Elke dag ben ik meer menselijke, minder volmaakt en gelukkiger

Het accepteren van jezelf is een avontuur dat lang kan duren. Maar op het moment dat we een goed gevoel over wat we zijn, wat we hebben en wat we hebben bereikt, krijgen die innerlijke balans zo belangrijk.

Sommige mensen brengen een groot deel van zijn leven te doen alsof iets dat niet. En niet alleen dat. Verre van het accepteren, het maakt een duizend inspanningen om dit en dat te veranderen, door het uitoefenen van een lange afstand race op zoek naar die ideale je in gedachten hebt, en bijna nooit werkelijkheid ontmoet, wat men is.


Er zijn maar weinig vrouwen die een perfect lichaam zijn hele leven kan hebben; In feite, zelfs de modellen zelf. En nog: sommige mensen, in plaats van zich te concentreren hun obsessie om een ​​perfect lichaam te krijgen hunkert naar een perfect leven te hebben: een ideale woning, een perfecte man en kinderen dromen.

Het leven is niet perfect. In feite is absolute perfectie niet bestaat. Het leven zijn momenten, momenten die genieten van het grootste geluk, daar waar de aanvaarding van jezelf is de eerste stap die we moeten overwinnen.

Vandaag in onze ruimte nodigen wij u uit om na te denken over het.

Minder perfect, maar gelukkiger

vrouw met vlindervleugelsvrouw met vlindervleugels

Ze zeggen dat degenen die schoonheid te begrijpen de grootste attractie is soms onvolmaaktheid. Als je je afvraagt ​​waarom, het antwoord is simpel: elke geringe onvolkomenheid maakt ons uniek en onherhaalbaar, en dat is de magie.

Accepteer in elk van onze nuances, met onze tekortkomingen en onze volmaaktheden zal in de eerste plaats het evenwicht met onszelf vinden we. Dan zul je evenwicht met de wereld zelf en die omringt ons te bereiken.

Ontdek ook ritueel van geluk

  • Wie zichzelf niet accepteren ontwikkelt een gevoel van onveiligheid naar hem toe.
  • Onveiligheid op zijn beurt ontevredenheid. Iedereen die ontevreden met zichzelf slechts weinig gefrustreerd of het ontwikkelen van adaptieve gedrag: afgunst, angsten ...
  • Niemand is gelukkiger over het hebben van een perfect lichaam. In feite zijn veel mensen die na het hebben bereikt op basis van oefeningen, restrictieve diëten en zelfs te gaan door middel van chirurgie, ontdekken ze dat nog steeds geaccepteerd.
  • Ook moet worden opgemerkt dat soms, de noodzaak van een "self-perfectie" is ingeprent uit de kindertijd. Het hebben van een strenge moeder of vader leidt tot ernstige einde, waaruit blijkt dat de onveiligheid in onszelf, waar we denken dat perfectie kan onze enige antwoord zijn.

Noodzaak om altijd te bereiken dat moment in ons leven cyclus, ten slotte, veronderstellen we zoals we zijn. Dit moment moet verschijnen late tienerjaren aankomst vroege jeugd, als ons lichaam is volwassen geworden.

vrouw met de handen op de borstvrouw met de handen op de borst

Vanaf hier gebeurt het grote avontuur van ons leven. Daar waar alleen de meest bevoordeelde in emotionele kwestie, zal het gevoel van eigenwaarde en zelfbeeld vooruit uw leven pad met grote integriteit, open voor alles wat het leven biedt, want op hun beurt, hebben veel te iemands leven te geven.

Elke dag ben ik meer van de mens en meer ontvankelijk voor wat me omringt

Wat betekent het meer humaan te zijn? Het is duidelijk, we zijn allemaal mensen, we zijn allemaal geboren, we groeien en we proberen te leren van elk aspect om ons heen. Nu als er één aspect dat ons heeft gemaakt menszijn en differentiëren de dierenwereld de emoties, gevoelens ...

Ontdek ook de kenmerken van emotionele roofdieren

  • Humaner Het is gevoeliger voor de realiteit van het dagelijks leven.
  • Luister is om onszelf te leren kennen en te begrijpen onze behoeften, wetende Intuit beurt aan anderen om de banden te versterken, om empathie te tonen ...
  • We zijn allemaal mensen, maar de waarheid is dat slechts een deel van ons werkt met echte emotionele intelligentie: Respect, het bijwonen, het communiceren met integriteit en het bevorderen van een echte medeplichtigheid waar iedereen wint en niemand verliest.

Om dit belangrijke niveau waar u verbinding maakt met iedereen om ons heen te bereiken Het is noodzakelijk in de eerste plaats om te verbinden met onszelf te accepteren.

  • Acceptatie is niet beperkt blij met ons lichaam, onze fysieke verschijning te zijn.
  • Acceptatie is er ook vanuit ons verleden, onze successen, maar ook onze fouten.
  • je moet aanvaarden mislukkingen terwijl ze integreren voor het leren. Op deze manier geeft manier om de acceptatie van elk aspect van ons leven, ons verleden en ons heden.

vrouw met een blad in de handvrouw met een blad in de hand

Gelukkig zijn niet onverenigbaar is met het maken van fouten. Ook moeten we niet verwarren en gaan ervan uit dat degenen die het dragen en hebben een perfect leven zijn gewoon blij. Geluk zijn momenten zijn momenten, daar waar het essentieel is dat begint in de eerste plaats uit onze eigen interieur.

Wil je meer lezen? Leer hoe je de illusie in het paar te behouden

Alleen degenen die trots zijn op zichzelf en op hun beurt voelen, weten handelen nederig respect voor anderen en het bevorderen van het geluk van anderen krijg deze wereld een veel betere dag tot dag.

Dus, altijd herinneren ooit menselijker, minder volmaakt en gelukkiger te zijn.

Like this post? Please share to your friends: