Het hebben van een zoon is een schat

De zoon is een schat voor elke moeder en vader, zij zien het terug te vinden in dit nieuwe leven, en hoopt om de wereld een dappere man gelukkig te zijn en anderen gelukkig te geven.

Alle kinderen zijn kostbaar en waardevol, zowel jongens of meisjes, en we willen allemaal en op te voeden gelijk.


Nu is het karakter van een zoon vaak, soms, iets anders en, in het algemeen, de neiging om de behoeften van wat de moeite waard om te overwegen aanklagen.

Kinderen zijn geen kopieën van hun vaders of hun moeders, die nodig vergeet niet dat ze een stem en een onderscheidend vermogen, we moeten weten hoe te begeleiden om te leren verantwoordelijk, volwassen en gelukkig te zijn.

We leggen uit hoe.

De zoon: uitdagingen en strategieën voor het onderwijs

We merken nogmaals dat de opvoeding van een jongen en een meisje in gelijke mate en zonder te vervallen in genderstereotypen moeten worden uitgevoerd.

De tips die hier zal brengen zal worden gegeven door de behoeften van elk kind, maar meestal zijn fundamentele instrumenten die kunnen helpen ons te helpen en begeleiding.

son-male (3)son-male (3)

Leren niet de sterkste, de slimste of de dapperste zijn. Leer hem om "zichzelf"

Een fout die veel gezinnen kan maken is, nogmaals, dat van vallen in genderstereotypen en gender we eerder aangegeven.

Zie ook: "Ik ben een moeder, geen slaaf van het huishouden. Virale brief van een Australische moeder "

  • Sommige mensen willen je zoon om de beste voetballen, de sterkste op school, de meer gedurfde met de meest intelligente klasse vrienden. Het is niet gepast.
  • De zoon zal hetzelfde doen met onze dochters, Het laat hen wat ze zelf kiezen wat ze willen zijn, wat ze willen oefenen in hun vrije uren en dromen die ze willen tijd te bereiken.
  • Een kind hoeft niet te worden gewezen op een bepaalde sport als hij niet wil of niet willen.

Ken uw kind en wil niet dat het om een ​​kopie van jezelf.

U kunt leren wat je wilt, kun je je begeleiden bepaalde hobby's en houdt ervan om ze te kennen, maar nooit op te leggen per se iets wat hij niet leuk.

Een mannelijk kind heeft ook het recht om te rouwen

Zonen worden niet geboren zijnde sterker dan meisjes, noch zijn onkwetsbaar. Een andere fout dat sommige ouders kunnen vallen en sommige moeders vertellen je vaak is die van "niet huilen, je bent een man en de jongens moet sterk zijn zonder een traan."

  • Kinderen, als meisjes, die ze nodig hebben om hun emoties te ventileren; laat huilen als ze het nodig hebben.
  • In de eerste plaats van belang dat we moedigen onze zoon is voldoende emotionele communicatie. proberen vast te stellen vanaf het begin van een relatie van vertrouwen.
  • Maak nooit de lol of ironices wat ik je kan vertellen, nemen hun ideeën, gedachten, emoties en hobby's. Voor hem is het belangrijk en als u op enig moment bekritiseren of maak lol, is het waarschijnlijk om te stoppen met vertrouwen jou.

Ontdek ook "hoe emoties invloed hebben op onze pijn"

zoonzoon

Kinderen zullen hun ruimte vroege vragen

Kinderen momenten oscilleren tussen de behoefte aan bevestiging en verwennerij meer bedriegers en extreme verlangen om alleen te zijn en hebben hun rechten en onafhankelijkheid. Ik zal ook begin te maken.

  • We moeten geduld, intelligentie en hoge onderhandelingspositie te hebben. Kinderen zullen negatief reageren op een eenvoudige ban vorm, dus je moet ze pleiten om tenminste begrijpen waarom ze bepaalde dingen nog niet kunnen doen.
  • Het is ook nodig als een zoon u ruimte en bepaalde rechten vraagt, hij Ook leren we de noodzaak om verantwoordelijkheid te nemen.
  • Daarom, aarzel dan niet om hen verantwoordelijkheden te geven van zeer klein (als meisjes, natuurlijk).

Aspecten zoals de volgorde in zijn kamer, hulp thuis, huisdier zorg of de verantwoordelijkheid om te zorgen voor hun spullen zijn eenvoudig en essentiële aspecten waaraan moet worden voldaan.

man-kind (2)man-kind (2)

Tot slot, met een mannelijk kind is een schat en een uitdaging. Hun onderwijs is altijd gebaseerd op het begrijpen van uw behoeften en emotionele communicatie, en dat medeplichtigheid aan ons altijd vertrouwen te vergemakkelijken.

Ontdek waarom het nuttig kan zijn om je kinderen te schilderen mandala

Respecteer zijn karakter, zijn smaak, ik weet dat het dagelijks pijler dienen als een voorbeeld voor leren om onafhankelijk te zijn en volwassen genoeg zijn om te vechten voor hun dromen, wetende dat je elke dag van hun leven met hem.

Als moeders, als ouders, willen we op elkaar en daarom zijn onze zonen en dochters ook te voeden met dezelfde rechten en verantwoordelijkheden. Het is belangrijk.

Like this post? Please share to your friends: