Wat kan er gedaan worden om het herstel van kraakbeen?

De meest geschikte manier om gezond kraakbeen en reparatie al beschadigde ons lichaam te handhaven is een goede en gezonde voeding te verstrekken, waaronder vitaminen in het, net als degenen die verantwoordelijk zijn voor het leveren van goede prestaties van het lichaam en vooral de gewrichten zijn.

Om deze reden is het zeer belangrijk om een ​​uitgebalanceerd dieet te houden en aan te vullen met een aantal vitaminesupplementen. Deze keer zullen we vitaminen die kunnen bijdragen aan de versterking van alle kraakbeen gebieden van het lichaam onthullen.


De meest belangrijke vitamines te herstellen kraakbeen te helpen zijn:

vitamine A

Vitamine A is een van de belangrijkste voor de gezondheid van alle lichaamsweefsels componenten, het heeft een grote anti-oxidant en elimineert vrije radicalen, die schadelijk zijn voor de cellen van het lichaam zijn.

Al degenen die hebben geleden onder de gewrichten, is het uiterst belangrijk om supplementen die deze gegevens bevatten verbruikt.

Voedingsmiddelen met vitamine A

  • - Levertraan, lever, nieren, eieren, alle zuivelproducten, onder anderen.
  • - De paprika's, meloenen, tomaten, broccoli, zoete aardappelen, abrikozen, grapefruit, wortelen, pompoen en vrijwel alle groenten.

vitamine C

Vitamine C is een van de belangrijkste voor de goede werking van het lichaam; een van de grootste en belangrijkste eigenschappen is te helpen bij de herstel en de groei van weefsel.

Het is ook essentieel voor de productie van collageen, een belangrijk eiwit waarvan de primaire functie is de vorming van pezen, ligamenten en aders ook Het is zeer nuttig in het herstellen van het kraakbeen. Deze vitamine kan niet opgeslagen worden gehouden, dus het moet dagelijks worden aangevuld.

Sinaasappelen zijn lang erkend als een zeer interessante fruit voor haar vitamine C.

Sinaasappelen zijn lang erkend als een zeer interessante fruit voor haar vitamine C. Sinaasappelen zijn lang erkend als een zeer interessante fruit voor haar vitamine C.

De rijkste bronnen van vitamine C zijn groenten en fruit. Vruchten die bevatten zoveel zijn citrus, meloen, papaja, mango, ananas, bessen, guave. In groenten vinden we in aardappelen, tomaten, paprika's, squash, sla, broccoli en anderen.

vitamine D

Vitamine D is zeer belangrijk bij de vorming van botten en kraakbeen, deze wordt opgeslagen in vetweefsel en helpt om calcium te absorberen. Als deze vitamine ontbreekt in ons lichaam lopen we het risico op het ontwikkelen van osteoporose.

De meest voorkomende manier om deze vitamine te krijgen is door sommige vitamine of het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze voedingsstof supplementen. evenzo U kunt ook een paar uur van de zon, die het lichaam productie zal stimuleren.

Voedingsmiddelen die vitamine D te voorzien

  • Vis, oesters, margarine, alle zuivelproducten en verrijkte voedingsmiddelen zoals melk en granen.

Vergeet niet dat de besteding van kraakbeen voelt de pijn bij elke beweging is bijna ondraaglijk, u waardoor u voor een verblijf in een saaie toestand van rust opzetten van een slechte kwaliteit van leven.

Like this post? Please share to your friends: