Steeds meer mensen zijn de vaststelling van de goede gewoonte van het drinken van citroen water vasten. Het is aangetoond dat deze drank zo goedkoop en gemakkelijk te bereiden heeft belangrijke helende en beschermende voordelen die helpen bestrijden en diverse problemen te voorkomen lichamelijke en geestelijke gezondheid, dus het is een geweldige manier om de dag te beginnen.

Water met citroen vasten is een drank rijk aan antivirale, antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen die helpen bij het bestrijden veel virussen, bacteriën en micro-organismen die de gezondheid beïnvloeden. Bovendien zullen slechts twee lepels citroen 23% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C, sleutel leveren aan de versterking van het immuunsysteem en ziekte te voorkomen.


Als je niet weet alle voordelen die water met citroen vasten brengt uw gezondheid, Laat de volgende 8 voordelen en recept voor te bereiden niet missen.

Limonade-to-burn-vetLimonade-to-burn-vet

hydratatie

'S Nachts verliest het lichaam vocht en de noodzaak om vloeistoffen te vullen door het drinken van water eerste wat de volgende dag. Water met citroen vasten is een goede manier om te hydrateren en brengt u de voordelen van citroen aan het lichaam.

Voorkomt infecties van de urinewegen

Infectie-de-UrineInfectie-de-Urine

Water met citroen heeft een antivirale, antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen die helpen bij het voorkomen en bestrijden van infecties van de urinewegen. Elke dag drinken van dit water vasten helpt bij het verwijderen van schadelijke bacteriën in de urinewegen.

Helpt gewicht te verliezen

De consumptie van water met citroen vasten helpt bij het verbeteren trage darmtransit, die de verwijdering van giftige stoffen in het lichaam bevordert. In aanvulling op deze, drink water met citroen vasten geeft u meer verzadiging gedurende de dag en te voorkomen dat overtollige calorieën je verbruikt.

PH balans van het lichaam

lichaamlichaam

Vanwege het hoge gehalte aan citroenzuur, citroen is een van de beste bondgenoten om de pH van het lichaam te herstellen. Geraffineerde voedingsmiddelen, suikers of toegevoegde kleurstoffen, enz verzuren het lichaam en maken het gevoelig voor ziekten. Water met citroen vasten is een uitstekend middel om deze zuurgraad te verminderen.

Versterkt het immuunsysteem

Vitamine C draagt ​​bij citroen is de sleutel tot het versterken van het immuunsysteem. Dagelijks drinken warm water met citroen vasten een geweldige manier om de verdediging te verhogen en ziekte te voorkomen.

betere spijsvertering

spijsverteringspijsvertering

De consumptie van water met citroen vasten helpt om de spijsvertering te verbeteren, Het voorkomt constipatie en is nuttig om maag- en spijsverteringsstoornissen zoals diarree, gas en een opgeblazen gevoel, brandend maagzuur en zware ontsluitingen te verlichten.

Het helpt het lichaam te reinigen

Ons lichaam bouwt dagelijks veel giftige stoffen uit voedsel, vervuiling of chemicaliën, naast andere factoren, die de gezondheid kunnen beïnvloeden en te voorkomen dat de goede werking van vitale organen. Dagelijkse consumptie van citroen water vasten helpt het lichaam te reinigen het elimineren van al die giftige stoffen die schadelijk kunnen zijn. Het helpt ook om vrije radicalen te bestrijden en voorkomt vroegtijdige veroudering.

Het handhaaft huid schoonheid

gezonde huidgezonde huid

Warm water met citroen geeft het lichaam een ​​aanzienlijke hoeveelheid antioxidanten, om de huid te beschermen en te voorkomen dat veroudering. Vitamine C is essentieel voor de productie van collageen in de huid en ook het helpt om zijn elasticiteit te behouden. Bovendien, het hydrateert de huid en helpt problemen zoals acne te voorkomen.

Hoe te warm water te bereiden met citroen?

Maak warm water met citroen om het vasten te drinken is iets eenvoudig en niet veel inspanning vergen. In een paar stappen zult u deze verfrissende en gezonde drank te hebben.

ingrediënten

  • 1 kopje water (250 ml).
  • 1 ecologische of biologische citroen.

voorbereiding

U moet water zetten in een pan en verwarm op een matig vuur, maar laat niet koken. Ondertussen, verwijder het citroensap in een glas en zet apart. Wanneer het water klaar is, giet de citroen en meng alles goed. Drink dit warm drankje elke ochtend direct na het ontwaken.

Vergeet niet om geen zoetstof toe te voegen, want dit maakt het minder gezond.