6 technieken om de positie van de kolom te handhaven

We brachten vele uren achter de computer of stand door ons werk en dat maakt de kolom is nooit goed. Handhaaf houding is van vitaal belang voor de gezondheidszorg en het voorkomen van pijn of contracturen terug (Zoals gebruikelijk dezer dagen).

In het volgende artikel vertellen we u een aantal technieken voor een juiste lichaamshouding.

Wat beïnvloedt de positie van de kolom?


Beïnvloedt de positie van de kolomBeïnvloedt de positie van de kolom

Kortom, alles. De kolom is onze steun en is erg belangrijk voor haar te zorgen. Slechte houding leidt tot ernstige problemen en zelfs onomkeerbaar. hernia's en chronische vermoeidheid: Gewoon om twee voorbeelden te noemen. Maar zijn aandoeningen die worden veroorzaakt door het niet zitten, lopen of zitten rechts.

Bij vrouwen is zeer frequent foutieve uitlijning van de heup. Waarom gebeurt het? Omdat hij rust dragen alle gewicht op een van de twee benen. Het dragen van hoge hakken of het dragen van zware tassen op een schouder accentueren het probleem.

Slechte houding wordt steeds meer "normaal" als gevolg van het soort werk dat de meeste mensen hebben, naast het feit dat overgewicht, lichamelijke inactiviteit en overmatig gebruik van technologische hulpmiddelen (zoals telefoons, tablets of laptops). Hoofd naar beneden om een ​​bericht te sturen of controleer uw e-mail en sociale netwerken het maakt ons column flaphoed en het lichaam naar voren leunen. Wist u dat een van de redenen waarom cervicale pijn?

Vergeet niet te lezen: De verbinding tussen de kolom en de andere organen

Wat moet de ideale houding zijn?

Sommige mensen bevinden zich op hoe om terug te zetten of de schouders terwijl ze uitoefenen. echter moet aandacht besteden aan houding ten alle tijden en plaats: wanneer we staan ​​in de rij bij de supermarkt, toen zaten we op de metro of tijdens het tv-kijken thuis.

De volgende zijn "momenten" waarvoor alle gaan en waar we meestal niet kijken naar de positie:

om te zitten

om te zittenom te zitten

De zolen moeten goed worden ondersteund op de grond, rug recht en schouders naar beneden en terug. Als je je benen over elkaar (iets wat vaak voor bij vrouwen) kan de bloedsomloop verstoren en dan lijden zwelling of vermoeidheid.

bij het staan

Knieën licht gebogen, de borst geopend buikspieren om uit te breiden en goed te ademen en laat gewicht verdeeld over beide benen.

wandelen

De nek en het hoofd blijven rechtop, niet naar beneden kijken, want het veroorzaakt pijn in de nek. Moet betreden met de hiel en daarna de teen.

om te slapen

om te slapenom te slapen

De beste positie om rest is aan uw kant met je benen gebogen. Aldus blijft de kolom uitgelijnd. Daarnaast is het belangrijk om een ​​matras en een kussen kwaliteit (verandering van tijd tot tijd is van vitaal belang) te hebben.

aandrijving

Een goede houding in de auto is noodzakelijk voor het welzijn van de kolom en ook voor de veiligheid. Als u niet hebt moet je een keer minder kans op letsel impact. Om dit te doen, laat rusten tegen de rugleuning en de hoofdsteun nek. Stel de stoel op de pedalen vlot worden bereikt en niet naar voren curvarte.

Hoe maak je houding te verbeteren?

Er zijn verschillende technieken die u kunnen helpen uw rug recht te houden op elk moment van de dag. In eerste instantie zal het moeilijker worden om te onthouden dat "moet goed zitten" en zelfs de wervelkolom en de spieren zal pijn doen je een beetje gewend is aan houding. Echter, de voordelen opwegen tegen de initiële ongemak. Sommige effectieve opties zijn:

Om te denken dat een touw houdt je

Ik meestal leren yogales of Pilates. Je moet je voorstellen dat een touw "verkoop" van je hoofd en brengt u naar het plafond.

Het plaatsen van een tape op de rug

Hiervoor moet je iemand om hulp te vragen. Met een lint moet u een X te verdienen op de rug, te beginnen met de rechter schouder, door de linker heup, buigen in de taille, door de rechter heup en linkerschouder einde. Het zal u helpen uw houding te handhaven. Het is belangrijk dat door het plaatsen van de band rollen je schouders naar achteren.

Wilt u meer weten? Lee: Heeft u last van pijn in de rug? Vermijd deze 8 dingen om het volledig te verlichten

Breng een boek op zijn hoofd

Het is een techniek die een tijdje geleden werd gebruikt om meisjes hoe ze moeten lopen onderwijzen. Het idee is om het hoofd en de nek recht te houden en niet naar beneden kijken. Tevens dient de schouders niet vallen, zoals lusteloos.

Besteed aandacht aan je kuiten

Besteed aandacht aan je kuitenBesteed aandacht aan je kuiten

Houding is niet alleen in de kolom, maar het hele lichaam. De benen moeten al het gewicht vast te houden en kalveren zijn dat er meer inspanningen moeten doen.

Ga op de grond, strek je benen en onderlichaam is om de handen aan te raken met de tenen. Dient om goed naar achteren strekken, schouders en nek en ook het versterken van de buikspieren en kuiten ...!

neem pauzes

Als je de hele dag werken zitten probeert om op te staan ​​van tijd tot tijd en terug als u vele uren staan. Wanneer je staat geeft een paar rondjes rond het bureau, beweeg je armen, schouders en zet de heup. Als je rechtop zet je benen, houd uw rug recht en schouders ontspannen.

Kijk in de spiegel

Een goede manier om te weten als je het houden van een goede houding kijkt naar ons. De spiegel lijnt het lichaam en analyseert de sensaties. Dus als je aan de andere kant zul je beseffen als je goed bezig bent.

Like this post? Please share to your friends: