Fysiologische behoeften en seksuele lust kan duidelijk in ons lichaam worden door een reeks van symptomen als gevolg van de wens om seksueel contact en live spannende belevenissen voelen.

Gebrek aan seks fysiek en emotioneel beïnvloedt mensen, zelfs zonder deze zal komen te realiseren. En is dat deze menselijke behoefte gaat veel verder dan het plezier dat genereert, het speelt ook een belangrijke rol in gezondheid en welzijn.


Om verschillende redenen Sommige mensen proberen om hun seksuele verlangens te onderdrukken en ze voelen zichzelf bewust van wat ze willen. Anderen zijn makkelijker om zich te uiten en aarzel niet om het moment te leven in de ruimste wanneer gegeven de kans.

In ieder geval, als de tijd verstrijkt en hebben een bevredigende seksuele ervaring, deze onderdrukte verlangens kan duidelijk worden gemaakt door bepaalde gedragingen of tekenen.

1. Gebrek aan slaap

slapeloosheidslapeloosheid

Moeilijkheden om te slapen in de laatste dagen? Seksuele activiteit helpt om een ​​hormoon oxytocine afscheiden, belangrijk om een ​​juiste en goede nachtrust te hebben.

Wanneer een persoon besteedt veel tijd zonder seks U kunt beginnen met moeilijk in slaap vallen.

2. prikkelbaarheid en stress

boosboos

Hebben ups en downs in karakter, met name op sociaal gebied, het is een teken dat het lichaam nodig heeft seks. Het is duidelijk dat niet in alle gevallen is dit de oorzaak van stress en humeurigheid. Echter, wanneer ze weken en maanden door te brengen zonder het gevoel seksuele bevrediging, is er een groter risico op barsten in negatieve emoties zoals prikkelbaarheid, pessimisme en andere abrupte veranderingen van stemming.

Het is belangrijk om te weten dat seks draagt ​​bij aan een betere stemming en hoewel vaak proberen te negeren, het is een noodzaak die niet kan worden onderdrukt.

3. Verhoog fantasieën

fantasiasfantasias

Meerdere of mindere mate, ieder mens droomt of heeft presenteren een aantal seksuele praktijken. Ze komen meestal 's nachts of als gevolg van een soort van de stimulus.

Echter, wanneer deze fantasieën worden regelmatig voor en verschijnen op verschillende momenten van de dag, dan is dat omdat het lichaam staat te popelen om seks te hebben.

4. saaiheid huid

kinderboerderijkinderboerderij

Het lijkt inconsistent om te denken dat seks kan conditie van de huid te verbeteren, maar is het niet. Wanneer sex regelmatig geoefend, worden de huid poriën geopend kort onzuiverheden neigen te accumuleren en leiden tot onvolkomenheden.

Het is duidelijk dat er een esthetische behandeling echter, zoals elke andere fysieke activiteit, sex vergemakkelijkt het verwijderen van giftige stoffen door zweten en activeert de bloedcirculatie. Als we dat merken plotseling, heeft het gezicht zijn natuurlijke glans en geen acne meer dan normaal dat een duidelijke indicatie van het gebrek aan seks kan zijn verloren.

5. Minder sociale

sociale kringsociale kring

De halte seks ervaringen kunnen sociaal isolement veroorzaken. Dit wordt verklaard door de daling van de productie van endorfines, stoffen die helpen bij het onderhouden van goede humor en de wens om te worden omringd door meer mensen.

6. Body kwalen

hoofdpijnhoofdpijn

De reden? Het gebrek aan seks vermindert de productie van serotonine en endorfine, bekend als het hormoon van geluk en beroemde te fungeren als een natuurlijke pijnstiller.

7. Onzekerheid

onveiligheidonveiligheid

Het is zeer waarschijnlijk dat, stoppen met seks, de persoon begint om wat onzekerheid in zich voelen en alles wat het doet. Seks is een activiteit die het gevoel van eigenwaarde verbetert en het laat zowel mannen als vrouwen gewenste voelen en verzorgd.

Het niet hebben van deze ervaringen veroorzaakt ontevredenheid eigen wat kan leiden tot depressie, angst en moeite met het nemen van beslissingen.

8. De gevaarlijke gevoel van eenzaamheid

Marilyn SoledadMarilyn Soledad

Pas op! Voel de eenzaamheid kan leiden tot een aantal goede beslissingen te nemen, vooral als het gaat om seks. Na een lange tijd doorbrengen zonder het gevoel de emotie van seks, het gevoel van eenzaamheid begint de emoties overheersen en kan het volgende gebeuren:

  • Rond het idee van roeping, te vinden of terug te keren met een ex-partner.
  • Sex zoekopdrachten iemand die dicht, als een vriend (of vriend) of een geliefde.
  • Er is een grote mogelijkheid van willen casual sex met een vreemdeling op een feestje, vooral na het nuttigen van een paar drankjes.

we zeggen dat zijn onverstandige beslissingen, aangezien elke negatieve gevolgen, hoewel niet in alle gevallen kan hebben.