden gevuld met leugens.

Proberen om iemand anders te vergeten, is niets meer dan een gratis manier om uw nieuwe relatie, jezelf en je partner beschadigen.

Ontdek: Triste is om de liefde van je leven te vinden en hebben om terug te keren

True, is het gemakkelijk om te negeren wie ik verliefd was op zodra je met iemand nieuw. Maar je hoeft niet het gevoel dat je niet hebt gewacht om oprecht te zijn in de liefde? Je hebt niet in de gaten dat een of andere manier hebben gemanipuleerd?

Deze uitdrukking heeft ook een veel diepere betekenis. Het verwijst naar eenzaamheid, angst voor verblijf zonder een partner en daarom wanhopig op zoek naar een nieuwe.

Het is een tijdelijke balsem voor uw behoefte niet om alleen te zijn, niet hebben om de wereld zonder partner aan uw zijde.

Onmogelijke liefde verlammen

-Liefde verlamd-Liefde verlamd

Een onmogelijke liefde voorkomt dat u het starten van een relatie met iemand echt, dat is binnen uw bereik. in ofCasiones, zo je wil, met de hoop van iets gebeurt voor een lange tijd. We spreken van jaren.

Enamorarte deze manier zal iemand kansen die kan gebeuren in de voorkant van je missen, maar zie je niet omdat je blind bent.

Het is belangrijk dat u zich herinneren dat een onmogelijke liefde heb je veel schade. Het zal niet goed af, altijd je teleurgesteld zal zijn.

Voordat je gaat lezen: De liefde is mooier als we leren om te delen

Als je jezelf constant onder te dompelen in een dergelijke verlangens, moet je je ogen te openen.

Quiérete jezelf. niet vasthouden aan een onmogelijke angst.

Like this post? Please share to your friends: