Vrouwen zijn degenen die het meest lijden onder de pijnlijke realiteit van gewrichtsslijtage, artritis en klachten aan het bewegingsapparaat zodanig dat beide invloed hebben op de kwaliteit van ons leven. Wear hip is ook een van de meest voorkomende en meest gevaarlijk. Vandaar dat de moeite waard het kennen van je symptomen. Let op.

Waarom slijtage hip voordoet?

belly-upbelly-up


Artrose van de heup of heupartrose, daadwerkelijk invloed op het kraakbeen. Ook herinneren dat het heupgewricht op zijn beurt wordt gevormd door de femurkop en de beker, de gewrichtsholte, waar hij perfect het dijbeen. Daaromheen is complex netwerk van spiervezels en ligamenten verbinden het kraakbeen, waardoor demper voor wrijving. We weten ook dat hip slijtage kan worden op twee manieren:

 • Primaire, voornamelijk als gevolg van slijtage na verloop van tijd. Het blijkt al vanaf 60 of 65 jaar oud.
 • Secundaire artrose, Het is te wijten aan de lokale problemen en gewrichtsproblemen als gevolg van dislocaties en zelfs slechte voeding of botproblemen. In deze gevallen kunnen we last hebben van heupproblemen 30 of 35 jaar.

En zie ook wat zijn de oorzaken van deze vervelende kwaal:

 • traumatische oorzaken: Ontwrichtingen, letsel en zelfs sommige slecht genezen van deze ziekte kan veroorzaken ons te hip te dragen.
 • oorsprong van bloedvatenr: vasculaire insufficiëntie is een voorwaarde om te overwegen zijn oorsprong te wijten soms specifieke aandoeningen die leiden tot osteoartritis en dislocaties. Maar de vasculaire oorsprong in dit geval.
 • aangeboren factoren: Soms veel kinderen geboren met een aangeboren problemen zoals heupdysplasie, groeistoornissen of andere problemen.
 • Onbalans in onze skelet: Het is een veel voorkomende gebeurtenis, soms lijden we wat wordt genoemd een dismetría of ongelijke lengte van de onderste ledematen genoemd.

Symptomen van hip slijtage

heupheup

 • Uiteraard is de eerste symptoom van artritis probleem is pijn. Maar er zijn veel mensen die geloven dat de pijn vooral in de heup moet richten, maar echt, ligt de focus vooral op de liesstreek. Het kan worden verlengd, zelfs in de voorzijde van de dij tot de knie komen en het bestralen van de bil.
 • Soms als we gaan het gevoel dat we een plotselinge craquelé.
 • Als je heup pijn is te wijten aan een spier probleem. Maar als je naar de lies, het is te wijten direct naar hip dragen.
 • In de beginfase is milder en komt vooral na een lange Endeavoro. Na een lange wandeling bijvoorbeeld, of die lopen of geladen veel gewicht. Als we rusten de pijn afneemt.
 • Later, en zoals slijtage vordert, de pijn wordt intenser en het kost, zoals traplopen. Om kruis je benen voelen die pijnlijke crunches ook kenmerkend pijn 's nachts om ons te draaien of te verplaatsen. We verbranden vooral de liesstreek.

Hoe kunnen we voorkomen dat slijtage hip?

gelatinegelatine

We moeten zeggen dat als u last heeft van slijtage en heup je leven moet zich aanpassen aan deze realiteit, want momenteel is er geen genezing. We streven we ernaar om een ​​goed dieet, waar u altijd voedingsstoffen, zacht uit te oefenen, zeer zacht om ons in staat stellen om de mobiliteit te verbeteren zonder vermoeiend onszelf te handhaven. Volg de voorschriften zonder misbruik te maken van te veel van de anti-inflammatoire middelen of pijnstillers, zoals de lange termijn invloed hebben op onze lever. Ondertussen, om desgate te voorkomen als in uw geval, tot nu toe geen last of slechts milde symptomen, loont het om deze aanbevelingen op te volgen.

 • Houd altijd een juiste gewicht.
 • dagelijks uitgevoerd zachte oefeningen die kracht van je heupen te bewegen, zoals wandelen, hardlopen of zwemmen.
 • Verhoog uw dosis Vitamine C, A en D, omdat het helpt ons om collageen te synthetiseren. Ideaal voor citrus, mango ananas, wortelen, meloenen, aardbeien ... en groenten zoals crucífereas, artisjokken en knoflook, zeer geschikt om een ​​ontsteking van de gewrichten te verminderen.
 • Gelatine is ideaal voor het herstel van kraakbeen, want als je al weet dat het bot niet wordt geregenereerd, maar het kraakbeen.
 • Aarzel niet om magnesium supplementen te nemen, Het is essentieel voor onze gezamenlijke gezondheid en goed geschikt voor ons welzijn. Natuurlijke consult of uw arts winkelen voor deze supplementen.
 • Drink minstens twee liter water per dag. Het is noodzakelijk dat je gehydrateerd te blijven, omdat dit ook hydrateren en te voeden onze gewrichten onze kraakbeen. Goed te beseffen.
 • Sommige mensen gebruiken ook vitaminesupplementen als glucosaminesulfaat, zeer geschikt voor hip dragen. Het is een natuurlijke manier om dit deel van ons lichaam en onze botten en kraakbeen in het algemeen te versterken. U kunt uw arts voordelen te raadplegen.