Zelfs als je het metabolisme van uw gezin hebben geërfd, bent u niet veroordeeld om zich te vestigen met hem en leven met overgewicht en ongemak betrokken. Het is altijd mogelijk om onze stofwisseling te veranderen en maken het werken met ons, en niet tegen ons, om gewichtsverlies te bereiken.

Sommige studies hebben aangetoond dat elk van deze tips versnelt je stofwisseling, met wat je lichaam sneller gewicht verliezen, gezonder en natuurlijk in minder tijd en met minder inspanning.

1. Eet ontbijt elke dag iets voedzaam


Eet iets voedzaam ontbijt zal je metabolisme meteen aan de slag en correct. Je kunt zoiets als een omelet met spinazie en feta kaas met een plakje volkoren toast te nemen kort na het ontwaken.

Volgens een studie uitgevoerd door het National Weight Control Registry VS met 5000 patiënten gezond ontbijt in hun dagelijks leven geïmplementeerd gewichtsverlies kan tot 30 kilo in 5 jaar.

Dit is omdat het ontbijt geeft energie aan het lichaam en het ophoudt te accumuleren vet in plaats daarvan begon te werken met het voedsel dat we geven en gewicht te verliezen natuurlijk. Daarnaast wordt aanbevolen dat licht Cenes, want 's nachts enkele uren in het vasten en het lichaam besteed accumuleren zo veel vet als je kunt.

2. Voeg groene thee aan uw dieet om gewicht te verliezen

Groene Thee (2)Groene Thee (2)
Groene thee is bekend om zijn antioxiderende eigenschappen, maar ook onlangs ontdekt dat Het helpt versnellen de stofwisseling, en daardoor snel gewicht te verliezen.

Onderzoekers van verschillende universiteiten hebben studies uitgevoerd met verschillende groepen mensen om de voordelen van deze thee te bepalen. Eén van de resultaten was dat die begonnen met de gewoonte van het drinken van groene thee gewicht verloren sneller dan anderen, omdat het vergemakkelijkt de oxidatie van vet en thermogenese.

De ideale hoeveelheid is 5 kopjes groene thee per dag, waarbij de energie van het lichaam met slechts 90 calorieën aanzienlijk toeneemt.

3. Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega 3

We weten al dat het eten van vis die rijk zijn aan omega-3 vetzuren (zoals zalm of tonijn) versnelt je metabolisme, evenals de regulering van bloedsuiker levels en andere problemen, zoals de ontsteking te verminderen. Maar sommige studies hebben aangetoond dat deze vetzuren helpen verminderen ook leptine weerstand, een hormoon dat gewichtsverlies vergemakkelijkt.

Als je niet wilt eten vis of liever andere alternatieven, U kunt een dagelijks supplement van omega-3 dat tussen 1.000 en 2.000 milligram toevoegen of wat noten voor dezelfde voordelen.

4. Niet alle calorieën uit uw dieet

desayuno.saludabledesayuno.saludable
We hebben het idee dat degenen die meer calorieën uit hun dieet te verwijderen in slagen om meer gewicht gemakkelijk verliezen. Hoewel dit waar kan zijn in het begin, wanneer ons lichaam zich realiseert dat we geven minder calorieën je begint te accumuleren vet om je energie te verhogen. Daarom eet je stofwisseling versnelt, zolang je kiezen voor een gezonde voeding en voedingsstoffen.

ook Het is belangrijk om lange perioden van vasten niet te besteden. Idealiter eet 6 keer per dag (300 calorieën per stuk), in plaats van twee maaltijden te zwaar of een hoge calorische waarde.

5. Voeg verschillende intensiteiten oefening

De volgende keer dat je oefening (wandelen, zwemmen, hardlopen, etc.) voegt enkele tussenpozen van 30 seconden waarin je de intensiteit te verhogen maken, en vervolgens terug naar de normale intensiteit. Deze kleine veranderingen je lichaam meer energie verbruiken, aanzienlijk versterkt het vermogen van cellen om te regenereren en helpt hen hebben een grotere zuurstoftoevoer.

Met deze kun ook u minder tijd te oefenen, maar het bereiken van gewenste doelen veel sneller. Deze intervallen kunnen de sport die je maakt worden toegevoegd aan een.

6. Neem een ​​pauze na de uitoefening

oefening gewichtoefening gewicht
De oefening is een geschenk dat we kunnen geven aan ons lichaam en onze gezondheid, maar kan ook leiden tot ernstige vermoeidheid wanneer het te intens. Hoewel de oefening helpt bij het versnellen van de stofwisseling, een sleutelelement is voldoende rust, die het mogelijk maakt het lichaam terug te keren naar zijn staat van totale rust.

Het is belangrijk op te merken dat de hoeveelheid calorieën die je verbrandt met de oefening moet groter zijn dan het bedrag dat u te eten, Dit zal u helpen meer gewicht te verliezen effectief.

7. Vermijd transvetten

We hebben allemaal gehoord hoe slecht zijn deze vetten, maar ook vermindering van het natuurlijke vermogen van je lichaam om vet te verbranden. Dit komt omdat onze cellen en verlengen veranderen onze stofwisseling.

Alsof was dit niet genoeg is, Ze kunnen ook leiden tot insulineresistentie en ontsteking. Zodat het niet langer transvetten uit je dieet, boost metabolisme en gewichtsverlies.

8. verhoogde inname van eiwit

zalmzalm
Ons lichaam duurt langer om voedingsmiddelen die rijk zijn eiwitrijke vet of koolhydraten te verteren. Dit betekent dat wanneer je eiwitten eet je langer een vol gevoel, terwijl nog gewerkt uw stofwisseling en het verbranden van vet te bereiken.

Dit resulteert in een aanzienlijke versnelling van uw stofwisseling en honger te verminderen. Bovendien is aangetoond dat Het eten van eiwitten kunt u de spieren in plaats van te krijgen dan vet.

Versnel je metabolisme met een goed dieet

De genetische mark sommige functies van ons lichaam, maar met enkele wijzigingen kunnen controle over wat we willen veranderen en het bereiken van gewichtsverlies te nemen. Metabolisme versnellen betekent dat deze sneller zal werken, meer calorieën verbranden en We komen of zullen we onze ideale gewicht te houden.

Door het volgen van deze tips, geven we de kans om ons lichaam om gezond te blijven natuurlijk en zelfregulerend. Dit is veel gezonder om ingewikkelde diëten die weinig resultaten genereren te zijn of na een slechte voeding die ons ziek.