Tips om te beginnen intelligent te trainen

Vele malen heb je wilde beginnen serieus te oefenen, maar tot nu toe niet echt je had voorgesteld. Echter, omdat je gaat om een ​​inspanning te leveren om beter te worden, raden wij u eerst dit artikel te lezen.

Met deze tips vindt u de maximale winst van de oefening je krijgt, en sinds de vroege dagen van te voren de grote voordelen die het brengt u.

doe het geleidelijk


Niet alleen willen we beginnen uit te oefenen; We willen ook dat de kracht van de wil op de lange termijn te behouden. Om dit te doen moeten we niet radicaal zijn, want zo niet, dan lopen we het risico dat we passeren hetzelfde met een dieet: we moe en maken ons een rebound effect.

Begin langzaam en niet te sterk doelen niet. Het verhogen van de duur en de intensiteit in de weken en maanden en vergeet niet te belonen gezonde manier elke keer als je een podium te voltooien.

Wij bieden u een teken je agenda en een echte evolutie van de oefening die u wilt doen.

Het is niet te lijden

De oefening moet inspanning te nemen, maar moet niet worden lijden. De hersenen moeten reiken positieve orders en tevredenheid, en geen gedachten van negativiteit.

Het is daarom erg belangrijk dat u, waar mogelijk, oefeningen die je leuk vindt of die u positieve emoties. Sommige mensen te wijzen op klassen soortgelijke of vrienden, het krijgen van muziek of het doen van oefeningen buiten.
wandelen natuur sport marketing deluxewandelen natuur sport marketing deluxe

Vergeet niet te rekken voor en na

De meest verwaarloosde deel van de oefening zijn meestal de rekken, moeten we altijd doen voor en na het sporten. Tijdens de oefening, het lichaam in te dienen een inspanning die contracten en, dus we kunnen echt resultaten te krijgen, strekken we om blessures te voorkomen en krijgen de elasticiteit. Dit is niet alleen energie te besteden, maar onze houding zal verbeteren en contracturen verdwijnen.
Repository vrouw running sport strandRepository vrouw running sport strand

drinkwater

Het water neemt niet alleen weg dorst. Als we zweten en we niet genoeg drinken, lopen we het risico van steeds uitgedroogd en desmineralizarnos, die van invloed zijn vooral een gebrek aan energie, naast andere gevolgen.

Breng altijd de fles. U kunt zelfs de voorbereiding van uw isotone drank, het toevoegen van citroensap, een snufje zeezout en honing.

Note ademhaling

Toen we aanzienlijke inspanningen geleverd, we vergeten vaak het allerbelangrijkste, die net ademt. Als we niet goed fatigaremos doen ademen, zal het veel meer kosten en we zullen niet zo snel herstellen.

Aangezien de uitoefenprijs is intenser, altijd onthouden om te inspireren en krijgt de lucht naar aanleiding van de beweging. U zult een groot verschil merken.

Monitoren slechte houding

We hebben ook de neiging om inspanningen om onze aandacht te richten op iets en vergeet de rest van het lichaam te maken. Als we een goede monitor of coach, zal hij verantwoordelijk zijn voor het corrigeren van zijn of herinneren ons aan de juiste houding voor deze oefening.

Als aan het einde van de oefening zijn we moe of later, we schoenveters, dat is volkomen normaal. Wat niet normaal is dat we specifieke pijn of contracturen.

Niet massages ontslaan

De eerste paar weken zal uw lichaam geleidelijk aan te passen aan de nieuwe tempo en zeker je ongemak of voel me erg moe. U kunt de inspanning te belonen met een sessie van massage, fysiotherapie, osteopathie, enz. Op zoek naar een goede professional en laat je lichaam ook leren om te ontspannen.

marketing deluxe massagemarketing deluxe massage

Kom eiwit

Eiwit is essentieel in onze voeding, maar als het de fysieke inspanning zal toenemen, met name rekening moet hebben. Eiwit, dat niet alleen uit vlees, zal helpen om toon en spieren gemakkelijker.

Laat u niet ontbreken in uw dagelijkse voeding een aantal van de volgende producten:

 • Meat.
 • Fish.
 • Egg.
 • Melk of zuivelproducten.
 • Pulsen.
 • Noten.
 • Paddestoelen.
 • Spirulina.
 • volkoren.

Arnica om te herstellen

Een goede remedie voor sporters is de arnica, een bloem die wordt gebruikt ter voorkoming en behandeling van blessures en te helpen voor en na het sporten.

 • Arnica cream: U kunt zich aanmelden op de overbelaste of pijnlijke gebieden.
 • Arnica Montana 15 CH: Dit homeopathisch middel is ideaal voor toen we begonnen met het doen van sport. U kunt drie korrels drie keer per dag, een aparte maaltijden en sterke smaken en menthol als kauwgom of tandpasta te krijgen onder de tong.

Afbeeldingen met dank aan marketing luxe, repository en ponte1112.

Like this post? Please share to your friends: