Ze kunnen heel klein en toch zeer ongemakkelijk. Ze pijn, verstoord, en in een vrij nat om te genezen van de ene dag op de andere plaats. Dat is de reden waarom je nodig hebt om een ​​goed huis remedie om te kuren of zweren zo snel als mogelijk te verwijderen zijn.

Waarom zijn zweren in de mond?

Terwijl ze zijn wonden die zeer vaak voorkomen, de waarheid is dat niemand weet precies waarom ze verschijnen. Deskundigen hebben nog niet in staat om precies te bepalen waarom deze kleine zweren in de mond geweest, Dus als je weet dat het van invloed is op 20% van de bevolking. Ze veroorzaken pijn en ongemak voor zowel praten en eten.


Ze kunnen twee soorten: eenvoudig of complex. De eerste lijken soms een jaar en duren ongeveer een week, bij mensen tussen de 10 en 20 jaar oud. Complex zijn minder frequent en lijden onder degenen die al een soort van Aften eerder hebben geleden.

Aftas2Aftas2

Zweertjes in de mond uit voor verschillende redenen. Sommige factoren die ze veroorzaken zijn stress, inname van zure voedingsmiddelen of citrus, verwondingen voor wat eten of gebruiksvoorwerp een immuunsysteem waarin wordt verzwakt, een voedingsprobleem of gastro-intestinale ziekten. Scherpe voorwerpen en orthodontie kunnen ook zweren veroorzaken.

We moeten aandacht besteden aan Aften en herpes, die identiek zijn in hun uiterlijk kan worden, maar niet in relatie tot de ziekte. Koortslip wordt veroorzaakt door een enkel virus en is besmettelijk; Canker no. De eerste is op andere delen van het gezicht, zoals lippen, neus en onder de kin.

Om uit te vinden als je een afte symptomen zijn: het branden, pijnlijk tintelend gevoel, rond wit of grijs zweren met rood worden aan de randen. Ook koorts, gezwollen lymfeklieren, etc.

aftas3aftas3

De goede zaak aften Ze verdwijnen bijna altijd door zelf. De pijn kan erg vervelend zijn, maar het is belangrijk tong en tanden op zijn plaats niet poseren voor meer dan een "temptation" te zijn. Zeven tot tien dagen zal een slecht geheugen.

natuurlijke remedies te zweren en aften genezen

  • Sal: Het is een van de goedkoopste effectieve ontsmettingsmiddelen en de wereld. Het is een grote bondgenoot om de wonden genezen natuurlijk. Gewoon mix een theelepel zout in een glas warm water en spoel je mond met het, zich te concentreren op het gebied waar je de pest. Spits water en herhaal het proces ten minste drie keer per dag. Geleidelijk aan zal pijn en ongemak te verminderen. Andere mensen kiezen voor een korreltje zout te nemen en wrijf erop. Het probleem is dat het leidt tot meer pijn en irritatie, is het niet aanbevolen.
  • Baking soda: Het werkt als zout, als een effectieve antiseptische in deze gevallen. Gemengd met een half glas water en spoel de mond, het maken van "swish" zonder dat het slikken van de vloeistof. U kunt ook een pasta met een beetje water en toe te passen op het hoofd, waardoor een moment om het effect ervan te maken. Dan afspoelen met koud water zonder te wrijven.

aftas4aftas4

  • waterstofperoxideAndere onfeilbare remedie voor zweertjes in de mond. Neem een ​​wattenstaafje en dompel of waterstofperoxide. direct aangebracht op het letsel tid. Het zal ongemak te kalmeren en te helpen bij het voorkomen van infectie.
  • mondwater: Het is niet zo "natuurlijk" te verhelpen, maar kan genoeg zijn om het ongemak in de mond, onmiddellijke hulp die de vorming van bacteriën te controleren kalmeren dienen. Maar wacht niet te flush plaatsen, vooral als het is erg sterk, want je zult waarschijnlijk verbranden.
  • ice: eigendom van een ijsblokje is om de wonden geleidelijk en op zijn beurt te genezen, verminderen ontstekingen en pijn te verlichten. Het fungeert als een kalmerend middel. Plaats een ijsblokje zo vaak als je nodig per dag te voelen.

aftas5aftas5

  • yoghurt: Met dank aan zuur en bacteriën bevat melk, zal u helpen de samenstelling van de pH van de mond en het regelen van de vorming van nieuwe bacteriën te veranderen. Eet yoghurt per dag, vooral als u last heeft van aften of vaak. U kunt direct van toepassing op de wond of een uitstrijkje.
  • Laxeermiddel: Heeft een vergelijkbaar effect met dat van yoghurt. Gebruik drie keer per dag om de pH van de mond te veranderen en zal "gezicht" bacteriën die vaak de oorzaak van zweren.

Tips om de vorming van zweren en aften voorkomen

Een tekort aan vitaminen en mineralen veroorzaken aften. Dus is het beter dat u in uw dieet. Andere voorwaarden kunnen ook zweren, waaronder bloedarmoede door ijzertekort, foliumzuur, coeliakie, ziekte van Crohn, etc. veroorzaken dus aarzel dan niet om toe te voegen aan uw dieet plan levensmiddelen die het, zoals groene bladgroenten, volle granen, melk, onder anderen.

Wees voorzichtig wanneer je je tanden poetst, omdat het vergelijkbare letsels te zweren of irritaties kunnen veroorzaken. Hetzelfde wanneer je eet een voedingsmiddel met "tip" zoals koekjes, brood, toast, enz. Vermijd zure of kruidig ​​voedsel, kauwgom en vergeet niet te flossen na elke maaltijd om altijd de mond schoon en gezond.

Afbeeldingen met dank aan Toshiyuki IMAI, de Italiaanse stem, Joshua Yoon Haar Nandez, Emilian Robert Vicol, gaelx.