Doet het pijn je knie? Oorzaken en oplossingen

Met dank aan het kniegewricht kan trappen te beklimmen, lopen, rennen ... misschien is er niet meer basic dan dit deel van de beweging van het lichaam, vandaar is het gebruikelijk af en toe last hebben wat pijn, wat ongemak. Ontsteking, slijtage ... kunnen de oorzaken velen. We zullen uitleggen en wij bieden eenvoudige tips.

Hebben pijn in één van de twee knieën kan gebeuren op elke leeftijd. Een hersenschudding, een ligament probleem of beginsel van artritis kan de meest voorkomende oorzaken. Wat we wel zeker weten dat de pijn verlammende kan worden en invloed hebben op de kwaliteit van ons leven. Voorkom het ontstaan ​​ervan door middel van een actieve levensstijl en goede voeding is essentieel. Maar zodra de pijn komt, kunnen we de impact ervan door middel van een paar eenvoudige tips te beperken. Laten we eens kijken.

Wat knie pijn is?


Rodilla2Rodilla2

Houd in gedachten dat de knie is de grootste verbinding in het lichaam.  Haar bewegingen we bijna elke dag uit te voeren, en zodat u die flexibiliteit, we hebben complexe structuren die altijd moet in goede conditie: bot, kraakbeen, ligamenten, spieren en pezen. Bedenk dan wat pijn kan voorkomen in dit deel van het lichaam.

Heeft de pijn verschijnt na een slechte zet?

  • Soms kunnen we een slechte beurt in de knie, een klap of een beweging die plotseling voelde een scherpe ruk, als een zweep te nemen. Als u hebt genomen kan een onverwachte wending een hebben meniscus letsel. De knie pijn wordt diffuus en is vanaf 24 uur wanneer deze verschijnt in alle hevigheid.
  • We kunnen ook een aantal ligament letsel. Als u pijn voelt en kan niet zet de been op de grond, kunt u een blessure aan één van de twee ligamenten die zich binnen het kniegewricht, en traag om te genezen.
  • Tendinitis en bursitis knie Het is ook gebruikelijk bij dit type verwonding, na een slechte beweging of golpe.Se veroorzaakt door een ontsteking van de bursa, een met vocht gevulde zak die als een kussen tussen een bot en spieren of pezen.

Zie je knie pijn zonder dat je het weet hoe?

  • artrose: is door slijtage gewrichtskraakbeen, de botten tegen elkaar wrijven en de pijn wordt het meest eenvoudige taken, zoals traplopen. Pijn in de getroffen knie is zeer intens 's nachts. Helaas is er geen remedie voor artrose, alles wat we kunnen doen, is verzachten de impact ervan door medicijnen of natuurlijke remedies
  • Reumatoïde artritis Het is een ziekte die de gewrichten aantast. Het veroorzaakt vermoeidheid, ongemak, pijn en zelfs koorts. Ik kon het plotseling verschijnen en dan verdwijnen, en de positieve aspecten van deze realiteit is dat het kan worden na verloop van tijd. Medicatie, en zelfs de vervanging van de knie kraakbeen zelf, kan de werking te herstellen. Maar onze arts die zal ons altijd de beste oplossing volgens ons geval.

Middelen knie pijn te verlichten

plantaardige oliën

olijfolie-in-olijfolie-in-

Olijfolie is een goede bron voor pijnbestrijding. Het heeft anti-inflammatoire eigenschappen en kan ook bloedsomloop te stimuleren. We kunnen een zachte massage toe te passen twee keer per dag door twee eetlepels olijfolie, later Breng een gaas rond de knie.

icepack

ijsijs

Het is een effectieve manier te verminderen ontsteking en pijn te verlichten. Neem een ​​zak met ijsblokjes en het toepassen van de knie 20 minuten (we zullen nooit of beschadiging van de huid).

Oplossing met bloem en kurkuma tarwe

curcumacurcuma

We kunnen een pasta bevattende anti-inflammatoire melk, tarwemeel, ricinusolie en kurkumapoeder maken. U kunt een half glas warm water te nemen, zet drie eetlepels bloem, een eetlepel olie en een snufje kurkuma. Probeer het mengsel is consistent deegachtig toe te passen op de knie wanneer warm. Deze remedie zal een grote opluchting te bieden.

natuurlijke anti-inflammatoire middelen

21612d1308439741-de-goji-bessen-bessen-de-Goyi21612d1308439741-de-goji-bessen-bessen-de-Goyi

Er zijn voedingsmiddelen die zal ons toelaten om onze knie ontsteking te verminderen. Als je een gevarieerde voeding waar je onder andere deze supplementen volgt, zult u veel hulp te vinden. Uw voeding nodig heeft om een ​​goed aanbod van Omega 3 hebben (te vinden in zalm, haring, sardines, ...), chia zaden, lijnzaad, broccoli, bosbessen, goji bessen, kurkuma, ananas, groene thee ...

Andere aanbevelingen voor de gezondheid van je knieën

  • Vermijd het nemen van veel gewicht, onze knieën lijden in geval van obesitas.
  • zwemmen Het is een type van zeer geschikte sport voor kracht om onze knieën.
  • Als u last heeft van de knie artrose, vermijdt het maken van zeer zware, zoals joggen of fietsen lange periodes. In acute pijn fase Het is beter om rust te houden.
  • Anti-inflammatoire geneesmiddelen hebben meestal veel bijwerkingen, als je de drugs moet gebruiken, altijd beter paracetamol.
Like this post? Please share to your friends: