Kaneel en honing zijn allebei voedzaam voedsel, met veel gezonde eigenschappen en ook met heerlijke smaak. Als we de voordelen combineren we te bevorderen en verder te vergemakkelijken ze dagelijks kunnen worden geconsumeerd.

Gewichtsverlies, een stijging van verdediging, het verbeteren van de spijsvertering, joint care, het voorkomen van hart- en vaatziekten, de behandeling van slapeloosheid en uitputting of het verhogen van libido. Dit zijn enkele van de eigenschappen die ons zal voorzien van dit mengsel.

voordelen


Het mengsel van kaneel en honing verbruikt dagelijks zoals we hieronder uitleggen, bieden wij de volgende voordelen voor de gezondheid.

  • Afvallen: Helpt om het metabolisme te activeren en het verminderen van angst door het consumeren van suikers. Bovendien, kaneel is een regulator van bloedglucosespiegels en helpt om overtollige vloeistof en vet te verwijderen in ons lichaam ook. We nemen het gemengd met warm water tussen de maaltijden.
  • Up verdediging: Deze combinatie is zeer warmte en functioneert ook als een natuurlijk antibioticum. Dat wil zeggen, het helpt ons om te verdrijven koude uit het lichaam en het voorkomen van ziekten die worden veroorzaakt door virussen en bacteriën.
  • Bestrijden en verlichten keelpijn: zijn antibiotica en anti-inflammatoire eigenschappen kunnen we de behandeling van faryngitis, tonsillitis, heesheid, dysfonie, etc. Meng een eetlepel warm water en neem slokjes en gorgelen.
  • Zorgt voor soepele gewrichten: dankzij hun antioxiderende eigenschappen en warmte dit mengsel is geschikt zoals osteoartritis, osteoartritis, etc.
  • Verminder het risico op hart- en vaatziekten: omdat het verkeer verbetert, verlaagt cholesterol, versterkt het hart en regelt haar ritme.
  • toenemen Libido: kaneel wordt beschouwd als een van de beste natuurlijke afrodisiaca bij zowel mannen als vrouwen. We nemen een lepel 's morgens en een eetlepel voor het slapengaan.

Cinnamon ion-bogdan dumitrescuCinnamon ion-bogdan dumitrescu

  • Verbeteren van de spijsvertering en de bestrijding van de zuurgraad: In dit geval nemen we een kopje warm water met een lepel van het mengsel, bij voorkeur vóór het eten, maar ook na infusie modus kan nemen.
  • Krijg energie en vermijd uitputting: zijn warmte en toning eigenschappen helpen ons lichaam te revitaliseren. Scoop voorkeur neemt vasten.
  • Het lichaam te verjongen: zowel intern als extern. Dankzij de antioxiderende eigenschappen helpt bij het verminderen weefsel schade veroorzaakt door het verstrijken van de tijd, dus het is een goede remedie voor schoonheid en helpt ook om chronische ziekten te voorkomen.
  • slapeloosheid: Neem een ​​eetlepel met een glas warm water voor het slapen gaan.

Wat hebben we nodig?

We moeten alleen kaneel en honing, maar ze moeten van de hoogste kwaliteit zijn.

Honing moet organisch zijn, die garandeert dat op natuurlijke wijze verwerkt zonder toevoeging van stoffen. Bovendien, bij voorkeur kan ruwe honing, dat is het niet is ontslagen bij hoge temperaturen altijd vloeistof te laten zien. Dat wil zeggen, dat de koude moet uitharden. Zodra we hebben het warm water bad te smelten zonder zijn eigenschappen te verliezen.

Aan de andere kant, kaneel zal ook ecologisch zijn en, indien mogelijk, Ceylon. De geur zal ons toelaten om de kwaliteit ervan te bepalen.

honing alsjhchoning alsjhc

Hoe wij het bereiden?

Meng vloeibare honing en kaneel tot heel dik. We houden van de bereiding in een afgesloten glazen pot. We kunnen buiten te houden van de koelkast als het een koele plaats en niet te warm. Deze voorbereiding is goed bewaard gebleven voor een lange tijd zonder conserveringsmiddelen, dankzij de eigenschappen van kaneel en honing.

honing en kaneel HealthHomeHappycomhoning en kaneel HealthHomeHappycom

Hoe kunnen we doen?

Als een standaard dosis per dag één eetlepel van dit preparaat. Voor jonge kinderen de standaard dosering is een lepel dessert.

We kunnen mengen met wat warm water, en zal de smaak van gezoete, of met koud water infusie hebben, en zal dus een verfrissend en gezond drankje. We kunnen ook combineren met sap, melk, yoghurt, maar altijd zonder koken.

kaneel drank sweetbeetandgreenbeankaneel drank sweetbeetandgreenbean

We raden altijd in overleg met uw arts of natuurgeneeskundige voordat een behandeling, omdat natuurlijke producten contra-indicaties met een aantal medicijnen en overmatig drinken kan ongewenste bijwerkingen veroorzaken ook.

Afbeeldingen met dank aan HealthHomeHappy.com, alsjhc, ion-bogdan dumitrescu en sweetbeetandgreenbean