Negatieve effecten van de gezondheid van de mobiele telefoon

Modern gemak dat mobiele telefoons bieden is verantwoordelijk voor meer alledaagse gebruik van deze. Maar overmatig gebruik kan invloed hebben op uw gezondheid. Dan weet de negatieve effecten van de mobiele telefoon voor de gezondheid en de veiligheid tips voor gebruik.

Verhoogt stress

De hoge frequentie van het gebruik van mobiele telefoons kan negatieve effecten hebben op onze stress te hebben. Het geluid van constante gesprekken, trillende waarschuwingen en herinneringen kunnen gemakkelijk gestrest raken. Een studie aan de Universiteit van Göteborg, Zweden, toonden aan dat hoge gsm-gebruik wordt geassocieerd met stress en slaapstoornissen bij vrouwen, terwijl de constante mobiele telefoon te gebruiken werd geassocieerd met slaapstoornissen en depressie symptomen bij mannen. 


Raad: Los te koppelen van de technologie van tijd tot tijd in en uit voor een moment van uw telefoon

Straling en elektromagnetische golven naar de hersenen

Verschillende onderzoeken hebben gevonden dat met een mobiele telefoon in het oor kunnen leiden tot een toename van de hoeveelheid van potentieel schadelijke elektromagnetische golven geabsorbeerd in de hersenen en andere lichaamsdelen. Ook overmatig gebruik van mobiele telefoon is gekoppeld aan kanker.

Raad: Nagegaan of het mogelijk gebruik van een hoofdtelefoon of luid, gebruiken meer tekstberichten en minder praten, bellen alleen wanneer het signaal sterk is, als u uw telefoon probeert te gebruiken om zo ver mogelijk te laten van uw lichaam (laat je niet zak of vastgemaakt aan je riem of onder het kussen).

Verhoogt het risico van de ziekte in uw immuunsysteem

Een andere negatieve effecten van de mobiele telefoon via haar onophoudelijke aanraking, want dit kan Alberge meer bacteriën veroorzaken. Olieachtig of vettig residu op uw telefoon opnieuw na het gebruik van het een dag kan meer vatbaar ziekten bacteriën die gevonden in een toilet. Er zijn zelfs mensen die hun mobiele badkamer in te voeren, kan dit de hoeveelheid ziektekiemen te verhogen op het apparaat.

Raad: Handwashing is een van de beste manieren om gezond te blijven en kiemen op uw telefoon te minimaliseren. Het is ook belangrijk om uw telefoon minstens een keer per week schoon te maken. Een vochtige doek (niet nat) zal het lukken, maar ook kan kopen desinfecterende doekjes.

Verhoogd risico op chronische pijn

Mobiele telefoons vereisen het constante gebruik van de handen, vooral als sms-berichten en e-mails worden verzonden. Het antwoord op de vele berichten te schrijven op een hoge snelheid kan pijn en zwelling van de gewrichten veroorzaakt. Rugpijn is ook vaak met toenemende gebruik van mobiele telefoons, met name als de telefoon wordt gehouden tussen de nek en schouders terwijl het doen van multitasking.

Raad: Controleer uw houding wanneer u in gesprek bent op uw telefoon.

Verhoogt het risico op problemen met het gezichtsvermogen

Kijk naar je mobiele apparaat kan het zicht problemen in de toekomst te veroorzaken. De schermen op mobiele apparaten zijn meestal kleiner dan computerschermen, wat betekent dat ze meer kans te hebben om scheel en druk op uw ogen om de berichten te lezen. Dit is de zogenaamde digitale vermoeide ogen.

Raad: Als een bril, vergeet dan niet om ze te dragen elke keer dat u lezen op uw mobiele telefoon. Een ander idee is om de zoom gebruiken om een ​​groter scherm wilt bekijken.

4345531912_0ec22fb5934345531912_0ec22fb593

Afbeeldingen met dank aan cbrshc en angeliquexo

Like this post? Please share to your friends: