8 Foods die strijd griep helpen

Griepvaccins zijn niet de enige manier om dit vervelende ziekte of verkoudheid die te vaak de neiging voor deze tijd van het jaar te voorkomen. Diverse onderzoeken en studies hebben een verband tussen bepaalde voedingsmiddelen en de preventie en behandeling van griep, verkoudheid en verkoudheid gevonden. zodanig voedingsmiddelen hebben eigenschappen die verdediging en vergroten dankzij dat ons lichaam sterk genoeg is om een ​​virus aanval te weerstaan.

Het idee is dat jij de voedingsmiddelen die u helpen om de griep te bestrijden en beginnen om vaker op te nemen in het dieet om de consumptie van drugs, die niet altijd de beste optie te vermijden. Dan is een kleine lijst met 8 beste voedingsmiddelen om de griep te bestrijden.

pompoen


pompoen Lady_foxpompoen Lady_fox

Inclusief vaker in het dieet pompoen is ideaal om de griep te slim af. Dit voedsel heeft een hoge aanwezigheid van beta-caroteen, eenmaal in het lichaam wordt omgezet in vitamine A, die het immuunsysteem versterkt, waardoor ziekten, met name de luchtwegen te voorkomen. Pompoen kan de crème, gekookt, gebakken met rijst, onder anderen verbruikt. ook Het wordt aanbevolen om pompoenpitten te consumeren, die door het hoge gehalte aan zink, Het helpt de vorming van witte bloedcellen die nodig zijn om de ziekte te bestrijden.

Granada

Een ander voedsel dat we niet kunnen missen om de griep te bestrijden is Granada. Deze voeding is rijk aan vitamine C, Het is drie keer meer antioxidanten dan groene thee, en ook betrekking heeft op de dagelijkse behoefte aan foliumzuur. De eigenschappen ons helpen om het immuunsysteem te versterken, maar wordt ook aanbevolen om koorts, keelpijn of een oorontsteking te verlichten.

tonijn

Tonijn is een rijke bron van selenium, die helpt de cellen te beschermen tegen schade door vrije radicalen en versterkt het immuunsysteem. Wilt u de strijd tegen griep een heerlijke manier te winnen, voel je vrij om veel tonijn salades en sandwiches te nemen.

kiwi

Kiwis-SlimmingKiwis-Slimming

Hoewel oranje en andere citrusvruchten zijn een goede hoeveelheid vitamine C, de Kiwi is de meest krachtige en aan te raden om de verdediging te versterken. Deze voeding bevat twee keer zoveel vitamine C dan een sinaasappel, waarbij bevordert ijzerabsorptie ook volledig de dagelijkse behoefte van deze vitamine bij zowel volwassenen als kinderen.

Mandarijn en jus d'orange

Citrusvruchten zijn de beste bondgenoten van het organisme in een tijd van verkoudheid zoals het is winter. Orange is een rijke bron van vitamine C, die helpt om het immuunsysteem te versterken en maakt ons sterker naar mogelijke virussen geconfronteerd. Tangerine hoewel niet zo rijk aan vitamine C, zoals sinaasappels, brengt grote doses bèta-caroteen, ook van essentieel belang om te strijden om de griep te geven. Voedingsdeskundigen raden het eten van fruit afwisselend hield, en ook ons ​​eraan herinneren dat we de citroen niet mogen vergeten.

champignons

Champignons bevatten een stof genaamd beta-glucan, die verantwoordelijk is voor het verlagen van cholesterol en het vergroten van het immuunsysteem. Ze kunnen worden bereid in soep, gebakken, crèmes, onder anderen.

rauwe knoflook

knoflookknoflook

Consumeren rauwe knoflook kan 100% van alle eigenschappen die dit krachtige voedsel te gebruiken. Knoflook is een natuurlijk antibioticum, die niet alleen helpt voorkomen, maar helpt ook om te genezen. Dit voedsel helpt bij het verhogen afweer van het lichaam, waardoor de reactie op de aanval van virussen en bacteriën te verbeteren. Het wordt aanbevolen om infecties van de luchtwegen te bestrijden en te behandelen hoest; Het is ook ideaal om slijm makkelijker te treden met de griep of verkoudheid te verdrijven. Geen excuses voor het niet voortdurend te eten omdat het produceert een slechte adem kan worden in de tegenaanval met citroensap of kauwen wat peterselie. U kunt er ook voor kiezen om knoflook parels, die beschikbaar zijn in een health food store te nemen.

yoghurt

Yoghurt en andere gefermenteerde producten, helpen een gezond immuunsysteem te behouden. Dit voedsel maar niet goed de symptomen van de griep tegen te gaan, is het raadzaam op te nemen in het dieet, wanneer deze ziekte, vooral als de arts het gebruik van antibiotica heeft aanbevolen aanwezig zijn. Het gebruik van antibiotica vernietigt de darmflora te regenereren als het is onze eerste verdedigingslinie tegen bacteriën, en dat is waar de yoghurt doet het werk. Het moet dagelijks worden verbruikt voor griep behandeling.

Like this post? Please share to your friends: