Oefeningen om je voeten te ontspannen

Voeten dragen ons gewicht en lijden als we zijn vele uren staan ​​met ongepaste schoenen of een te zittend leven te dragen.

We leggen uit verschillende oefeningen die ons helpen te ontspannen uw voeten, het verminderen van ontstekingen en mogelijk toestaan ​​van een goede rust na de reis.

lopen op blote voeten


Iedereen heeft de mogelijkheid van het lopen op blote voeten op het zand op het strand dagelijks, moet aarde of gras deze kans te grijpen, want het is een ideale keuze, niet alleen om te ontspannen de voeten veel, maar ook elektromagnetische golven te elimineren rekenen wij ons voortdurend contact met de elektronica. Het is ook de beste remedie tegen slapeloosheid.

Idealiter lopen half tot één uur, vervolgens wassen en drogen goed.

strand voeten mattsabo17strand voeten mattsabo17

Stepping op een zitzak

Voor deze eenvoudige en effectieve uitoefening maar we hebben een vrij hard zitzak, zoals tennis. We zullen het op de vloer en als we staan, zullen we stappen op de zitzak met een voet, in een poging om de druk op alle gebieden van de zool te zetten, aan te dringen dat de meeste ons pijn. We moeten ervoor zorgen dat we gaan door het hele plant.

Herhaal de oefening met de andere voet.

Aan het eind zullen we staande worden gehouden en je zult merken wanneer de zool veel heeft versoepeld.

Deze oefening is vergelijkbaar met het ontvangen van een reflexologiebehandeling, en het helpt het stimuleren van het hele organisme.

olie massage

Deze massage kan het zelf doen, maar het is veel meer ontspannen en plezierig als je iemand anders kan doen. We zullen een plantaardige olie (amandelolie, olijfolie, zonnebloemolie, etc.) of vochtinbrengende crème, die voeg ze druppels lavendelolie, die ontspannen en aromatische gebruiken.

Masajearemos goed de hele voet, met name de gebieden die we merken kouder, totdat de gehele voet bij een warme temperatuur. Laten we het principe enkels en kuiten niet vergeten.

laurabillings voetenlaurabillings voeten

benen omhoog

Voor mensen die vaak last zwelling van de voeten en enkels, raden wij aan dat elke middag of avond te gaan liggen met je benen een beetje meer hoogte, plat op de muur of op kussens.

Om u te helpen elimineren overtollige vloeistof We kunnen ook infusies van paardestaart of consumeren diureticum fruit zoals watermeloen, meloen, peer en ananas. ook een aantal groenten zoals uien of selderij Ze zijn erg diuretica en we in bouillon kan nemen, maar altijd beter tijdens de dag en niet 's nachts, om de drang naar het toilet te gaan tijdens de nacht te sparen.

koude douche

Als we een beweegbare handvatdouche kunnen we een koude douche kuiten en voeten die ons helpen te ontspannen je benen en voeten en laat ons een goed gevoel, maar ook ons ​​helpen circulcación verbeteren.

De tour we zullen doen met de jet douche is als volgt:

  1. Tot aan de buitenkant van het rechterbeen
  2. Langs de binnenkant van het rechterbeen
  3. Tot aan de buitenkant van het linkerbeen
  4. Toen we bij de knie had een moment rechterknie en de linkerknie terug naar omhoog of omlaag te volgen
  5. Als we dezelfde route via de achterkant van de benen kan doen, zonder de knieën te veranderen.

Voetbaden warm water

Voet baden met warm water met een oude remedie zeer gemakkelijk te bereiden, en ze zijn zeer nuttig voor pijnlijke of ontstoken sorry.

Bovendien, water We kunnen natriumbicarbonaat of grof zeezout toe goed, die ook zeer ontspannend effect.

Twee soep mix bakpoeder en zout in het water scoops, die zo heet als we kunnen verdragen zal zijn, en zal zijn voeten voor ten minste een half uur te zetten. Als we merken dat het water afkoelt kunnen we warm water toe te voegen. Deze baden kunnen doen elke dag voor het slapen gaan.

Afbeeldingen met dank aan mattsabo17 en laurabillings

Like this post? Please share to your friends: