Valora mensen als u, niet als je verliest

Gedurende ons bestaan, en de levenscyclus, veel mensen verliezen geliefden.

We zijn niet alleen maar praten over de dood, want in onze manier hebben we afscheid genomen significant wezens die, om welke reden, hebben zich verplaatst naar niet meer in ons aanwezig zijn.


Als je verliest iemand opent een tijd van herinnering en reflectie waar je probeert om een ​​reden voor wat er gebeurd vinden. De manier waarop we overwinnen dit proces en de conclusies die wij bereiken zal ons helpen om het gezicht van de toekomst in een of andere manier.

Wij nodigen u uit om na te denken over het.

Wat je verliest niet altijd toestaan ​​om vooruit te gaan "lichtere"

redhead-woman-with-mirror-in-de-kant spijt wat je verliestredhead-woman-with-mirror-in-de-kant spijt wat je verliest

In onze ruimte vaak heb je het over de noodzaak om "te verplaatsen light", afgezien van deze complexe relaties die in plaats van het brengen ons evenwicht, ongeluk brengen ons.

Maar er is iets zo belangrijk als af van wat ons pijn doet, en weet Ook bieden de beste van ons tot de mensen die we liefhebben in het "hier en nu" zonder te wachten op morgen, en zonder de veronderstelling dat bepaalde dingen.

Lees ook over 4 tips om te gaan met verdriet en ontmoediging

  • Vandaag de dag is de maatschappij gebouwd op de pijlers van de snelheid en de kwetsbaarheid van de link. We willen alles en we willen het nu, en niet altijd tolereren frustratie, wordt verteld dat "nee" of dat bepaalde dingen zijn niet zoals we verwachten.
  • In de afgelopen jaren is er een interessante sociale beweging genoemd is "Slow" (langzaam) dat verheft moeten ons tempo te vertragen en toestaan ​​dat onze relaties om meer volledig te leven, het waarderen van de meest fundamentele en eenvoudige dingen van het leven.
  • Onze focus op thema's zoals werk, de noodzaak om te verbeteren, om dingen te krijgen en om diezelfde dingen te verzamelen, verliezen we de waarde van die puur en essentieel onderdeel van onze persoonlijke relaties liefde.
  • Als we deze levensstijl te handhaven wat er zal gebeuren is dat je uiteindelijk verliest wat we echt belangrijk vinden. En wat je verliest is een wond die voor altijd blijft in je hart.

vrouw kijken naar een vogelvrouw kijken naar een vogel

Haast is de grootste vijand van mindfulness, deze houding tegenover het leven, dat is toegestaan ​​om te vertragen en te waarderen elk aspect om je heen en de mensen die u belangrijk zijn.

De links zijn sterk voeden zich met oprechte genegenheid, wederkerigheid en erkenning. Als mensen om ons heen niet deze problemen te voelen, lopen we het risico ze te verliezen. Relaties moeten worden gevoed en verzorgd, en dus altijd de moeite waard te vertragen en te kijken naar wat we voor ons hebben.

De noodzaak om te leven op de hoogte van wat belangrijk is

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar niet iedereen is in staat om prioriteiten te stellen in je leven en het aanpakken van wat belangrijk is ten opzichte van wat staat als secundair.

We begrijpen dat ons werk verplichtingen, bijvoorbeeld, zijn essentieel voor het behoud van een gezin en voor een fatsoenlijk leven. Maar soms, geen behoefte om te streven zo hoog of krijgen zo laag als om stress te laten of onder druk te zetten ons voor de gezondheid verliezen, en zelfs degenen die we liefhebben.

Wij raden het lezen van "je moet gaan van wie nooit iets om te stoppen te laten"

  • Het leven is een evenwicht te weten en te kunnen reorganiseren onze aandacht, interesse en motivatie aspecten die kunnen verrijken "niet wezenlijk", maar emotioneel.
  • Geen behoefte om na te denken over wat "vandaag leven alsof er geen morgen, of knuffel je kinderen met zo'n intensiteit alsof het de laatste keer." We moeten niet vallen in deze fatalistische gedachten, het is gewoon zodat we de huidige genieten in de hoogste zin.
  • Elk verlies wordt ervaren met lijden. Zelfs de scheidingen zijn nodig, we struikelen over zichzelf om een ​​bepaalde periode van introspectie waar we genezen vele wonden. Dus om te voorkomen dat deze situaties moeten worden voorbereid.
  • We moeten begrijpen dat in dit leven niets heerst altijd. We zijn kort passagiers in een wereld van onzekerheid.
  • Nu, als er al een wreed ding om ons een aantal andere fataliteit, de moeite waard om dat gebied dat "het is controleerbaar" van onze kant te brengen. Als je van iemand houdt, en tonen Zorg voor het zo dat je gevoelens niet jouw kant vertrekken.

Lee ook "Degenen die niet zijn, degenen die slapen in onze harten"

hugshugs

We praten niet alleen over relaties. Elke schakel heeft aandacht nodig: Biedt zorg, liefde en respect voor uw kinderen, zodat morgen, als volwassenen, hebben altijd een reden om terug te keren naar uw kant.

Doe hetzelfde met je vrienden, met uw andere familieleden.

Als je wilt dat iemand valóralo als je, of zal het risico van spijt lopen als ze alles weg besluiten verloren van u.

Like this post? Please share to your friends: