5 voordelen van het hebben van een gevoel voor humor

Bent u een vrolijk persoon? Hebben mensen herinneren u omdat u altijd de positieve kant alles weten? Gevoel voor humor is een functie die niet beschikbaar is voor iedereen.

In de maatschappij waarin wij leven, waar slachtofferschap, pessimisme en klachten komen vaak voor in ons dagelijks leven, een gevoel voor humor wordt iets "vreemde", zelfs uit de toon met de omgeving.


Lee: Onverschrokken is normaal, niet pessimistisch

Echter, als je weet dat het leven zien met humor, laat deze slip weg! Nou vandaag zullen we in het hebben geen gevoel voor humor te praten over de grote voordelen.

1. Heeft u een gevoel voor humor ons ontspant

Stress op de agenda. Verantwoordelijkheden op het werk, met familie, kinderen, huis ... Dit alles maakt ons soms overflows en dat gevoel maakt ons nerveus en op hetzelfde moment, lijken we uitgeput.

Gevoel voor humor helpt ons om "de pis" van vele omstandigheden waarvan wij geloven ons overweldigen, maar die in werkelijkheid we kunnen.

relaxed manrelaxed man

Bovendien, Het stelt ons in staat om de meest stressvolle situaties te zien vanuit een meer positieve vooruitzichten, die helpt houdt onze motivatie en blokkeren we ons.

2. Het is een manier om anderen aan te trekken

We hebben nooit ontdekken dat een negatief persoon trekt iedereen naar zichzelf. Echter, iedereen die humor en geluk uitstralen zijn altijd omringd door mensen.

Dit is zo omdat anderen worden aangetrokken door de positieve besmetting hen die naar die persoon zal een geweldige ervaring leven.

Ontdek 5 psychologische trucs te lokken het aantrekken van anderen om je

Evenzo gevoel voor humor helpt ons om de aandacht te trekken een publiek dat kan luisteren naar onze conferentie.

Doses van humor die wij leveren zal niet slapen, stay tuned en genieten.

3. Verbeterde lange termijngeheugen

Een studie uitgevoerd Melissa B. Wanzer leraar en gepubliceerd in het tijdschrift Communication Onderwijs zei dat een gevoel voor humor verbeterd behoud van lange-termijn geheugen.

Dit waren zijn woorden:

"De humor, in combinatie met alle instructies, krijgen de aandacht van luisteraars, helpt hen de inhoud van de spraak te verstaan ​​en verhoogt de capaciteit voor de verwerking daarvan, die resulteert in een verhoogde retentie en het leren."

geheugengeheugen

4. Het helpt ons om een ​​betere gezondheid

Gevoel voor humor kan ons niet alleen helpen al het bovenstaande, in het bijzonder in het geheugen in onze hersenen te verbeteren, maar kunnen we ook veel gezonder.

Dit komt omdat wanneer we lachen onze spieren te ontspannen en de bloeddruk daalt, dus het is zeer positief voor iedereen die hart lijden.

Lee: 8 dingen die je immuunsysteem te vernietigen

Evenzo gelach en humor te verbeteren ons immuunsysteem, dus als we willen minder ziekte en beter te bestrijden infecties, we lachen!

Ongetwijfeld een gevoel voor humor vermindert het risico van een hartaanval en ook de mogelijkheid van een beroerte.

5. Het helpt ons om gelukkiger te zijn

Gevoel voor humor helpt ons te zijn, zonder twijfel gelukkiger. Het stelt ons in staat om het leven te beroven met een meer positieve, het verhogen van onze veerkracht en relativerende problemen.

wanneer terzijde negativiteit en beginnen met de positieve dingen die slechte tijden hebben zien het leren, te overwinnen een angst, een uitdaging om te verbeteren ... dan zijn we veel gelukkiger.

Daarnaast is het gevoel voor humor stelt ons in staat om de spanning, waardoor de minimum we springen om het even welke weinig argument, dat kan invloed hebben op onze relaties zullen voorkomen vrij te geven.

mens lachenmens lachen

Voordat je gaat niet te missen: de optie om na te denken positief. positief denken

Je bent je te maken met alle voordelen die een beetje humor jouw beurt toe te voegen aan het leven, nu voor u. Bent u positief? Zou je willen zijn?

Als dat zo is, start pessimistisch verlaten die comfortabele positie en beginnen aan de goede kant van dingen te zien. Hoewel het moeilijk om het te zien, het is er. Je hoeft alleen je ogen open.

Like this post? Please share to your friends: