4 Aanbevelingen voor situps op een goede manier

De fysieke oefening is erg belangrijk in de wereld van vandaag. Elke dag meer mensen die zich inschrijven om een ​​soort van sport te beoefenen, zowel voor esthetische of de gezondheid.

Onder de verschillende activiteiten, staan ​​de beroemde sit-ups.

Wat zijn squats?


Maakt niet uit of de oefening is conventionele of op basis van nieuwe stijlen, is de squat altijd geweest, is en zal aanwezig zijn op het moment van toning het lichaam.

In grote lijnen is het een oefening gericht op de onderste ledematen lichaam.

Hiervan is een uitgebreid werk:

  • spieren
  • pezen
  • ligamenten

Kraakpanden niet alleen bijdragen aan de ontwikkeling van kracht, maar de toon, hypertrofie en een aantal fysieke capaciteiten. dus, het gebied van de billen, dijen en benen werken.

Er zijn verschillende soorten van kraakpanden. Echter, elke zone afhankelijk van de gewenste impuls om deze reden is er geen enkel prototype.

Echter, veel mensen en niet ondergedompeld in de wereld van de oefening, vaak doen ze verkeerd. Slechte uitvoering van kraakpanden brengt vele negatieve effecten.

Een van de meest voorkomende en belangrijkste zijn verwondingen. Hoewel elk segment van de onderste ledematen wordt aangetast, knie meest getroffen door een slechte uitvoering.

Zie ook: 7 redenen waarom je sit-ups per dag zou moeten doen

Aanbevelingen voor het verbeteren van Squats

gewichtsverdelinggewichtsverdeling

Op basis van het bovenstaande is het vermelden waard een reeks aanbevelingen om de techniek kraakpanden te verbeteren. Dus we kunnen letsel te voorkomen en de resultaten te verbeteren.

1. Verdeel gewicht

Bij het uitvoeren gedrongen gew volledig vrijgegeven aan de tenen (zogenaamde middenvoet).

Op dat moment kan een aantal blessures ontstaan. Bovendien, de rug verliest stabiliteit en heeft de neiging om vooruit te gaan.

  • De aanbeveling draait om het gewicht te verdelen, en nemen de meeste in de richting van de hielen. In een dergelijke vorm behoudt zijn gestrekte positie terug.
  • Opgemerkt wordt dat het hebben chorea gebied (lumbale, schuin en buik) versterkt maakt het veel makkelijker om gewicht verdeeld te houden.

2. Houding handhaven

squatssquats

Een van de meest voorkomende misvattingen over deze oefening is om houding te verliezen. Dit is cruciaal om de gewenste resultaten te bereiken.

  • De rug moet recht en uitgelijnd met de rest van het lichaam.
  • De blik moet vooruit blijven (en hen te dwingen om het hoofd te gaan naar dezelfde plaats).
  • de schouders zijn terug, omdat dit bijdraagt ​​aan de ademhaling, en verwondingen worden vermeden.

Doordat ader, wordt geadviseerd de stand tijdens de uitvoering van elke hurken (zowel opgaande of neergaande) behouden.

Aan de andere kant, terug mag nooit worden gebogen of afgerond.

3. Start order

Hoewel squats van verschillende typen kan zijn, de positie om te beginnen met het uitvoeren van hen is meestal hetzelfde.

Het probleem in dit verband is de aandoening waarmee zij te maken.

Mensen in deze activiteit om het volume van de billen en de biceps femoris te verbeteren. Echter, en ondanks dat het niet een onlogische doel, zijn ze veel verder gaan.

Dergelijke gretigheid om resultaten te krijgen uiteindelijk op een slechte deal squats manier. Veel mensen beginnen in wanorde en pijn het lichaam in het algemeen.

Om een ​​reeks van sit-ups te starten op de juiste is het eerst nodig om een ​​ideale lichaamshouding aannemen. de benen blijven gescheiden bij schouderbreedte.

We moeten niet vergeten dat de uitgangspositie is afhankelijk van elke persoon en moet worden ingesteld voor aanvang van de sessie.

Wij raden u lezen: Word geschikt met slechts 4 jaar

4. Afdaling tot zoveel mogelijk

??????????????????????

Het idee bij het uitvoeren van een kraakpand is naar beneden zo veel als we kunnen. Hiermee wordt verwezen buigen van de uitspraak benen en billen.

Echter, veel mensen, om de maximale verlaging interrupt houding te zoeken, die wat problemen kan veroorzaken.

Ja, een grotere daling van meer werken voor de spieren, pezen en andere segmenten die behoren tot het gebied. Echter, dient dit te gebeuren binnen de mogelijkheden van elk.

Op basis van het bovenstaande, Zij moeten houden met de specifieke capaciteit worden genomen.

We kunnen niet voorbijgaan aan de diameter van de botten, vooral het dijbeen, het scheenbeen en kuitbeen en spiercapaciteit.

Van daaruit wordt vastgesteld hoe ver kunnen we naar beneden gaan.

Like this post? Please share to your friends: